Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
n_a_n_a spune:
Nati
sunt in pat, iar in partea stanga am supotul cu laptop-ul. Ma dor mai mult oasele bazinului si pe sub burta, ca niste intepaturi luuungi cand se intareste uterul. Si cand incepe intepatura, nu stiu de ce naiba imi tin respiratia involuntar! Dupa fiecare "tura" am senzatia ca fac pi pe mine!
Nu stiu nimic despre Paragrippe, doar ca-i ceva homeopat. Daca are asa febra (copiii au "bunul" obicei sa faca febra serioasa) eu zic sa ii dai 125 mg de algocalmin (un sfert de pastila) si vitamina C, plus niste prosoape cu apa rece pe manute si picioruse. Asa imi scadea mie mami febra.
Nana
25+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
aleesicoo spune:
mie acum la morfo..mi-a zis 7 iunie
si dupa calendarul
tot 7 iunie
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 22 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
Nati , mie mama imi punea sosete cu otet in picioare cand aveam febra maree
asa creste bebicu
ale
ma
n_a_n_a spune:
Alesicule, vorbesti de lucruri sfinte cu
! Noi am prestat de poti numara pe degetele de la o mana de cand am ramas gravida, cu atatea probleme, si asta prin decembrie. Daca n-ai probleme cu sarcina, poti linistita pana nasti! Chiar azi am citit despre asta.
Nana
25+ cu
aleesicoo spune:
pana acum nu mi-a zis nici un dr.ca am interzis la asa ceva, dar asta nu inseamna ca mai suntem asa activi cum eram inainte![]()
stiu ca, cumnatei mele chiar dr.i a zis sa o faca pt a ii declansa nasterea![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Alesicule, vorbesti de lucruri sfinte cu ! Noi am prestat de poti numara pe degetele de la o mana de cand am ramas gravida, cu atatea probleme, si asta prin decembrie. Daca n-ai probleme cu sarcina, poti linistita pana nasti! Chiar azi am citit despre asta.Nana 25+ cu iubirici dulce, Adelina Ioana |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 22 sapt ma
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo pana acum nu mi-a zis nici un dr.ca am interzis la asa ceva, dar asta nu inseamna ca mai suntem asa activi cum eram inainte stiu ca, cumnatei mele chiar dr.i a zis sa o faca pt a ii declansa nasterea asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 22 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Citeam si eu ca se recomanda pentru declansarea fara "chimicale" a travaliului.
Pai nu se mai poate ca inainte
Nana
25+ cu
arturicii spune:
Hello
iar fac ce fac si voi mai compuneti un capitol...
Nana, ai grija de tine si de bebe. Si mie mi se taie respiratia cand am contractii.
Ale, super ca vine sotul; las ca gasiti voi alte variante.
Si pe mine ma apuca mancatul seara, mai ales ca eu nu mi-am intrerupt programul de vizionat filme; asa ca la film....
Azi mi-am facut analiza aia cu glicemia provocata; solutia a fost un fel de suc, rece si usor acidulat-mi-au dat o sticla capsata si a trebuit sa o beau, normal. Insa mi-a fost un rau si o greata vreo 2 ore dupa ce l-am baut.
Sa aveti un weekend fain.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+
n_a_n_a spune:
Si cum ti-a iesit analiza? Ai avut voie sa mananci dupa ce ti-au luat prima data sange?
Nana
25+ cu
Madamar spune:
Mira, sa ne spui parerea ta despre perna de gravida! mie una (si aneimaria) ne este de folos si ne usureaza somnul! Sper sa o fi primit si tu;)!
Rocsyeu una chiar nu as mai putea dormi fara perna de gravi... e utila si imi place, o muti dupa necesitate, sprijjina burta, o poti pune si la spate, sub spate adik si te trezesti mai remontata (in cazul in care mai trisezi si dormi si pe spate)... finnaly: mie-mi este utila si nu ma mai pling asa de dureri de spate, decit cind stau in sezut.
Maribell: perseverenta si o crema ff emolienta iti trebuie, cum bine spunea ANAMARIA si vei uita si de durere; cred ca fara "preludiu" dor, daca ii iei direct la prosop... dar cu cremutza e mai usor! Precum si Garmastan - tot la fetele de aici am aflat despre el si sunt tare incintata de rezultat - macar la nivel psihic stau mai confortabil. Azi am mai incercat ceva pt a-mi pune mameloanele la treaba: dus scotian numai pe sini! Da rezultat si asta - sa nu spui ca la rece, dupa cald nu devin erecte sfircurile, ca nu te cred!:).
Intreb si eu: pe prospect spune ca se poate folosi din luna a 8-a - oare am gresit dindu-ma acum? dar nu am exagerat cu utilizarea... am dat putin si o singura data ... si daca are ca rol desfundarea canalelor.... asta o fi facut... de am patat pijamaua:P>???
rocsy, Nana, Sabina - legat de articol, si mie mi se pare ca tine de SF sa nu stii/simti ca misca ceva in tine pina la 9 luni - problema care m-a indignat este modul de abordare a problemei de catre acea dr... purtator de cuvint al spitalului universitar...!
- Poza cu burtica... sper sa reusesc sa fac una de care sa fiu multumita! Dar imi vine sa fac la fel ca Sabina: nu vreau sa ma vedeti! Sunt maaare!!!!!!!!:) Si nu burti.. ci eu:P... adik nu e fff evidenta numai burti, ca la voi... ci sunculitzele puse bine-merci!
MArilenac: suntem cu UM la distanta de o zi... cum nasti? natural sau prin cezariana?
Nana ce profesie ai? Ca esti inarmata cu niste termeni medicali... mama, mama:)!
Nati: felicitari pentru bebelina! Sa fiti sanatoase si frumoase! ce e rau in asta? Doar nu esti trista, nu:)?:)
Tutulyna: la multi ani cu intirziere si din partea mea!
Mary
24+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
aleesicoo spune:
fetele eu ma retrag
va pup si noapte buna
asa creste bebicu
ale
ma