Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Irina, ai motive sa fii ingrijorata si poate ar trebui sa te gandesti ca sunt sanse mari ca tatal tau s-o faca din nou. Cat de mult va sta Andrei cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza!

Noi mancam!

Cate o pt voi, o cacao mie.

Mda, nu mai mancam. Trecem la banana, portocala s-o manance mami (o fi acra, ca nush ce-a cumparat ma-sa mare...)

Peste Baneasa ninge de rupe, iar Holograf canta primavara incepe cu tine (nu zic, optimist cantecel, e de declanshat zambete)

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna dimineata, la o cafea va invit in fata ferestrei sa privim dinc asuta noastra zapada mare alba ce s-a asternut
irina c da ,ai dreptate, scuze nu eram atenta,e vb de dr.raluca teleanu
da, e alegerea fiecarei mamici ce face, plus ca am zis deja:daca gasesc alt vaccin i-l fac
dark bendis te rog sa-mi explici si mie ce contine MMR

desi e o dimineata de vis...de iarna, nu stiu daca maine vom putea circula
noi am decis sa serbam azi ziua dariei (implineste 3 ani pe 10) si e incantata, asa ca azi mancam multe dulciuri
am luat scoici dar habar nu am cum se gatesc, va rog sa-mi dati si mie o idee-doua ca la pranz le-am spus tuturor ca avem o specialitate

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

tony nu stiu de scoici - n-as manca asa ceva. da pe net nu este vreo reteta?

irina - ce inseamna a baut?

cami - noi am facut ror si a fost totul perfect in regula. l-am facut in acelasi timp cu cel de 1 an, doar ca asta se face in manuta. imi e mai frica de rujeola si rubeola decat de autism, mai ales ca nici nu am vazut vreun semn la carol ca ar fi neresponsiv sau neatent sau detasat de noi. e chiar foarte expresiv.

irina - cand pot face un vaccin antivaricela? lui carol. ca eu nu am facut nici o boala din astea si daca mi le aduce de pe undeva mai incolo ce ma fac?

daiopri - cat mai ai de facut tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Bogdan!

La multi ani, Micola!

Multumesc Cadia, Lisa, Arriel pt gadurile frumoase

Noi ieri am avut petrecerea de mot si totul a fost excelent. M-am muncit sa pregatesc totul in timp maraton, dar am fost multumita ca mi s-au apreciat eforturile de cei 20 de invitati si totul a iesit bine. Vladut s-a speriat cand s-a umplut casa de oameni si toti au inceput sa-i faca poze, dar pana la urma s-a obisnuit. De pr tavita a ales iconita, pixul si a tot incercat sa ia calculatorul dar nu reusea sa-l apuce, asa ca pana la urma a renuntat si a luat cartile de joc Si acum ce sa cred, ca este un jucator de poker credincios si intelectua, sau un preot cazut in patima jocurilor de noroc
S-a comportat ca un baiat mare, a dansat si a cantat cu toata lumea, cand se termina melodia aplauda si zicea "bravo", le arata tuturor jucariile lui....baiat mare!

Acum suntem la refacere, oboseala mare

Andreea,pai voi stati bine cu alaptatul si esti norocoasa ca accepta suzeta, eu nu am asa vesti bune, inca nu am reusit, urla Acum trebuie sa faca vaccinul marti si ma gandesc ca nu e momentul sa-l las flamand, dar apoi il intarc, incerc sa fiu puternica si sa nu ma las impresionata de lacramioarele lui. Te anunt ca sa-mi ti pumnii
Cadia, succes cu suzeta, off, e greu sa o scoti, ma gandesc la voi sa reusiti usor Felicitari pt bautul din canita cu pai
Yashy, felicitari pt mersul lui Luis
Lisa, cred ca e mai usor la biserica decat pt petrecere, am vazut si eu ce am mai tras, acum ma simt usurata
Iulia, am vazut poze cu Carluta si strungareata, mor de dragul ei cand o vad asa de vesela si de dulce
Miere, ma bucur ca Aidan e sanatos, asa sa-l tina DD in continuare
Cadia, am vazut-o si pe Clara cu strungareata, o scumpica frumoasa
Cami, eu am dat pana la urma cadou nasilor la mot o lenjerie de fitze pt pat, dar s-au cam suparat ca le-am cumparat cadou si nu voiau sa o primeasca
Dark, sanatate multa lui Mister
Tonyalexa, distractie placuta si sa iasa bine petrecerea! Iar Daria sa se simta minunat

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

anna, ma bucur ca totul a iesit suuuper.Vrem poze

cristi noua ne-a facut ambele vaccinuri de 1 an (Infarix si ROR) in pulpitza piciorului.
Am intrebat pediatra si mi-a zis ca putem sa facem antivaricelicul intre 30 si 60 zile de la vaccinul de 1an.
As vrea sa i-l fac.Eu am facut varicela in clasa a 9-a.

IRINA tu ce parere ai de antivaricelic?

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

tonyalexaeu fac asa scoicile: le calesc in putin ulei de masline si spre final adaug putin usturoi pisat si ceva verdeatza (patrunjel ar fi bine).Astea le poti servi exact asa cu garnitura de orez fier separat, sau amestec de legume, tot fierte sau calite in putin unt.E rapid si f.f.f bun

SAU, pui in intr-un vas de iena orez, scoicile si porumb, le bagi la cuptor.Spre sfarsit razi cascaval.E delicios dar dureaza mai mult decat prima varianta.

SAU, cu paste.Pastele le fierbi separat si faci pe foc un sos alb cu smantana cu scoici, putin lapte, piper, sare.Apoi amesteci sosul cu pastele si le servesti asa sau le mai bagi putin la cutor.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

bogdan
teodora

micola

Mergi la inceput

mmmmm suna foarte bine, de fapt parca simt gustul scoicilor, abia astept sa le gatesc; mersi cadia ; va anunt cum au iesit si ce reactii au fost
ai mei zic ca au mai gatit scoici cand eram eu mai mica, dar ca eu refuzat sa mananc.....sa vedem acum

anna mama mersi, am inceput de dimineata cu.....clatite!!!! cadouri....constinuam cu scoici, tort de mere facut de mama mea (ornat de mine cu frisca si ciocolata ).....azi de rasfatam cu muuuuuuult zahar a las pe daria sa se rasfete cat poate cu de toate doar o data pe an e ziua ei

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

irina imi pare rau de ce s-a intamplat cu tatal tau; si tata mai bea din cand in cand si ma infurie rau, dar am noroc ca sunt eu (deocamdata) si mama va iesi la pensie in vara si va fi aici cu cei mici (noi stam cu ai mei pentru moment ca sa stea cei mici la curte, la aer cat se poate, cand vor merge la gradi si la scoala ne mutam inapoi in oras ca sa le fie celor mici mai usor)
daria stie deja cand bea tataie pentru ca ....se vede: vb mult, fara rost, dupa aia (daca a exagerat) i se face somn, daca e la inceput e un pic irascibil dar eu il trimit la culcare imediat; daria ii zice : de ce bei? face (r)au bauua (adica face rau bautura ca nu pronunta corect unele cuvinte), el se simte (din fericire )si pleaca de langa noi
sper sa nu se repete cu tatl tau, imi pare foarte rau, sper sa faca ca tatal meu sa se culce; stiu ca unii fac urat la bautura; insa e greu daca sunt copii cu ei ca nu pot fi supravegheati
irina si sa stii ca suntem alaturi de tine; apropo' nu exista niste pastile care se dau celor care beau? parca am auzit de ceva de genul asta; inca o data

Mergi la inceput