Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
aleesicoo spune:
ola ola mamici cu burtici

am intrat sa o parasc pe Karina, ca de azi dimineata este un "baeram"nebun
cred ca simte ca vine taicasu acs si topaie de bucurie
fetelor voi beti 2 3l de apa pe zi?
ca eu numai cand ma gandesc imi vine sa stau numai la toaleta
legat de alcooldr. mi-a zis ca mai degraba trece nicotina prin placenta decat alcoolul
bine, asta nu inseamna ca trebuie sa fim bete crita toata sarcina![]()
asa creste bebicu
ale
cu Karina Florentina in 22 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
r_ocsy spune:
wow fetelor , dar voi vorbiti de niste preturi colosale pentru 3 zile ( 7000 sau 9000 )... atat reprezinta coplata sau e impreuna cu asigurarea ?
R_ocsy
24 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Mira : disperat tatic intr-adevar , bine ca nu a rupt patutul
! super tare
R_ocsy
24 +
Ana Sofia
Crissy_C spune:
Rocsy, ai dreptate, e mult, si nu cred ca se mai deduce ceva din astia pt ca ai asigurare la stat... Desi stiu ca au contracte cu casa de asigurari, dar nu stiu ce acopera alea... Sabina, m-am uitat acum pe site la Euroclinic si e 9500 cezariana, deci mult prea mult pt mine... Eu inca ma gandesc daca merita 7000 ![]()
Eu am facut un calcul cu cat ar trebui sa dau daca nasc la stat, si am ajuns pe la 3000 lei.... medic, anestezist, neonatolog si asistente... Sper ca n-am uitat pe nimeni...
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy wow fetelor , dar voi vorbiti de niste preturi colosale pentru 3 zile ( 7000 sau 9000 )... atat reprezinta coplata sau e impreuna cu asigurarea ? R_ocsy 24 + Ana Sofia |
Cristina, fericita
21+ cu
Patricia
mamanati spune:
Abia acum vad ca a scris si Roxy de ficatei.
Cristina,
pentru urari Cameliei. Eu la dulce nu prea poftesc: nu-mi cumpar cioco, foarte rar inghetata. Am facut cioco de casa ca tot se vb pe aici, dar na-m mancat decat 10g, mi-a esit f dulce. Dar uite ca am dat-o mai nou pe sandwichuri, pizza s.a. Deci iau in consideratie sfatul tau: o pofta pe zi, da?!
Greu o sa fie!
Si eu mai servesc uneori la masa, vin rosu dar curat, fara zahar, ca nu "se urca" in cap. Chiar ginecologul si moasa mi-au spus ca se poate putin (imi ajung 4-5 inghitituri de pofta)caci zic ca e bun pentru sange.
Crissy, deci sunt in grafic la bautura, cu ce spun expertii, da?
Rocsy, pampers-ul e un lucru bun, dar un bebe nu-l poti tine zi si noapte in pampers, mai ales baieteii(nu mai stiu de ce), si in special ca va fi vara. Mai vor si ei aerisiti pe la pisi, eu pe Cami des o lasam cu pasa goala(acasa) cand erau calduri. Cum a zis si Sabina, parca, folosesti scutecele si la baie, si in timpul alaptatului, sau le pui pe umar cand tii ridicat bb sa regurgiteze. De 5 bucati, cel putin cred ca la sigur o sa ai nevoie si o sa le gasesti usor intrebuintarea.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
mommy_to_be spune:
Sabina, si eu voiam sa te intreb cat e o nastere naturala la Euroclinic, ca nu au preturile pe site. Sau ma rog... nu le-oi fi gasit eu...
Daca mai sunteti care stiti preturile, spuneti-mi si mie, va rog ![]()
Mira
fericita 24+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Crissy_C spune:
Rocsy, 'scutecele' de finet stiu ca mai sunt super folositoare pentru pus pe umar, cand regurgiteaza bebe
| citat din mesajul lui r_ocsy Cristina26, Mommy_to_be : mersi, acum stiu si eu care e treaba cu scutecele de finet R_ocsy 24 + Ana Sofia |
Cristina, fericita
21+ cu
Patricia
Crissy_C spune:
Mira, uite: http://www.spitaluleuroclinic.ro/36/pachetele-de-nastere/
6500 nasterea naturala, 9500 cezariana.
| citat din mesajul lui mommy_to_be Sabina, si eu voiam sa te intreb cat e o nastere naturala la Euroclinic, ca nu au preturile pe site. Sau ma rog... nu le-oi fi gasit eu... Daca mai sunteti care stiti preturile, spuneti-mi si mie, va rog Mira fericita 24+cu Maya Alexandra minunea mea |
Cristina, fericita
21+ cu
Patricia
Ioana5255 spune:
Rocsy ehe aici la Bucuresti vad ca sunt alte reguli. Nu exista sistem coplata. Nu se deduce nici macar de la cele care sunt asigurate Eureko. Asta e, dr mea e aici, eu cu alta nu nasc, de stat sa nu aud, nu nasc de multe ori in viata. V-am spus eu am pitici pe creier, si daca nu aveam bani, faceam credit si tot aici ajungeam sa nasc.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.