Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
JulyMorning spune:
Sabina, ma bucur ca ai o asemenea relatie cu ea!! E f. important si daca ai incredere in ea, jumatate din orice problema e ca si rezolvata, zic eu! Eu am cunoscut-o dupa ce am nascut, pentru ca inainte sa ma externez de acolo am facut scandal, n-am mai suportat felul in care s-au comportat si am cerut sa vorbesc cu cineva din conducere. Si a aparut dumneaei. A fost foarte ok, s-a purtat frumos si in 10 min a trimis-o si pe neonatoloaga, pe care o pandeam in spital de 3 zile si nu reuseam sa vb cu ea.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+
biajitaru spune:
Neata si din partea mea
Acum am ajuns si eu la munca si pana am recuperat ce a-ti scris a durat ceva.
Tigrura. Multumim pentru tratatie. Multa sanatate si tot binele din lume
Laurita: felicitari bentru bebita cea mare si frumoasa. O sarcina usoara si in continuare
Hmm bine ca am auzit de la voi ca trebuie si scutece din finet ca nu stiam.
Bunicile mele sunt ok mai ales cea care m-a crescut in mare parte. E destul de moderna si imi accepta toate mofturile![]()
Soacrii mei sunt mai in varsta decat parintii mei si au alte conceptii si-mi dau impresia ca totul se face cum vor ei iar eu nu am nici un cuvant de spus.
Numai ca si eu am o limita si le mai dau peste nas cateodata asa politicos.
Mi-ati facut posta de orez cu lapte o sa fac si eu diseara la 12 cand ajung acasa.![]()
Pupic,
Bia
21+
NicoletaB spune:
Niste varza calita as manca si eu!
Dar imi face mama sarmalute din piept de pui in vita de vie, dar si d-alea clasice in varza murata!
Aseara o apucase si pe soacra-mea sa-mi faca sarmale, iar barbati-miu m-a pus pe mine sa-i dau cu FLIT si m-am mai enervat ca s-a gasit sa verifice ea la alti 2 medici (unu de familie, unu urolog) de ce fac eu Clexane, desi ii spusesem cauza de cand luam Aspenter. Era si ea ingrijorata!
I-am spus ca daca are probleme cu inima sa nu intrebe un pizdolog (ginecolog) de cum s-o trataze ci un cardiolog!
Asa si ea, cu Clexanu' meu, i-am spus cand o vorbi cu un heamatolog atunci sa verifice ce zic eu si nu 2 care trateaza cu totu' altceva!
Nah, ca iar m-am enervat!
19+ 
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Sabina, ma bucur ca ai o asemenea relatie cu ea!! E f. important si daca ai incredere in ea, jumatate din orice problema e ca si rezolvata, zic eu! Eu am cunoscut-o dupa ce am nascut, pentru ca inainte sa ma externez de acolo am facut scandal, n-am mai suportat felul in care s-au comportat si am cerut sa vorbesc cu cineva din conducere. Si a aparut dumneaei. A fost foarte ok, s-a purtat frumos si in 10 min a trimis-o si pe neonatoloaga, pe care o pandeam in spital de 3 zile si nu reuseam sa vb cu ea. _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 18+ |
Imi pare rau, ca ai avut asa probleme acolo, mai ales ca ai dat si bani. Ea e o tipa f ok, se zbate mult ptr clinica si din pacate uneori mai are si ea de tras cu tot felul de angajati tampiti. Pe mine pana acum m-a scos din sarite doar receptia, le-am luat la zori de vreo 2 ori, ca mi se pare de-a dreptul tampite. Nici nu stiu pe ce criterii le angajeaza.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Crissy_C spune:
Mai Sabina ce pofta mi-ai facut cu varza calita

Si am si mancat recent la soacra-mea una buna buna de m-am lins pe bot, cred c-o rog sa-mi mai faca, eu nu prea am rabdare, plus ca sunt cu bucataria vraiste - tocmai ne schimbam mobila, si trebuie si varuita proaspat inainte...
Cristina, fericita
21+ cu
Patricia
r_ocsy spune:
Super Nicoleta si cu socrela ta ... da bine i-ai mai spus
!
Sabina : si pe mine m-au scos din sarite receptionerele. Uitasem pe ce data e urmatoarea programare si le-am rugat frumos sa imi spuna iar ele mi-au dat cu flit ca programarile sunt la d-na doctor ... le-am zis ca o sa o intreb pe ea . Asta am si facut , doar ca doctoritei i-a picat fata cand a auzit, in secunda 2 era cu mana pe telefon si restul va imaginati. Cand am iesit d-soarele de la receptie nu stiau cum sa isi mai ceara iertare ... daca au fost proaste eu ce sa le fac ![]()
R_ocsy
24 +
Ana Sofia
JulyMorning spune:
Sabina sa stii ca nici mie nu mi-a venit sa cred ca se pot desfasura lucrurile asa nasol cum a fost la mine, pentru ca auzisem numai lucruri bune despre Euroclinic si am fost convinsa ca merita orice efort. Dar.... daca iti poti inchipui, sotul si parintii mei nu reuseau sa ma gaseasca prin spital, la vreo ora si jumatate dupa inceperea operatiei de cezariana, pentru ca nu ii anuntase nimeni ca nu a prins rahi-anestezia si au trebuit sa-mi faca generala. Iar dupa anestezie generala obligat te tin sub supraveghere la terapie intensiva o perioada. Asistentele balmajeau "acum trebe sa apara", dr mea se carase de mult din spital, anestezistul era fff ocupat... si tot asa. Apoi a continuat distractia cu neonatologul pe care aproape ajunsesem sa-l urmaresc prin spital ca sa vb cu el si tot nu l-am prins pana nu am facut scandal, de am zis ca nu le platesc nici un leu.
Eu multumesc lu' Doamne-Doamne ca totusi nu am avut nici o problema de sanatate/medicala, nici eu nici bubulina, pentru ca altfel cred ca dadeam cu ei de toti peretii la cati nervi mi-au facut.
Ma rog, nu stiu daca am luat cea mai buna decizie sa nasc in alta parte, dar sincer asa am simtit eu.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+
biajitaru spune:
Nicoleta: Lucrez la Oracle ca si Account Executive pe SUA. Trebuie sa ne aliniem cu programul celor din State si de aia am programul asta nebun.
Problema e ca dupa 4 ani mi-a cam ajuns.

Plus ca acuma pe la 21:00 ma ia somnul
Bia
NicoletaB spune:
Pe mine la Medlife ma hartuiesc alea de la receptie! M-au sunat ieri de confirmare, mai ma suna azi de 2 ori + sms de remember!
19+