Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mai fetelor pai eu cand ma duceam la carrfeour ma bagam cu tupeu in fata la casa prioritara. In baza oamenilor sunt super nesimtiti. Silviu a fost la Kaufland acum 2 seri si un nesimtit era la casa prioritara iar in spatele lui o gravi. Casiera i-a spus sa ii faca loc doamnei, ala nimic, s-a luat Silviu de el, pana la urma a cedat. Asa am un of pe oamenii astia nesimtiti. V-am mai spus ca, cumnatul meu e in scaun cu rotile si saracii niciodata nu au parcare, loc la casa prioritara, saraca sora-mea cat isi mai lasa nervii prin centrele astea comerciale.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Mira, eu daca as avea burtica ta i-as ridica pe nesimtiti in metrou de pe locurile speciale pentru gravide/ batrani / femei cu copii in brate - sunt la capatul fiecarui vagon si sunt marcate special. Asa ca sa-si miste fundurile! Iar in magazinele mari sunt case speciale de marcat pt gravidute. Dar pe mine nu ma ia nimeni in seama daca ma duc cu burtica mea , trebuie sa ma umflu si s-o scot in fata ca sa impresionez pe cineva

Fetelor, sa va spun impresiile mele despre maternitatea de la Medlife, am fost aseara ca a nascut o prietena. De fapt, am vazut doar sectia de neonatologie, unde sunt tinuti bebeii, iar pe acelasi etaj sunt si rezervele pt mamici. E foarte dragutz ca vezi bebeii, sunt aliniati in fata unui geam maaare, ca in filmele americane, sunt toti pusi frumos in patuturi mobile cu care sunt dusi din cand in cand la mamici la alaptat. Erau asa cuminti ingerasii, toti pareau foarte fericiti, unul nu plangea!

Rezervele mamicilor sunt cu 1 sau 2 paturi si arata fix ca niste camere de hotel - sunt frumoase, curate, cu paturi speciale cu telecomanda, televizor etc.

Prietena mea era la terapie intensiva ca a nascut prin cezariana, n-am putut s-o vad, te tin acolo o zi si o noapte. Cica si acolo e ft ok, ai in permanenta o asistenta pe langa tine - asistenta si patul.

Doar ca la Medlife nu iti aduc bebelul la alaptat deloc deloc cat timp esti in terapie intensiva (?!) - asa ca banuiesc ca la copii le dau lapte praf cu biberonul o zi si o noapte, ceea ce nu-mi suna prea bine. Adica, stiu ca iti dau antibiotice la operatia de cezariana, plus cateva calmante, dar stiam ca sunt sigure pentru bebe chiar daca trec in lapte, nu?

Ma rog, una peste alta, tot nu m-am hotarat unde sa nasc, am sa-mi mai intreb si medicul ce parere are, ca el colaboreaza si cu Medlife si cu CF2...

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mira, eu daca as avea burtica ta i-as ridica pe nesimtiti in metrou de pe locurile speciale pentru gravide/ batrani / femei cu copii in brate - sunt la capatul fiecarui vagon si sunt marcate special. Asa ca sa-si miste fundurile! Iar in magazinele mari sunt case speciale de marcat pt gravidute. Dar pe mine nu ma ia nimeni in seama daca ma duc cu burtica mea , trebuie sa ma umflu si s-o scot in fata ca sa impresionez pe cineva

Fetelor, sa va spun impresiile mele despre maternitatea de la Medlife, am fost aseara ca a nascut o prietena. De fapt, am vazut doar sectia de neonatologie, unde sunt tinuti bebeii, iar pe acelasi etaj sunt si rezervele pt mamici. E foarte dragutz ca vezi bebeii, sunt aliniati in fata unui geam maaare, ca in filmele americane, sunt toti pusi frumos in patuturi mobile cu care sunt dusi din cand in cand la mamici la alaptat. Erau asa cuminti ingerasii, toti pareau foarte fericiti, unul nu plangea!

Rezervele mamicilor sunt cu 1 sau 2 paturi si arata fix ca niste camere de hotel - sunt frumoase, curate, cu paturi speciale cu telecomanda, televizor etc.

Prietena mea era la terapie intensiva ca a nascut prin cezariana, n-am putut s-o vad, te tin acolo o zi si o noapte. Cica si acolo e ft ok, ai in permanenta o asistenta pe langa tine - asistenta si patul.

Doar ca la Medlife nu iti aduc bebelul la alaptat deloc deloc cat timp esti in terapie intensiva (?!) - asa ca banuiesc ca la copii le dau lapte praf cu biberonul o zi si o noapte, ceea ce nu-mi suna prea bine. Adica, stiu ca iti dau antibiotice la operatia de cezariana, plus cateva calmante, dar stiam ca sunt sigure pentru bebe chiar daca trec in lapte, nu?

Ma rog, una peste alta, tot nu m-am hotarat unde sa nasc, am sa-mi mai intreb si medicul ce parere are, ca el colaboreaza si cu Medlife si cu CF2...

Cristina eu nasc la Euroclinic. Si acolo tarifele si conditiile sunt similare ca la Medlife, cu amendamentul ca la Euroclinic nu te tine o secunda la terapie intensiva. Eu am primit bebe la alaptat imediat + 1 masa o supa lunga ce e drept la o ora dupa operatie. Am avut vizitatori din prima secunda. Si aici ii tine pe bebei separat, si tot asa ii vezi prin geam. Dr ta poate face contract cu Euroclinic si nu platesti nimic in plus din cate stiu. Dar poate are deja. Daca nasti cu dr din afara spitalului, el te opereaza, apoi pleaca si tu ramai in grija personalului medical de acolo.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Veronica, eu am mancat ficatei, e drept o data sau de 2 ori toata sarcina...

Rocsy, scutecelele de finet sunt bune, mai ales ca vine vara, il mai acoperi pe bebe cu ele, sau le poti pune in scoica ...Eu la Mihaita am patit-o urat si , vreo sapt l-am tinut doar in scutece de finet, nu i-am mai pus pamepersi..AM mancat eu vreo 2 zile struguri ( deh, parca poftele sunt si mai mari cand alaptezi decat atunci cand esti gravida) si Mihaita a facut o iritatie urata la fundulet din cauza scaunelor dese...

Sabina, sunt parinti si parinti...sunt parinti care si-ar vinde copiii pentru un strop de alcool..

Crissy, pai daca nasti prin cezariana lapticul nu vine asa repede ca la o nastere vaginala..La mine abia a doua zi seara a inceput sa curga colostru...Daca nasti vaginal fii sigura ca iti aduc bebeu sa il alaptezi..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

http://www.elrellano.com/videos_online/3517/padre-desesperado.html

Fetelor, nu stiu daca v-ati uitat, ca eu am trimis filmuletul asta pe mail. Daca nu, uitati-va aici si o sa va distrati copios.

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

.

Mai naste o mamica de la iepurasi. Ce de nasteri premature, e cu o luna mai repede. Iar ma ia cu calduri.

Sabina, si eu am un stres cu nasterea prematura, prima oara am nascut mai devreme cu 3 saptamani, iar acum mai e si doctora plecata in concediu toata luna aprilie... Chiar ai ramas tot la Euroclinic? De la ce varsta a sarcinii te primesc sa nasti acolo? La medlife au maiscazut pana la 35 de sapt...

EDIT : acum am vazut ca ai zis de Euroclinic; interesant ce zici tu de Euroclinic...la Medlife te tin o zi si o seara la terapie;

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Cristina da, prin cezariana se pare ca voi naste, stiu ca nu vine lapticul asa repede, dar tot e bine sa ti-l dea la san. Sora mea a nascut de 2 ori prin cezariana la Municipal si tot asa ca si Sabinei, i-au dat fetele la alaptat dupa ce au adus-o de la cusut... Ma rog, la vreo ora sau ceva de genul. Si sa stii ca avea colostru, nu suficient, normal, dar asistentele de acolo insistau pe alaptarea naturala si nu au dat bibe la bebei. Cel mult le mai dadeau glucoza sau ceai cu lingurita, ca le era fomica, dragele de ele...

Sabina, draguz ce povestesti tu despre Euroclinic, dar stiam ca sunt ceva mai scumpi decat Medlife... Adica, auzisem de vreo 9000 lei, fata de 7000 cat e pachetul cel mai ieftin de la Medlife... Off, nu stiu ce sa fac, mi se par totusi o gramada de bani pentru 3 zile, mai ales ca si de CF2 am auzit numai de bine... Oi vedea eu

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Veronica, eu am mancat ficatei, e drept o data sau de 2 ori toata sarcina...

Rocsy, scutecelele de finet sunt bune, mai ales ca vine vara, il mai acoperi pe bebe cu ele, sau le poti pune in scoica ...Eu la Mihaita am patit-o urat si , vreo sapt l-am tinut doar in scutece de finet, nu i-am mai pus pamepersi..AM mancat eu vreo 2 zile struguri ( deh, parca poftele sunt si mai mari cand alaptezi decat atunci cand esti gravida) si Mihaita a facut o iritatie urata la fundulet din cauza scaunelor dese...

Sabina, sunt parinti si parinti...sunt parinti care si-ar vinde copiii pentru un strop de alcool..

Crissy, pai daca nasti prin cezariana lapticul nu vine asa repede ca la o nastere vaginala..La mine abia a doua zi seara a inceput sa curga colostru...Daca nasti vaginal fii sigura ca iti aduc bebeu sa il alaptezi..

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

T_Ioana, si eu tot de la prima sarcina am toate vergeturile, tot de pe la 4 luni! Cu Cami nu am avut rute noi pe harta! (esti tare cu harta drumurilor pe corp).
Veronica, ai dreptate ca ficatul contine multa vit.A si nu trebuie exagerat cu mancaruri din ficat, dar cred ca daca faci o mancare de ficatei intr-o luna e ok, ca doar nu mananci zilnic sau in asa cantitati ca sa devina toxica(nu stiu, asta e parerea mea). Si apoi ficatul contine si mult fier, iar din carne Fe se asimileaza mai bine ca din vegetale.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cristina26, Mommy_to_be : mersi, acum stiu si eu care e treaba cu scutecele de finet ... din cate vad eu sunt multifunctionale ... pot fi folosite si ca paturici si in locul pampersului in cazuri speciale ... foarte interesant

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

.

Mai naste o mamica de la iepurasi. Ce de nasteri premature, e cu o luna mai repede. Iar ma ia cu calduri.

Sabina, si eu am un stres cu nasterea prematura, prima oara am nascut mai devreme cu 3 saptamani, iar acum mai e si doctora plecata in concediu toata luna aprilie... Chiar ai ramas tot la Euroclinic? De la ce varsta a sarcinii te primesc sa nasti acolo? La medlife au maiscazut pana la 35 de sapt...

EDIT : acum am vazut ca ai zis de Euroclinic; interesant ce zici tu de Euroclinic...la Medlife te tin o zi si o seara la terapie;

Alex are nevoie de noi

Cristina e o directiva noua ca te primesc de la 32 de saptamani. Sunt f happy.
Legat de colostru mie mi-a venit f repede, pana seara din ziua operatiei. Poate sunt eu mai atipica.

Crissy nu stiu sa iti zic de costuri, mai ales ca eu am gemeni si scorurile vor fi mai ridicate. Intra si tu la ei pe site si vezi tarifele, ca parca erau afisate. Eu nu te pot ajuta sa iei vreo decizie, mai ales ca parerile mele despre spitalele de stat sunt f proaste oricat de spalate si ingrijite ar fi. Eu am fluturii mei, pe care nimeni nu mi-i poate scoate din cap.

Mergi la inceput