Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Cami, Tonyalexa,din cate stiu eu nu se mai pune thimerosal in vaccin(thimerosal-ul era componenta "acuzata").
Dar Cami, sa stii ca nu are importanta cate dintre noi fac sau nu vaccinul la copil, decizia o iei doar tu (vorbeste si cu pediatrul Antoniei, sau cu un medic ce o cunoaste pe bebelina ta).
Aici MMR-ul se face cam la o luna dupa vaccinul de la 12 luni. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Eu vineri fac ROR cel gratuit.Nu vreau sa creez polemici, autismul e o boala genetica si decesul dc faci encefalita cu virusul rujeolos sau macar sechelele nu vreau nici sa le citesc.
Cat priveste produsele de care mentionai TonyAlexa este limpede ca buna ziua cred pt toata lumea ca Milupa si Nestle facute la noi nu s la fel ca cele din afara, dar exista la noi produse facute in afara si le poti cumpara fara efort financiar deosebit trebuie doar sa citesti cu atentie eticheta: multe din Humana, Hipp, Topfer sunt originale, le gasesti cam peste tot.Iar din cosmeticale eu de ex folosesc in special Mustela care i de la mama ei.
La ce stam prost sunt pampersii.nimic din ce avem am impresia ca nu e si pt Europa de vest.Nu stiu Hughiess, am impresia ca acolo stam mai bine.
In rest numai de bine.
PS: in gomoiu nu exista sectie de neuropsihiatrie.Doar de neurologie pediatrica.
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
DarkBendis spune:
Ufff... a facut jupan o "infectiuta" la ochisori... cine stie pe unde a ajuns cu manutele. Secretia e galbuie, se pare ca nu-l deranjeaza deloc - ieri era doar la un ochisor, azi vad ca si la celalalt. Il sterg cu ceai de musetel, bine o fi ce fac, ce zici Irina? Joi mergem la vaccin deci il va vedea health visitor-ul, e oare nevoie sa-l duc mai devreme sau sa stau "pe fundul meu" si sa dau cu ceai de musetel si ser fiziologic pana atunci (ca aici medicamente mai serioase tot nu pot lua fara reteta)?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRA_LIZA spune:
Sunt p'aici (ma cert pe mess cu fina-miu care mi-a intors spatele in perioada divortului meu), raspund scurt: tot ce spune IrinaC mi-a spus si mie dra de fam - ref eventualele sechele & encefalita dupa rujeola.
Nici eu nu vreau sa creez polemici...
Ira, mamica Elizei
cami_antonia spune:
ira si irinac mercic de raspunsuri
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
cadia mercic si tie
dark sper sa treaca repede infectiaaaaaaaaaaa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
IRA_LIZA spune:
Dark, kanamicina, musetel nu, parca asa stiam de la Eliza, ea a avut canalul lacrimal infundat luni intregi si i-a tot recidivat secretia
Ira, mamica Elizei
IRINA.C spune:
Dark draga mea ser fiziologic mai bine. La noi se gasesc din plin Tobrex sau Genticol solutii oftamice.Dar tre vzt de un medic oftalmolog.Nu cred ca va interfera cu vaccinul.Pup ochisorul mic al lui Mister mister.
Ira un divort e echivalat de psihiatrii cu moartea unui aproape.Imi pare rau, poate ca dc inca vbiti ar trebui sa faci pace cu fina ta.
dc poti
Ma scuzati am avut o zi urata.Am fost la patinoar si apoi la supermarket , A a ramas cu bunicul de la ora 3 fara 15 min si la 21 cand am venit tata bause.Sunt f trista si ...am fost fiarta.Dc era bona o dadeam afara ...dar e tata si nu am bani de bona.Sunt f trista.
In alta ordine de idei mult mai vesele:
La multi ani:MICOLA!!!

Pt tine mamico, sa fii fericita alaturi de sotul tau si de Alexutzul tuns acum!Sa fii sanatoasa si sa vina si bb2 dc tu asa iti doresti.Pupam olteanca noastra de ziua ei
La multi ani si Bogdan Stefan de elasan.Mamica ta parca nu a mai trecut pe aici, poate acum dc ne citeste sa vada ca nu am uitat-o!
Va pup pe toate
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
axis spune:
Pai, da, Irina, ROR e in schema obligatoie, din cate vad io pe goog.
Dark, Anei nu i-a trecut infectia de la ochi decat cu lapte de la mine; acuma nu stiu cati anticorpi mai sunt in lapte la 1 an, poate fi si asta o solutie.
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Dark draga mea ser fiziologic mai bine. La noi se gasesc din plin Tobrex sau Genticol solutii oftamice.Dar tre vzt de un medic oftalmolog.Nu cred ca va interfera cu vaccinul.Pup ochisorul mic al lui Mister mister. Ira un divort e echivalat de psihiatrii cu moartea unui aproape.Imi pare rau, poate ca dc inca vbiti ar trebui sa faci pace cu fina ta. ![]() dc potiMa scuzati am avut o zi urata.Am fost la patinoar si apoi la supermarket , A a ramas cu bunicul de la ora 3 fara 15 min si la 21 cand am venit tata bause.Sunt f trista si ...am fost fiarta.Dc era bona o dadeam afara ...dar e tata si nu am bani de bona.Sunt f trista. In alta ordine de idei mult mai vesele: La multi ani:MICOLA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pt tine mamico, sa fii fericita alaturi de sotul tau si de Alexutzul tuns acum!Sa fii sanatoasa si sa vina si bb2 dc tu asa iti doresti.Pupam olteanca noastra de ziua ei La multi ani si Bogdan Stefan de elasan.Mamica ta parca nu a mai trecut pe aici, poate acum dc ne citeste sa vada ca nu am uitat-o! Va pup pe toate Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de Andreita |
Auleux, da asa e!
IrinaC, imi pare rau pt ce s-a intamplat la voi...poate a fost o intamplare...oricum, trebuie neaparat sa aveti o discutie cat mai rpd, cu asta nu e de joaca.
Nu fina, ci finul, fina a murit in accident acum cateva sapt. De fapt amandoua. Si cea mare si cea mica. Asa am si ajuns sa vb din nou cu Bogdan dipa cca 5 ani...ma rog, e mai complicat si poate k sunt si eu subiectiva. Oricum, e un semn bun k ne intindem oarecum la vorba, rau era sa nu pot lega o fraza, ala abia e semn k gata, it's over for good.
Psihiatrii mai vb si din cartzi...tata a fost unic...in rest, buna pace (cu toate astea iubesc, culmea)...
Ira, mamica Elizei