***Buburuze de 2009 in actiune***(11)
Raspunsuri - Pagina 8

lavinia.p spune:
Buna dragele mele, iar intru in schimbul trei, au fost nasii in seara asta la noi si au plecat la 1 de la noi, dar ne-am simtit bine si bineinteles ca nu am putut pleca la culcare fara sa intru sa ures la multe lunite Alessia Stefania si Rares Gabriel, ma scuzati ca e cu intarziere dar asa a fost sa fie, la multe lunite, sa cresteti mari si sanatosi! De asemenea nu puteam sa ma culc fara sa nu va zic ce bine mi-am petrecut azi cu cuscra si ce ne-am distrat de copii, sunt minunati impreuna si se potrivesc de minune.Bineinteles ca tot fetele sunt mai cu tupeu in ziua de azi
, iar baietii niste cavaleri
, dadea Stefania la Rares, iar Rares nimic, da ce s-a mai rusinat cand a vazut-o si cand a inceput sa-l pupe
si pe cap era tot pupat si balit de noruta mea scumpa
, va pun eu si dovada imediat...i-a furat-o din gurita pe suzi, Rares ca un adevarat cava;er nu a zis nimic, apoi i-a dat=o inapoi, i-a luat telefonul la Rares l-a bagat la ea in guritza si apoi i l-a bagat si la Rares
, deci ne-am distrat de numa cu ei si m-am simtit super cu tine cuscra, abia astept sa repetam
Si iar nu puteam sa merg la culcare fara sa nu-i transmit nebunei mele dragi( sa nu ma spui la mami
)...
la multi ani cu sanatate, fericire si tot ce e mai bun in viata asta, sa fiti sanatosi si fericiti!Iar acuma sa pun orchestra sa-ti cante ceva:
sa ne traiesti sa ne inveselesti ca si pana acuma
Vad ca nu am foarte mult de recuperat, mare mirare
Ema multam cu intarziere de cavie, am servit-o dimi dar nu am apucat sa-ti multumesc pana acuma...si eu voi da un mare ignore, mai ales ca se va lasa cu scandal mare de data asta.....pfoa la 4 te-a trezit? mama cum mai rezisti?dormi in timpul zilei cu el?
Bamsy asa cum zici, da-le-n-colo(sper ca am scris bine), noi sa fim sanatosi, problema mea e ca ma consum f mult si abia dupaia realizez defapt ca nu are rost...oricum cum am zis si emei va iesi cu scandal de data asta...pupici la Maia!
Clody bine ai venit si felicitari pt job!
Alexa spor la munci!
Simina felicitari pt masuratori, e foarte bine, nush de ce iti faci probleme...iar legat de statul in fundic nici el nu a stat bine pana la 7 luni, si acuma mai cade intr-o parte ca un bleg, iar de ridicat singur in fundic nu se ridica si are 9 luni imediat, dar chiar nu-mi fac probleme! si nu mai fi stresata....aaa ti-am scris si eu o reteta de cartofi cu brocoli, ai vazut-o?
Picky felicitari pt programul de somn, chiar ca sa o tina tot asa si vreau si eu asa program....apropo ti-au placut pozele ca bine ai zis ca se lasa cu intalniri si poze
...aaaa si multumesc de ospat
Fetele eu nu prind BEBE TV ce tip de cablu aveti?
Cris sa foloseasca Miru sanatoasa hainitele la fel si finutu si vreau poze cu pestisorii noi asta ca sa ma mai linistesc dupa zdruncinaturile de asearaMultam de reteta de paste, am notat-o, pt terorici le-ai blenduit sau cum ai facut cu ele? Bineinteles ca i-am dat la Rares azi cereale crocante si tot se scutura cand simtea bobitele crocante
, asta pana cand s-au muiat si erau crema
, nush ce sa ma fac cu el sa-l invat sa mestece si el!
Daniela hai la Oradea sa rezolvi situatia, pe tine ma bazez, acuma nu sunt rudele din partea sotului ci ale mele si iese urat...asta este, vorba ta ma va durea la buci si nici acolo
...pupicei,niste poze cu botosul cand ne mai pui?
Picky imi pare tare rau ca aveti probleme cu mancatul, sper sa se remedieze repede!...apropo de lapte eu i-am dat la Rares Nan, nu Nan Pro si a fost ok!
Cris am auzit ca ti-ai luat jucarioarele dintr-un anumit loc si ai plecat fara sa zici nimi...esti cam neserioasa nu crezi?
Si noi o pupam pe Ramona si printesica cuminte!
Daniella ce bine arata torturile, vreau din amandoua
...la multi ani si la cumnata!
Blanca bine ai venit, imi pare rau dar nu pot sa te ajut, am noroc ca am un mancacios, care nu refuza mai nimic!
Cuscra sa va fie de bine cerealele, imi pare rau ca am uitat sa va dau si pt acasa, chiar ma bucur mult ca a papat mai ales ca si voi aveti probleme cu papa. Si ma bucur ca te-ai simtit bine la noi si noua ne-a placut!
Reby multumim de complimete, sunt minunati impreuna, si eu ma bucur mult ca o am pe cuscra si chiar ne intelegem super, ma bucur ca am cunoscut-o mai bine, sper ca sentimentele sunt la fel. Ms de poza cu grisul, acela il am si eu acuma la Rares dar nu prea e incantat de el, trebuie sa-l combin cu ceva fruct ca altfel nu-i place!Am luat de la Milupa acuma cereale crocante sunt f bune la gust!
dulci de la noi!....eclere?
si eu vreau.
Gata in sfarsit am ajuns la zi, am zis ca nu am mult de recuperat, dar am bagat la greu si iar e ora 3? ai de capul meu ....si imediat parca vad ca ma trezeste fiu meu!
Anna pupici de la noi! Ce faci? Cu pregatirile?
Va si nb la toate!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

lavinia.p spune:
Vad ca am latit si pagina, imi pare rau...si recitind inceputul n-am specificat acolo ca nebuna mea draga = Daniella
, dar presupun ca stia ea.
Si dc tot am stat pana la ora asta hai sa va arat www.youtube.com/watch?v=lRFTu8UMGXE" target="_blank">cei doi pupaciosi
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Serialbastre spune:
La multi ani, Dani3lla! Sa fii sanatoasa si la punga groasa! Petrecere frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Serialbastre spune:
Dau eu cafeaua, sa mearga tortul Dani3llei!
Dar cand mancam tort?

Serialbastre spune:
Blanca si Eva Ilinca, bine ati venit! Ai o fetita tare frumoasa (tiza cu a mea). Noi nu prea am avut probleme cu mancarea, dar nu te speria. Toti au zile si zile, nici noi nu mancam mereu la fel.
Nu mi se pare o idee buna sa-i dai toata ziua san, incearca, perseverenta e mama reusitei!

Serialbastre spune:
Eu bantui prin casa de pe la 5.30. Fiica-mea a servit micul dejun si nu a mai vrut nicicum sa doarma in patutul ei. Asa ca doarme in pat, cu tati; tati care a fost de servici azi-noapte, ca doar azi e sambata si nu lucreaza. Dar de fiecare data cand se trezea fata el o lua si o punea in pat langa mine, asa ca mare branza nu am rezolvat cu somnul meu.
Saptamana asta nu mai am examen, s-a amanat pe saptamana viitoare. Dar am un proiect si niste laboratoare ... mi-am prins urechile. Si materialele primite de la prof is varza totala, ma duc sa vad daca pot descalci ceva.
O zi senina!

DanaMi spune:
La multi, multi ani Daniela, sa dea DD sa ai parte numai de bucurii si fericire si tot ce doresti sa ti se implineasca
Serialbastre (app nu ne spui cum te cheama? ) multumim pt cafeluta ca tare buna e
Picky, Bubu nici nu stiu ce sa-ti spun cum e ..... e binisor, nu mai are scaune moale dar tot le are destul de dese, cam 4 pe zi, dr e plecata din tara dar vb prin sms, astept sa se intoarca sa mergem la ea sa vedem ce ne spune, in rest.... nu prea am timp de nimic fac curat toata ziua si parca degeaba , mancare , calcat , spalat ...etc si nici nu-mi dau seama cand a trecut ziua. Am reusit ieri sa merg si eu la dentist ca ma termina o masea care s-a stricat dupa ce am nascut (masea de minte) si de atunci tot am tinut-o intr-o durere continua. multi pupici la pletoasa mica si la mamica din dotare.
multi, multi la toate buburuzele si buburuzoaicele
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009

DanaMi spune:
Blanca bine ati venit
Yioanna, Lavinia, Doamne tare frumusi
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009

reby-iry spune:
neataaa puturoaselor,mai dau si eu pik kafea,k,cred ca nu ajunge,la cate kafengioaice sunt in grup...asa ca va invit la o asteptam cumintele si o bucatika de tooort
reby,printesa lui mami

emanouela spune:
neataaaaaaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=L1ACBlil5JI&feature=related
special pt Dana impreuna cu toate urarile de bine. sa ne traiesti fato si sa ai parte de tot ce-i frumos
La multi anuuuuuuuu!!!!!
recuperez si revin