Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Sabina- nu colaboreaza cu Euroclinicul.
Mie un minus de markrting pt Medlife mi se pare aceasta aberanta taxa de 2000 ron, desi medicul cu care nasc imi supravegheaza sarcina in cadrul spitalului.
In schimb in echipa de medici in nasteri (pt care nu as plati taxa) au bagat diverse nume precum Vladareanu de la Elias. S-o lase balta ca nu vine Vladareanu sa ma asiste pe mine la nastere ca sa nu platesc taxa suplimentara de 2000. Iar cu alt medic, chiar daca am auzit de bine nu as putea naste. Am mers pe mana actualei, imi place abordarea ei si asta e!
Nasterea de 7000 e basic, cu 2 persoane in salon. Noi stam aproape de spital, deci n-as avea nevoie de sot, din contra ar fi un al 2-lea copil de care sa am grija si caruia sa-i raspund la intrebari.
Prefer sa-i raspund acasa cand voi sti mai multe.
Ma enerveaza situatia cand sunt la fel de "prost" ca unu intr-un domeniu, iar acela ma intreaba pe mine de parca as fi D-zeu sa le stiu pe toate!

19+

daca nu colaboreaza poate incheia contract cu ei. Nu de alta, dar poate iesi mai ieftin. Rezervele aici sunt individuale.
Eu cu Silviu suntem ca margelele pe ata, asa ca nu as concepe nici eu si nici el sa nu participam impreuna la marele eveniment.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ramona80 : faza cu trasul apei nu am mai pomenit-o ca sa nu ziceti ca sunt prea rea !!!
Mersi fetelor pentru lamuriri cu privire la scutecele de finet ! Acum ati putea sa imi spuneti ce dimensiuni trebuie sa aiba un scutec ?

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sabina- tu ai si celulele stem incluse in pret?
Eu in cei 15.000 am bagat in calcul si celulele!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MA chinuiesc de 2 ore sa-l adorm si e mai vioi pe minut ce trece. L-am pus in patut unde si-a tras pana acum palme in cap. Acum vad ca a obosit, sa vedem ce face. Bine ca nu mai isi baga degetele pe gat si nu sare.

Nana, Sabina, Nati, Mira, T_Ioana ms fetele pt complimente la adresa puiutei.
R ocsy si la mine e mai vascularizata burtica, pielea asa intinsa...cu scutecele de finet, eu le-am facut cam 1/1, le impatuream in 2 si le puneam in dreptul caputului, transversal pe pat. Cand regurgita sa nu trebuiasca sa shimb tot asternutul. Am facut si mai mari pe care le foloseam la baie ca prosopul mi se parea prea aspru.
T_Ioana soramea tot are dubii ca as avea fetitza. Ea are 2 baietei si si-a dorit mult fata. ca sa nu mai zic ca ea va fi nasa...e tare nerabdatoare si neincrezatoare in acelasi timp. Eu parca am simtit ca va fi fata. Si la Mirci ca va fi baiat

Ma duc sa-l supraveghez de dupa usa sa nu faca vreo trasnaie.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Rocsy, pai cu preturile astea de la Eva despre care vorbesti, ma intreb cine ar mai vrea sa nasca la stat? Ce bine ar fi sa fie asa si in Bucuresti...

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Rocsy, pai cu preturile astea de la Eva despre care vorbesti, ma intreb cine ar mai vrea sa nasca la stat? Ce bine ar fi sa fie asa si in Bucuresti...

Din acest motiv nu imi venea si mie sa cred de ce povestiti, ma gandeam eu ca exista diferente dar nu ma asteptam sa fie chiar asa de mari

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neata pe la pranz si de la noi!

Iar vorbiti de spitale?? Off... da' chiar asa, Medlife si Euroclinic nu s-or fi prins de sistemul asta de co-plata?? Daca in Brasov si in Tm se poate, de ce nu s-ar putea si la Bucuresti?? Sau oare Medlife si Euroclinic sunt atat de solicitate, incat nu le-ar interesa sa-si mai scada preturile si astfel sa atraga mai multi clienti??
In 2008 cand am nascut eu la Euroclinic, dr mea m-a "inscris" cu nasterea cu cateva luni bune inainte, spunandu-mi ca e mare aglomeratie si daca nu anunta din timp, raman fara loc
Chiar asa, Sabina, tu la Euroclinic vei naste cumva cu sefa maternitatii? Doamna dr E.N?

Nicoleta E magarie pe fata ce te pun astia sa platesti, imi pare tare rau. Iar chestia asta, sa mai ceara bani pt recoltarea de celule stem... este prima oara cand aud asa ceva, nici un medic nu cere bani in plus pentru asta, fie la stat sau particular.

Mai exista maternitate particulara in Buc si la spit. Regina Maria, in colaborare cu CMU am inteles si cica ar fi cea mai scumpa din cele 3 enumerate aici (stiti voi, acolo unde tocmai s-a nascut Carol Ferdinand al Romaniei ). Aici se poate naste si in apa.

Stiu ca nu prea e de ras, dar m-ati amuzat cu bunicile voastre.
Sa va zic si eu o "perla" de-a soacra-mii, desi nici macar scuza batranetii nu o are, sau a faptului ca vine de la sat. Neh... doamna are facultate si pretentii, dar imi explica in toamna sa trag bine pe cap caciula copilului ca o trage curentul pe la fontanela si face meningita..

Ma duc sa caut ceva dulce prin casa ca iar m-ati innebunit cu ciocolati, orezuri si grisuri cu lapte...

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Sabina- tu ai si celulele stem incluse in pret?
Eu in cei 15.000 am bagat in calcul si celulele!

19+

nu, eu nu recoltez celule stem. Deocamdata nu le gasesc utilitatea 100%. Sunt f sceptica in privinta lor. Ptr ca nimeni nu iti garanteaza nimic.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Neata pe la pranz si de la noi!

Iar vorbiti de spitale?? Off... da' chiar asa, Medlife si Euroclinic nu s-or fi prins de sistemul asta de co-plata?? Daca in Brasov si in Tm se poate, de ce nu s-ar putea si la Bucuresti?? Sau oare Medlife si Euroclinic sunt atat de solicitate, incat nu le-ar interesa sa-si mai scada preturile si astfel sa atraga mai multi clienti??
In 2008 cand am nascut eu la Euroclinic, dr mea m-a "inscris" cu nasterea cu cateva luni bune inainte, spunandu-mi ca e mare aglomeratie si daca nu anunta din timp, raman fara loc
Chiar asa, Sabina, tu la Euroclinic vei naste cumva cu sefa maternitatii? Doamna dr E.N?

Nicoleta E magarie pe fata ce te pun astia sa platesti, imi pare tare rau. Iar chestia asta, sa mai ceara bani pt recoltarea de celule stem... este prima oara cand aud asa ceva, nici un medic nu cere bani in plus pentru asta, fie la stat sau particular.

Mai exista maternitate particulara in Buc si la spit. Regina Maria, in colaborare cu CMU am inteles si cica ar fi cea mai scumpa din cele 3 enumerate aici (stiti voi, acolo unde tocmai s-a nascut Carol Ferdinand al Romaniei ). Aici se poate naste si in apa.

Stiu ca nu prea e de ras, dar m-ati amuzat cu bunicile voastre.
Sa va zic si eu o "perla" de-a soacra-mii, desi nici macar scuza batranetii nu o are, sau a faptului ca vine de la sat. Neh... doamna are facultate si pretentii, dar imi explica in toamna sa trag bine pe cap caciula copilului ca o trage curentul pe la fontanela si face meningita..

Ma duc sa caut ceva dulce prin casa ca iar m-ati innebunit cu ciocolati, orezuri si grisuri cu lapte...

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Da, cu ea nasc si nu as concepe sa nasc cu oricare alt medic. Datorita ei Alexandra mea exista astazi. Cu mine s-a purtat mereu super exemplar, cu mult profesionalism si mult tact. Nu neg ca am legat o relatie speciala cu acest medic si am sa ii fiu vesnic recunoscatoare pentru tot ce a facut ptr mine la ambele sarcini. Eu nu imi bat capul cu programarea, se ocupa ea personal. Asa a fost si la Ale.

Mergi la inceput

Eu am pus ditai oala de varza calita pe foc si am dat iama in platoul cu baclavale.

Mergi la inceput