***Buburuze de 2009 in actiune***(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

adica La multi aniiiiiiiiiiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

FETELE,CARE AVETI BEBE-TV,NE DATI SI NOUA FRECVENTZELE???

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Multi ani traiasca, Multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
DANIELA sa traiasca, DANIELA sa traiasca LA MULTI ANI!!!!!!!!

Distractie placuta Vladut si La multi ani!!! nu de alta dar azi iti serbezi ziua de nastere,1 anisor Anna asteptam pozeee si vesti despre cum a fost petrecerea si cum s-a comportat Vladut

Fetelor nu am citit nimic ca sunt ff ocupata...dar recuperez eu

Pupici la toate

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

cuscra inca o data LA MULTI ANI!!!!!!!!

bamsy eee,parca e din ce in ce mai bine cu somnulterorista are o pasiune pentru alba ca zapadavai de bucile tala cu atatia tauri in casasa te ti binemultumimam luat multi pantalonasi si sosetele pentru pitica,iar pentru finut am inceput sa fac stocul pentru botezincearaca sa ai u tricou la indemana pe care l-ai purtat si sa nu-l speli ca sa poata sa-ti simta mirosul tau..si cand o pui in patut,bagai-l sub nasuc si somnul e garantatce e aia mongolitza???
yioanna multamsigur fac si poze la acvariupai ouale le bati bine cu restul compozitiei si gata treabace a aia mongolitza??vazut si pozicile cu porumbeiitoate sunt dementiale
iry baga repede reteta aia aicea,sau mai bine tremite repede cu curierul niste eclere ca morrrrrrrr
lavinia ce belisi asa pagina?????hai ca te iert ca i-ai facut rost de ormatie lu' cuscra sa-i cante de ziua eipastele i le-am dat ca atare si a molfait ea la ele ca o babuta ia-o treptat,odata la 2-3 zile fai un pic mai granulat si capoi creste granulatia usorde unde am plecat????mai,mai..dar ce dragoste pe aivezi ce nora cu initiativa ai?
andreea multam de cafelutadespre ce e proictul??poate te ajutam cu cea idei macar
danami ma bucur ca bubu e mai binesa stii ca si fi-mea are prioae in care face si de 3-4 ori kk pe zi..cred ca e normal
iry cafeau de la tine o tin pentru mai tarziu ca se pare ca azi stau cu capul in hartogaraie
emanouela esti tare nu stiu unde l-ai gasit ,dar sigur o sa-i placa lu' cuscra

si daca fetele dadura cafeluta,eu dau pentru fumatoare

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

lavi asa sa faci...ignore...stii, e o vb...indiferenta doare cel mai tare...ce sa stai tu sa iti toci nervii, sa faci riduri cand poti sa fii indiferenta fata de ei???rezist....am alta solutie???? nu prea dorm...stau intinsa si eu insa si ma relaxez. asta e, trecem noi si de asta
breeeeeeeee....la 4 iar mi-a dat desteptarea dar l-am pacalit pan la 8....l-am pus in leagan la tv, la baby tv unde la ora aia aveau program de adormit tzanci cu insomnii (irino eu il am in grila de progr tv, sorry) si a dormitttttttttt si eu pe canapea....is tehuie de cap acu....n-am dormit de multttttttt atatea ore, bine, cu intreruperi da nu mai conteazaaaa
pup tati fetili, ma duc la shopping ca de....mi-a facut barbatu card...de fapt aici nevasta are drept prin lege la contul barbatului,invers nu...si la plimbare ca e soareeeeeeeeeeee...da numai pan pe la 1 ca dupa incep ploi cica.....asta e
pup pe toate fetele si buburuzele, noruta, si dorim petrecere frumoasa anei si lui Vladut....picky sa ne spui cum fu banana

Mergi la inceput

stiam eu cris ca e pe placul ei

Mergi la inceput

emanouela....pai imi place faza cu cardul spor la shopping-uiala
anna....petrecere frumoasa si sa ne spui cum a fost si binenteles si poze

Brotac Terorist

Mergi la inceput

cred ca m-am luminat ...lavi a intrebat cineva de mine la albinute????chiar nu mai am intrat in partea cealalta ca sincer nu mai am asa mult timp cu teroriciul asta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Recuperez

Cris aha deci ai luat rapitori sa pape puii, nu ai si tu mila deloc de ei Aha deci e ziua la al tau peste 3 zile..Pai La Multi Ani taticule, sa ai parte de tot ce iti doresti , uite iti urez de pe acum...flo] pai sa inteleg ca te pune fita la cheltuiala saptamana viitoare...si ce ii cumperi?

Daniela vreau si eu tort din acela bun....dar de ce sunt initialele D&C ( D de la Daniela iar C de la... cumnata ta???)Cred ca era asa comic cand molfaia la covrig

Blanca bun venit in club, sa-ti traiasca buburuza si sa va bucurati de orice clipa petrecuta alturi de ea Te-am trecut si in listuta. Probleme cu papica avem si noi, si asta de cand a fost bolnavioara. Te-ai uitat in gatul ei? Ai fost la medic cu ea? Trebuie sa iei in calcul toate problemele...Daca dintisori nu crezi ca ar fi, e posibil sa fie doar o perioada...Dar eu zic sa intrebi si un pediatru. Uite o prientena de a mea avea probleme cu fetita ei, nu manca deloc, mai accepta doar fructele, dar ff rar si saracuta avea laringo-faringita...iar de cate ori inghite o durea. Acum dupa tratament e mult mai bine, a inceput copila sa pape si legume. De aceea eu zic ca mai bine sa fi sigura daca este doar o perioada sau are ceva probleme in gat ....

Bamsy si pe ce data sunt taurii tai?! Mama e pe 18 mai

Yioanna pai a mea daca continua sa pape de la mine, atunci o sa fac papica in asa fel incat sa pape si ea, adica fara sare(ne putem pune si in farfurie) Uite aseara trebuia sa pape para cu biscuite..nu a vrut, in schimb a mancat spaghete..chicotea de fericire cand a vazut farfuria de spaghete... Vizionat pozici minunate de doi porumbei tare frumosi, pai pregatiti deja nunta ca se pare ca se lasa cu artificii...si le sta atat de bine impreuna...eee pai daca au ajuns sa-si imparta si suzeta...ce mai ...totul e clar...

Reby multam de poza, acum stiu de ea...dar un am gustat-o pana acum deloc

Lavinia tu esti vinovata......ai largit pagina de ma chinui eu sa citesc pe aici...da nu'i bai...ai largit-o cu motiv ...vrei bucata cea mai mare din tortul Danielei Vizionat pupaciosiiii , nora-ta e dintr-o bucata...el mai timid..da'i placea ...fff frumos le sta impreuna

Dana ma bucur ca Bia e mai bine, iar cat despre kk sa speram ca se regleaza...oricum e bine ca ti legatura cu doctora..inseamana ca e ok.. Tu te-ai odihnit macar? Lasa curatenia, fac cat poti si ce poti....imoprant e sanatatea ta si a copilei

Andreea, Ema

Ema nu i-am mai dat inca banana, poate mai tarziu incerc

Cris, da a intrebat anda_magda de tine parca, dar i-a raspuns carla ca ti-ai luat jucariile si ai plecat...si ca postezi pe la alte topicuri...

Anna cum petreceti?????Asteptam vesti!!!!!!!
Daniela la fel....asteptam vesti!!!!
Si tort de la aman2

Gata am ajuns la zi

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Vesti de la noi..am incercat laptele praf, pe ambele...si rezultat 00000000Nu vrea si pace...cand il gusta iil scuipa, se stamba da din cap ca nu vrea..si imi impinge sticla...deci rezultat zero...
Voi mai incerca dar nu cred ca voi avea sanse sa-l bea...

Mergi la inceput