Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana5255 spune:
Salutare fetelor,
acum a plecat sora-mea de la mine, abia am culcat fata. M-am super distrat, m-a facut sa rad cum demult nu am mai ras. F amuzanta.
Alesicoo super ca vine sotul. Te-ai scos. Nici noi nu mai prestam nimic. E verde albastra situatia. La Ale mai calcam asa in strachini macar cu surogate, dar acum sunt cu morcovul, sa nu declansez ceva. Chiar si un simplu orgasm, poate sa o faca lata.
Nana stai cumintica. Sper sa iti treaca de la nospa cu scobutil. Eu nu prea mai fac injectii decat f f rar, sper sa nu mai fie cazul pana nasc, ca mi s-a acrit de ele.
Arturicii cum a iesit testul? Eu nu am de gand sa il fac, tocmai ca imi e sila de solutiile lor.
Mary nu m-am mai suit pe cantar. Am sa ma sui maine dimineata, ca acum sigur se strica de la cat am bagat in mine azi, numai cele 8 baclavale si o ia cantarul razna si eu o data cu el. Merci de compliment, esto o dragutza, dar sa nu exageram, ca nu sunt eu Miss Odisee Flori de Liliac. Pana la sf cred ca fac ce fac si tot bat +20 kg.
Bine Laurita. Si eu sunt lesinata dupa martipan. Sa iti fie de bine. L-ai cumparat sau l-ai facut in casa? Mie acum mi-a casunat pe piscoturi din alea bune pufoase de cofetarie, cred ca il trimit maine pe Silviu la Cofertaria Capsa, ca acolo aveau bune.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
voi ce cumparati sotilor pentru Sf Valentine? Eu cam sunt in pana de idei. Cum stau acasa va trebui sa comand ceva de pe net. Nu prea am imaginatie. Am ramas singura pe aici??
Sabina
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Noapte buna, ma bag si eu la nani.
Sabina
arturicii spune:
Nu esti singura, mai is si io.
Nana, nu ai voie sa mananci; insa nici nu as fi fost in stare, crede-ma, atat de rau mi-a fost; o greata si o stare de lesin..
Nu am rezultatul; o sa il iau de la dr cand mai trec pe acolo, insa nu cred ca pana pe 9 (merg la el dupa echo) o sa fie gata ca cica dureaza min o sapt sa ajunga rezultatele.
Sabina, pai nici eu nu am avut de gand sa il fac; insa aici se "poarta" am vazut si chiar vreau sa ma tin de ce zic ei sa fac. Mi-a mai colectat si ptr inca vreo 2 analize de sange + urina.
Super ca te-ai simtit bine cu sora ta. Cheam-o mai des.
Eu "gatesc" mici; la cuptor ca nu am gratar...
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Nu esti singura, mai is si io. ![]() Nana, nu ai voie sa mananci; insa nici nu as fi fost in stare, crede-ma, atat de rau mi-a fost; o greata si o stare de lesin.. Nu am rezultatul; o sa il iau de la dr cand mai trec pe acolo, insa nu cred ca pana pe 9 (merg la el dupa echo) o sa fie gata ca cica dureaza min o sapt sa ajunga rezultatele. Sabina, pai nici eu nu am avut de gand sa il fac; insa aici se "poarta" am vazut si chiar vreau sa ma tin de ce zic ei sa fac. Mi-a mai colectat si ptr inca vreo 2 analize de sange + urina. Super ca te-ai simtit bine cu sora ta. Cheam-o mai des. Eu "gatesc" mici; la cuptor ca nu am gratar... Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+ |
As chema-o numai ca ea nu poate sta de regula mult la mine. Ptr ca sotul ei este in scaun si noi stam la mansarda, el de multe ori ramane in masina si silviu coboara sa stea cu el. In seara asta a fost o exceptie, de a venit singura.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
mamanati spune:
merci de sfaturi, fetelor
. Nu ma are febra. Merg si eu la somn desi voi dormi iepureste.
Noapte buna.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
rosanne spune:
Buna dimineata
Va invit la
sau un pahar de suc natural si binenteles o gustare
Pentru cine intereseaza carucioare cu reduceri, am primit acest www.babywelt.ro/" target="_blank">site pe mail...poate gasiti ceva
Roxy
27+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Reallaura spune:
Daca stiam ca sunteti pe baricade, mai stateam si eu aseara
Rosanne neata, merci de gustare. SI de site. Arunc si eu un oki.
Sabina piscoturi zici??
si mie imi plac alea pufoase...ooof...mai bine uit! Misto ca a venit sora ta si v-ati simtit bine. Mi se rupe sufletul de cate ori scrii de situatia ei, cu sotul in carucior.
Cu Sf Valentin, adevarul e ca noi nu l-am serbat niciodata...abia ne serbam zilele de nastere 
Alessico nici noi nu prea [xnpat]. Adica le numar pe degete. pe 6 degete :) de cand am ramas gravi. IN luni mari e problema ca se poate declansa nasterea, asa ca mai bine folosesti prezervativ, dar altfel, daca nu sunt probleme, puteti sa va bucurati de intoarcera sotului
IAr cu colostrul, nici eu la prima sarcina nu am avut pana la nastere.
Nati sanatate lui Cami, sper ca se simte mai bine. Eu nu am incercat paragrippe.
Mary aaah, daca ai folosit dispozitiv de desfundat canalele, poate d-aia ai avut problema. Oricum, bine ca e.
Arturica Eu nu am facut testul cu glucoza nici la Mirci, nu fac nici acum. Bine ca a iesit ok... EU la cate dulcriuri bag, ma intreb cum ar iesi...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
28+
Ilinca Sabina
tigruta spune:
Buna dimineata albinutelor.
Desi ne-am pus tarziu aseara la somn tot m-am trezit la 9, speram sa dorm mai mult..am sarbatorit putin cu familia, ne-am simtit foarte bine..
Va multumesc tuturor pt urari
Rocsy
trebuie sa recuperez din urma sa vad ce s-a mai discutat.si poate revin cu pareri daca e cazul.
Va pup
elena
21+