Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana5255 spune:
Buna dimineata si de la noi,
abia am facut ochi. E asa urat afara. Of. Asa cum au anuntat astia se pare ca vine zapada mare, m-am saturat. Vreau sa vina primavara. Demult nu am mai avut iarna cu atata zapada in Bucuresti. Daca stau sa ma gandesc bine, in afara de Craciun si Revelion a nins non stop.
O astept pe mama sa vina pe la noi,o sa stea cu picea, asa ca eu mi-am propus sa imi petrec sambata in varful patului sa citesc si sa ma uit la TV.
Nana sper ca esti mai bine si ti-au mai trecut din contractiile afurisite.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
marylenac spune:
Buna dimineata,
Eu tocmai am terminat de facut un chec, am luat micul dejun cu ai mei si trebuie sa ma apuc de calcat rufe....of, of dar am sa ma rasplatesc cu o cafeluta cu lapte.
Madamar, eu imi doresc sa nasc natural. La prima sarcina am depasit dpn, a mai trecut o saptamana si eu tot nu nasteam asa ca mi-a fost indusa nasterea.M-am internat dimineata la 9 si seara la 22.05 s-a nascut Bubu, adica Matei, un nazdravan de 4.200 kg. Doctorita m-a ajutat sa nasc natural, si desi a fost mai dificil nu pot spune ca a fost ceva de...netrecut. Cred ca am si rezistenta la durere mai mare.
Se pare ca si acum voi naste un bb mare pt ca la ec mi-a spus ca bb este destul de marisor, ca am lichid amniotic mai mult, ceea ce ar insemna un copil mai mare. Vom vedea, oricum desi nu mai sunt atat de stresata si paranoia ca la prima sarcina, emotiile sunt mari...
Tu cum vei naste?
r_ocsy spune:
Neata frumoase mamici
!
Madamar : sper sa iti foloseasca in continuare perna pe gravidute 
Tigruta : buna dimineata ... sa ne auzim mai des ![]()
Nana : sper ca ai scapat de contractii
Referitor la
pana nu am avut problema cu contractiile a fost in limite normale zic eu ; de la faza respectiva am taiat antrenamentul, nici macar nu mai imi vine cheful acum ![]()
R_ocsy
24 +
Ana Sofia
madutza09 spune:
Buna dimi si de la noi...
Ne-am trezit prea devreme asa ca m-am uitat la o emisiune care am ratat-o saptamana trecuta aici la tv chiar m-a impresionat dorintza unor mamici de a avea si printzese pt ca stiu cat de dragalase sunt...uite www.channel4.com/programmes/8-boys-and-wanting-a-girl/4od#3031631" target="_blank">aici linkul ...se numeste"8 boys wanting a girl"...
La noi cred ca ploua azi,,,tipic,,,ieri a fost o zi super cu soare si am iesit la plimbare, azi dupa pregatirea Cristinei la engleza tot asa ne mai aruncam ochii pe la cumparaturi si restul acasica...
Fetelor inca o data m-ati dat pe stape cu pretzurile la nasteri...uaaaaw...nu are rost sa compar cu sistemul de aici unde e intr-adevar destul de scump la privat...numai ca aici sistemul de stat NHS e foarte bun si gratuit....si la dentist ai gratuit pana face copilul 1 an de zile si toate testele, absolut tot nu costa stiu femei cu o situatzie financiara foarte buna si au ales sa nasca tot la stat ...pacat ca in Rom platesti atat la taxe si nu primesti mai nimic gratuit pt ca nici la stat nu e "gratuit"...
Nana...sper ca ai scapat de contractiile alea nesuferite
Ale...ma bucur mult pt tine chiar daca nu a iesit cum v-ati planificat dar cel mai bine e impreuna stiu ca si noi am stat o perioada departe unul de celalalt si tare freu a mai fost...
Nicoleta...

la faza cu cardul
ca intretzii atmosfera vesela aici...
va doresc o sambata linistita alaturi de cei dragi si burtici
22+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Mary aaah, daca ai folosit dispozitiv de desfundat canalele, poate d-aia ai avut problema. Oricum, bine ca e. [ |
"DIspozitivul" in cazul meu il reprezinta aceasta crema Garmastan - poate ca initial nu m-am facut inteleasa...:)
BUNA DIMI LA TOATA LUUUMEEEA! Eu am lenevit bine merci, pina acum!:)
Mary
24+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
Crissy_C - te-ai mai lamurti ce e cu acel grad de maturatie? si la mine e tot II la 20 saptamini... nici nu ii dadusem importanta pina nu ai spus tu aici pe forum... ma face sa ma sperii... daca te-ai mai dumirit, da informatia si la mine, te rog
!
Nana, esti mai bine?
Sabina, ma bucur pentru modul in care ai petrecut seara trecuta! Si mie imi e dor de o intilnire numai inre prietene... pe care sa o savurez la maximum... pentru ca e asa de searbada lumea asta...si sunt momente in care nu prea poti fi tu, in societate... incit chiar tinjesc dupa o noapte de confidente!:)
Mary
24+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
aleesicoo spune:
buna dimineata la amiaza si de la noi
Reallaura, o sa ne bucuram asa un pic de intoarcerea sotului
dar cred ca din luna a 7a gata , zicem stop!![]()
o zi frumoasa
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 22 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
maribell spune:
buna fetele
...nu am mai intrat de mult....
de abia tin pasul cu voi...dar de citit va citesc si sunt multumita ca gasesc respuns la intrebarile mele...

am fost la un control si mi-a spus dr. ca am colul inflamat....nu stiu ce inseamna si nici daca e de bine sau de rau
...mi-a spus sa fac o eco morfo sa vada colul si bebelul mai bine si sa beau 3 nospa pe zi si sa stau in pat.sper sa fie bine....bine ca nu mai am durerile alea mari, simteam ca iese bebelul afara , ca se rupe de acolo....foarte urat.

veronica si eu am lipsa de fier, de aici mi-au spus sa mananc multe fructe de mare si frunze de spanac in salate, dar sunt interesata si de smochine...pot sa le mananc uscate sau trebuie fructul natural???

mult succes pt. burticille cu probleme...sunt sigura ca dd are grija de noi toate...
dulce pe toate si nu va mai stresati...totul o sa fie ok.
la noi carucioarele sunt foarte scumpe, mie imi place quinny buzz, dar costa 800euro si inca sunt in tratative cu sotul.....sa vedem.dar mi-a captat atentia si discutia voastra despre roti mari...si cum buzz are o singura roata in fata, mai trebuie sa-l incerc printr-un magazin sa vad cum e.
despre sfarcuri....ce sa mai zic, le am invizibile, adica nu ies innafara si mor de frica cu alaptatul 

, dar o sa incerc metodele citite aici, numai ca ma ustura si cand ma sterg cu prosopul.
hai va pup si trec la citit in continuare....am de recuperat...
maria
24
antonia
n_a_n_a spune:
Salut burtici
!
Azi dimineata pe la noua ne-am dus la camera de garda, ca durerile au cedat destul de greu, si de cand cu problema Tatyanei, suflam si-n iaurt. Mi-au facut o eco rapida, o perfuzie (sa ma si hidrateze putin, si cu niste antispastice) si mi-au dat drumul acasa. Luni ma intorc, ca vine dr meu din concediu si vrea sa ma vada si el. Col ok, bebe ok, in concluzie suntem bine, sperietura a fost mai mare.
E mai "fain" sa ai "treaba" la spital sambata sau duminica, bate vantul pe la ambulanta, nu astepti dupa nimeni, si de data asta am nimerit o asistenta draguta, care cred ca se plictisea rau pana am ajuns eu, ca m-a tinut de povesti non stop si mi-a luat tensiunea de vre-o cinci ori pana mi s-a terminat perfuzia. A trecut foarte repede datorita ei. Doctorita de garda mi-a facut eco, a dat instructiuni si a disparut. S-a mai intors inainte sa-mi dea drumul si mi-a mai facut inca o eco rapida de tot. Cu mine n-a vorbit aproape deloc, doar cu medicul meu la telefon. Abia m-a intrebat printre dinti cate saptamani am si ce ma doare...
inca o data burticile si ma pun la somn ca ma simt sleita de puteri.
Nana
25+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
r_ocsy spune:
Nana : deci ai nimerit peste o asistenta draguta si o doctorita cam ciufuta ( vezi de ce sunt asistentele mai bine vazute decat doctoritele ?
); ma bucur ca esti bine ... si eu ma gandesc uneori ca daca as avea un ecograf la dispozitie si as stii sa il interpretez l-as calari nonstop la cat de obsedata am devenit ![]()
Maribel : sper sa scapi cat mai repede de partea cu statul in pat ca tare neplacut mai e ; chiar pentru cat timp trebuie sa faci repaus, ti-a zis ?
Sabina : o seara intre prietene iti poate aduce multa energie ; esti norocoasa ca le ai aproape , eu daca vreau sa le vad trebuie sa dau o fuga pana la Bistrita ( din pacate la Brasov nu pot sa spun ca am decat una, iar ea nu iese nicaieri fara sotul ei ... asa sunt ei )
R_ocsy
24 +
Ana Sofia