Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

isis am vazut pozele
e super edith
seamana cu antonia mea
atata par avem si noi
sunteti frumusele foc

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

A scazut febra si jupan acum tropoteste prin casa (asta dupa ce a mancat aproape tot de cina). Dar tot mergem maine la medic... sa fim siguri ca totul e OK.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu stiu ca am "ratat" multi licurici...

Prin urmare, le adresez tuturor Licuricilor de Februarie, retroactiv sau anticipat, un mare La Multi Ani, insotit de multa sanatate! Sa cresteti mari, sa fiti voiosi si jucausi, sa nu va imbolnaviti prea des si sa mancati tot ce e bun!

(Asta fiindca Daria nu mananca nici acum... )

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Multumesc,cami_antonia!
Nici cu voi nu mi-e rusine!
am zis eu k avem cei mai frumosi copii de pe DC,cei nascuti in ian si feb 2009!!!
Sa ma contrazik cineva....

Mami de Edith

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

desi mai sunt cateva zile pana pe 11 cand e nascuta antonia
am citit capitolul de la odisee
st plansa toa si plideotii
am inceput deja sa retaries acee clipe minunateeeee
nu mai pot de fericireeeee
sper sa ma ajute Dumnezeu cu macar inca un astfel de moment
sa fiu cat mai curand in sala de nasteri iar

va pupi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna fetelor
eu sunt trista,Ana a facut reactie de la vaccin,are febra de 2 zile,azi a fost tare maraita si eu am fost la biserica
dark,sanatate pt mister

va pe toate!

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, imi pare rau ca a facut reactie mititica, sper sa treaca repede febra, of, of. Vrea sa ia Tylenol sau tot va chinuiti?

Dark, bine ca si-a revenit Mister, oricum cred ca nu strica sa-l vada medicul.

Ciufik, imi pare rau pentru doctorul lui Andrei, tare trist ca s-a dus asa tanar...

Alinuk, ce spaima ai tras, Doamne fereste!!!!

Eu am racit, deocamdata doar gatul ma doare si mi-e infundat nasul, sper sa nu ia si Carla de la mine.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

dark --- pupici lui mister
alinuk - poate ar trebui sa ii ceri si sotului sa mai stea cu cei mici (e doar o idee , nu dati cu pietre), mie cand mi s-a facut rau am decis sa mai schimb unele lucruri, asa ca sotul se duce la fetita noaptea daca e nevoie, iar ziua, cand e acasa....ei bine, nici nu mai trebuie sa zic ceva pentru ca cei mici se duc la el si nu-l lasa pana nu fac dii-dii-dii , asa ca .... mai am o pauza cat de cat, nu pot zice ca , dar si statul pe un scaun/fotoliu 5 min tot e ceva
lisa imi pare rau ca puiul tau a avut reactie d ela vaccin, ii trimitem

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

referitor la intarcat pot zice ca am avut noroc ca andrei a acceptat imediat laptele de vaca, acum il cauta, vrea sa bea din cana cu pai ca s-a saturat de bibe , noaptea cand se trezea credeam ca e de foame, i-am marit portia la cina insa degeaba si atunci am incercat altceva...noaptea i-am dat apa si asa a dormit puiul meu, de fapt ii era sete, nu foame; incerc in timpul zilei sa-i dau apa multa pt ca e ca un aptooloc (termen inventat de mine, orice ar fi bea apa, ca a mancat, ca plange,ca....vrea apa)

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

fetelor,multumesc pentru retete; pana la urma, de teama sa nu gresesc am ales varianta cea mai simpla: am calit usturoi+verdeata+condimente intr-o lingura de ulei , apoi am adaugat scoicile (doamne, bine ca dai noroc incepatorilor din neatentie am cumparat chiar carne de scoici asa ca a fost mai simplu...cel putin asa cred
faza e ca toti au mancat,inclusiv daria care a fost incantata sa manance ceva "marin", ea e innebunita dupa tot ce e marin
mamicilor pentru retete

Mergi la inceput