Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata la lume!

Multumim pentru urarile de bine, sper si eu sa-i treaca problemele la ochisor la jupan. Si mucii la fel... ca azi dimineata s-a trezit cu mucisori. Grrr!!!

Azi suntem matinali - caci duminica e ziua lui tati de leneveala. Ieri a fost a mea si am nanait pana la amiaza, azi e randul lui tati lu'bebe. Oricum, chiar nu am de ce sa ma plang, Mister a dormit PANA LA ORA 9!!! Daca s-a trezit noaptea - a adormit la loc fara sa-l fi auzit. El de obicei se trezeste in jur de ora 5 pentru lapticul de dimineata...deci si mami a dormit nitel mai mult azi

Tonyalexa, MMR-ul e ROR-ul - Mumps, Measles Rubella=Oreion, Rujeola si Rubeola. Uite aici un link cu info "de la noi"
http://hcd2.bupa.co.uk/fact_sheets/html/mmr.html

LA MULTI ANI Daria!!

Uite aici o reteta cu pasta si scoici, eu am facut asa ceva si e bun:
http://www.grouprecipes.com/23302/pasta-and-mussel-sauce.html

Sau ce am mai facut... variatie a retetei asteia dar mai adaug creveti, surimi sau alt tip de sea-food pe langa scoici:
Pun pastele la fiert intr-un vas separat. Calesc o ceapa taiata marunt in ulei pana se inmoaie, daca am pun si niste courgettes taiate in bucatele mici. Cand ceapa si courgettes sunt facute adaug fructele de mare si le las sa se faca vreo cateva minute, apoi adaug un catel de usturoi taiat fin, iar in final pun cateva linguri mari de smantana si las totul sa fiarba cateva minute, invartind mereu sa nu se prinda. In final pun patrunjel verde, amestec cu pastele si... gata.

Multumesc pentru sfaturi, Irina Ufff imi pare tare rau pentru problemele pe care le aveti cu tatal tau.Neaparat trebuie discutat cu el serios.

Anna, ma bucur ca ati petrecut bine si ca Vladut sa simtit "star-ul" chefului. Baiat mare, ce mai!

Aici antivaricelicul nu se face la copii.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu am facut lui Andu ROR acum si lui Teo la vremea lui...

varilrix deasemenea i l-am facut lui Teo si o sa-l fac si lui Andu

dupa multe analize pro si contra..sincer erau mai multe contra (insa cele pro atarnau mai greu in balanta) am hotarat sa le facem copilashilor, mai ales ca ei ies des in comunitate

in alta ordine de idei,
sambata dimineatza am trait niste momente care m-au facut sa inteleg o data in plus lucrurile care conteaza si care-mi sunt prioritatile...

uff
am chemat salvarea la 5juma dimineatza
tam nesam, dormind efectiv am simtit ca se invarte casa cu mine, senzatie de voma, ameteala, rau general, senzatie de sufocare...

in juma de ora nu-mi trecuse, am inceput sa ma panichez, am sunat la linia de urgenta(suntem abonati Medsana si CMU), am vb cu un medica ce a hotarat sa trimita salvarea (a venit in 15 min)

mi-au pus perfuzie cu metroclopramid si inca ceva si PE TARGA (nu exagerez, eram shocata ca plec de acasa in felul ala, ca imi las copilashii acolo..fara sa stiu daca...in fine nu ma duc mai departe cu gandul)

Nu voi uita toata viata imaginea cu Mihai tinandu-l pe Andu in brate (Teo nu se trezise, dormea in camera lui, multumesc lui Dumnezeu)la fereastra, uitandu-se cum plecam cu salvarea...ce-o fi fost si in sufletul lui

la spital mi-au facut imediat EKG, hemoleucograma si niste teste neurologice ..TOATE AU IESIT OK

CONCLUZIA: sindrom vestibular acut (ceva gen vertij, care poate fi datorat mersului indelungat cu masina, mersului cu avionul, oboseala acumulata..etc)..in cazul meu cred ca era cea din urma (niste putine ore dormite noaptea )
mi-a trecut in max o ora, dupa care a venit Mihai si am plecat spre casa (pe la ora 8 dimineatza)

ca si servicii medicale, nu am reprosuri de facut... surprinzator!!! NU AM DAT NICIO SPAGAAAAAAAAAA!!!
(eram ametita, m-am gandit la asta abia cand plecam)

ideea e ca medicii mi-au spus ca pe cat de socant este pt pacient pe atat de 'usor' e din pct de vedere al medicului..ca nu ar pune in pericol viata pacientului (nu stiu daca mi-au spus asta sa ma linistesc..poate fi parte din tratamentul alternativ )

nu va imaginati cata binecuvantare am trait in acea dimineatza, acasa fiind si capabila sa iau un micul dejun cu ai mei acasa

so, daca n-am murit azi noapte.., nimic nu imi va sta in cale sa mut muntii din loc...mai departe

pup si sa auzim de BINE

ps: stie careva ceva despre acest diagnostic, a mai patit cineva, poate sa reapara???

Oricum, in perioada urmatoare o sa merg sa fac un RMN si ceva controale orl/oftalmo

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

speranta si incredere infinita in semenii mei

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

alinuk, iubita, eu am patit asat de 2 ori pana acum, dar cu internare de o sapt de fiecare data. ma culcan bine, iar la trezire se misca patul cu mine. nu puteam merge singura. mi-au facut si tomograf. nici la baie nu puteam merge 3 zile. ingrozitor. bine ca esti bine.nu se moare din asta. si eu tot la piticii mei m-am gandit. te inteleg perfect.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

alinuk - ce sperietura, bine ca esti bine si acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

alinukbine ca esti bineSa dormi mai mult
Si eu cand eram ingrijorata cu Papanicolau, nu ma gandeam decat la Clara.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alinuk - . sanatate multa! incearca sa te odihnesti mai mult. Tare trista imaginea cu baietii la geam.

Micola!

Noi azi am luat "o gura" de gresie, prin urmare buza un pic busita, seamana un pic cu Gina Pistol cu buzele injectate. Trece pana se insoara.

Sunt trista pentru ca drul lui Andrei de la Zalau - Istvan Toth s-a stins din viata vineri spre sambata. Era un om extraordinar caruia ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ciufik...era atat de tanar .Doar 42 ani.Ingrozitor.......

De tata nu mai vreau sa vb sunt tare suparata.Ma simt aiurea si ca v-am zis ..nu stiu d c ma simt asa.Cristi era bine ametit ce sa o mai dau dupa colt.va pup

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Ciufik,si mie imi pare tare rau 42 de ani!! A fost un medic foarte bun! Odihneasca-se in pace!

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Andreea,pai voi stati bine cu alaptatul si esti norocoasa ca accepta suzeta, eu nu am asa vesti bune, inca nu am reusit, urla Acum trebuie sa faca vaccinul marti si ma gandesc ca nu e momentul sa-l las flamand, dar apoi il intarc, incerc sa fiu puternica si sa nu ma las impresionata de lacramioarele lui. Te anunt ca sa-mi ti pumnii

Offfff, Anna, nu stam deloc bine. Ieri am avut o cadere urata din cauza oboselii (dureri de cap ingrozitoare, varsaturi, tot tacamul), asa ca am zis sa doarma mama cu Ilinca. La 1.20 noaptea cine urla ca din gura de sarpe ca i se dadea biberonul? Fi-mea. N-am rezistat si i-am dat sa suga. Incerc acum sa o familiarizez cu laptele ziua, ca noaptea cand e semiadormita nici suzi nu e buna. Chiar nu stiu cum ies din asta. Si am senzatia ca oricum nu am lapte mult si de aia copila se trezeste des noaptea.
Poate voi aveti mai mult succes.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Alinuk, bine ca te simti bine acum ! Bietii de voi, ce spaima trebuie sa fi tras cu totii! Oooofff!

Fetelor, vad ca aveti probleme cu intarcatul. De ce vreti sa-i intarcati acum? OMS-ul recomanda alaptarea la san pana la 2 ani, bineinteles daca mama poate si are lapte.

Dark Bendis

Mergi la inceput