Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

bebelusiCat de simpatic a fost Vladutz cu costumasul alb cu negru si cravatae tare haios cu stetoscopul de gat
Iar mancarica arata suuuper si cred ca a fost si buuunaaa....

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Bebelusi - ce familie frumoasa sunteti! mi plac f mult pozele cu verisorii. iar tu ai o fatza de olteanca , semeni f bine cu o verisoara de a mea (olteanca, of course). la pregatirile alea!
inca o data!

Dark - ati scapat de infectie si ati trimis-o la noi, ha? Cu ce v-a trecut? Azi am obs ca ii curge si lui zuzu ochiul stg. L-am sters cu ser + picurat laptic, ca a mai mers cand era mic-mic asa.

Andre_ea, Micola - naspa cu intarcatul asta. Io nu stiu sa va sfatuiesc. La noi a durat 1 luna de la 5 la 6 luni pana l-am obisnuit cu bibe, am schimbat tipurile de biberoane, am schimbat 2 tipuri de lapte. Am reusit cu muuulta persevereta, aptamil si nuk . Cu mine intotdeauna a baut f putin LP, la ai mei in schimb bea si cate 120-150 ml. Bine zic Irina si Rein, prezenta voastra cat mai putin, mami = tzatzi . Succes mult!

Cristi - e naspa rau. Io nu imi mai vad masina in fata blocului de zapada, a trecut si plugu' si a facut ditamai zidu' , prin urmare maine voi sta acasa. Inventez eu ceva - tocmai mi-a dat dark o idee .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ufff si eu care ziceam ca stau maine acasa ca mi-e bolnava childminder-a! O sa stau acasa ca nu mi-e bine bebele ... acu' o ora si ceva mi-a facut febra, i-am sunat pe cei de la NHS24 si mi-au zis sa-i dau calpol si daca intr-o ora ii scade febra maine sa-l duc la GP, iar daca nu-i scade febra sau apar alte simptome sa-i sun din nou sa vedem ce facem. Grrrr!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

dark, pupam puiul sa se faca bine. si andru "se viruseaza" rapid de cand flavi e in colectivitate.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Buna seara,
Dragi mamici(mai ales de fetite),va dedic o melodie !
Nu stiu voi,dar eu nu pot sa ma mai opresc din plans!
Va pup!
http://www.youtube.com/watch?v=-MUP9EUCE74&feature=related

Mami de Edith

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

superba melodia, Isis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dark multaaaaaaaaaaaa sanatateeeeee
sa va faceti repede repede bineeeeeee

bebelusi frumoasa petrecereaaaaaaaa
vladut un scumpppp
si ce de par avetiiiiiiiiii
noi nu avem nici acum par multttttttt
offffffffff
v-au trecut bubitele?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

stiuuuuuuuuuuuuuu
o ascult de o ora....si nu ma mai satur......

Mami de Edith

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

isis superrrrrrrrrrr melodiaaaaaa
mai treci pe la noi
ce mai faci???????

fetelor voua cat va beau bebelusii de la 8 seara la 8 dimineata?
ca mie imi lua 2 bibe plus tata
ei de cand e intarcata
sau mai bine zis de vreo 2 nopti
imi bea f mult
si nu stiu ce e cu ea
bea la 8 240-200ml
apoi la 23-24 150-180ml
daca se mai scoala la 5 100ml iar
si dimineata iar 180ml
in conditiile in care pana acum abia daca lua 300 ml toata noaptea
si nu stiu daca e normal

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

In primukl rand vreau sa spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor, imi pare rau dar nu am putut intra pana acum de musafiri, a fost casa plina.

La petrecerea noastra a fost foarte frumos, Vlad a fost foarte vesel, a ales de pe tava calculatorul, telefonul si cheile de la masina. Sa inteleg ca ne facem un inginer care calatoreste mult si vb mult la telefon. A analizat foarte mult tava pana a ales un obiect.

A fost o zi foarte emotionanta pentru noi, imi dau seama ca am o familie minunata, un copil deosebit si un sot care ne iubeste la nebunie. II multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce avem.

Pregatirile mele au fost foarte apreciate, aici tin sa ii multumesc LISEI care m-a ajutat foarte mult cu aranjamentele si cu prajitura care a aviut un real succes.

AVEM POZE

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi, cu intarziere ii uram si noi "la multi ani" lui Vladut si ii dorim tot binele din lume! Va imbratisam cu mare drag si te mai asteptam pe la mamicile din Sibiu...vineri toata ziua mi-a zburat gandul la voi..in urma cu un an, in 5 feb la Eva...la cateva momente dupa nasterea ta am intrat si eu in clinica si prin Maria (Libella) am aflat ca o sibianca de a noastra a nascut un super bebe....tot atunci am aflat si eu ca minunea din burtica este baietel.

Ce repede a zburat timpul....

AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput