***Buburuze de 2009 in actiune***(11)
Raspunsuri - Pagina 7

blanca000 spune:
Buna fete buburuze,
Am si eu una bucata buburuza de 25 iulie, Eva Ilinca (50 cm, 3200g,apgar 9, naturala fara medicatie la 40 s fix), si am nevoie de sfatul vostru...plsss...
De vreo saptamana asa nu mai vrea s amai pape mancarica, diversificarea am inceput-o de vreo luna asa si in ultima perioad anu mai ii place nimic...ii fac si eu clasicele mar+para dimineata, piure de legume la pranz, am incercat si iaurtel facut de mine si branzica..nimic nu mai e bun ..O fi o perioada? Ati trecut prin asa ceva? II dau si san dar simt ca laptele nu mai e ce a fost...dar noroc ca il am si pe asta si ii pot da ceva.
Ufff ca greu mai e cand nu mananca...
Avem doi dintuci jos si altii nu vad sa iasa..ce o fi? Alte dureri nu vad sai aiba, ea e fresh, rade , se joaca, gangurest ela greu, sare in jucarii..ce sa mai e ok..doar cu mancaric astam mai prost.
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

cris_82 spune:
cuscra,manca-l-as eu pe el de molfaici micpai deja ai baiat mare daca papa el covrigel
de fapt e marti ziua lui si azi am facut comanda de tort ca sa fiu sigura,ca cu fi-mea.. cotea haiducul mai reuseste sa bucatareasca un tortoi
sa sti ca si a meaa inceput sa simta cand o pun in patut si se agata de mine mai ceva ca maimuta,dar am un tricou la indemana pe care l-am purtat o zi,si il bag repede sub nas si o invelesc si gata treaba
ce..coltisor
?????pai e sarbatoare ..uite ca a venit si la voi Zana Maseluta
cred ca de la budinca i s-a tras..dar nu sunt sigura
ca la cate baga fata asta in ea,nici eu nu mai stiu
si multam de tort
blanca....sa-ti traiasca mare si frumoasa buburuzaeu nu am probleme cu haplea mea,dar sunt si fete care au aceeasi problema ca si tine..sigur impreuna ve-ti gasi solutia cea mai buna ca sa pape si puiutii
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist

bamsy spune:
cris a adormit pe la 21.30 , oricum eu o astept pe Miru
si noi azi am papat papanasi Maia are o pasiune pt. Mutulica, toata ziua e cu el dupa ea
picki sa vezi si sa nu crezi si mama e taur, Maia face la fel ca un tauras si sotu e taur,iti dai seama?
Stefi
dana sa-ti fie de bine cu siguranta ti-a fost si tie si sotului tau, deci sa ne tinem bine si la noapte?
picki eu i-am dat Nan la Maia pana pe la 7 luni cand a inceput sa nu-l mai bea deloc, de ce? nu stiu s-o fi saturat de gust sau a fost chiar perioada aceea cand o deranjau gingiile si l-am schimbat cu Milumil care i-a placut, are un gust mai bun ce-i drept, am inceput cu Nan pt. ca are gustul apropiat de laptele matern si asa vroia si de la mine.
andreea asa suntem si noi la cap. telecomanda
iry salata de munte?
cris ce hainute ai cumparat? sa le poarte sanatoasa
dana ce mamica harnicuta! eu pastrez urarile pt. maine cand primesc felia de tort
blanca bine-ai venit! sa-ti traiasca buburuza, nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau ca nu am trecut prin asa ceva sa nu vrea nimic de papa, o fi poate o perioada, poate ies ceva dintisori, chiar nu stiu ce sa zic, poate te ajuta fetele
cris si Maia face la fel cand o pun in patut se tine cu disperare de tricou, dar o ademenesc cu ceva jucarie si uita cam vreo 10 min si iar se maraie si eu iar ii arat cate-o jucarie si tot asa cand chiar se plictiseste si incepe sa urle

yioanna_s spune:
clody:bn ai venit printre noi,se vede k esti mai avtiva acum de cand ai inceput lucru...cum e stresant?si razvanel al nostru ce face fara mama,cine sta cu el?te mai asteptam
simina:felicitari pt kg!
picky:felicitari pt somnik,sa o tii tot asa Stefi.tot asa draga mea,cu laptele mai prost ink,dar ii dau in somnik np.ms de intrebare...bn k trage la patut aia e important k e in sau sub nu mai conteaza
bamsy:a mea nici nu se uita spre tv dar sa se mai uite la el k as sari tot in sus de bucurie.eu zic ca nu e nimik atata tp cat e la distanta de ochii ei
cris:sa va bucurati de noile achizitii si vrem poze cu acvariul populat a,da ms de paste am sa fac si eu cat de curand..scuze dar nu am inteles faza cu oul
(e grav cand o bruneta nu intelege o blonda,e mai rau decat vb aia"sant blonda)nu am facut o gafa nu?s-a inteles
picky:oooof,imi pare rau de noile mofturi,insa nu degeaba le cheama la fel....si a mea mai nou papa de la mn,fac supa de cartofi sau dovleac si sh cum baga in ea,de zici k e o hapleaaaaa na ce sa-ti zic de supa de salata verde si aia are si usturoi si nu are domnule nici un bai ..vb ta cand ii dau de la ea din papa sta cu gura cascata si tipa sa-i scot papa din gura k nu vrea sa o inghita...na ce mai macar nu mai gatim de 2 ori...sa iesi din starea asta proasta
dani3lla:ei,deci u ai fost ...na sa vezi ce iti coc eu tie...ca mi-ai tinut fata treaza pana la 12 si ceva np,dar pe silentios nu functionaza ?hahahahaa,am inteles,mi-e imi zici k nu mai pot dupa ea
,maine dau ordin la om sa-mi taie un mongolitza care nu are colesterol...unde pun colet?sector?denis bea bn lapticul ,tot cu biscuite?
andreea:cum stai cu ex?ai terminat proiectul?
cris:ooof, sa treaca durerile de burtica
ramona:felicitari pt bb cuminte!bv bia!condoleanta
dani3lla:imi pare rau ca denis a fost nelinistit azi np..sa nu se repete si pt asta un de incurajare(are permis de la rares)felicitari pt coltisor!
blanca:eu fac parte din categoria bb capriciosi la papa,eu zic ca nu e o perioada k la mn tine de la inceputul diversf.asa ca singura solutie e sa incerci mai multe tipuri de papa la o masa ...la mn tine ,eu pe putin 2 feluri am la o masa din pacate sau poti incerca si cu vitamine prescrise de dr. pediatru...cauze ar fi multe:dinti,puseu de crestere sau capricii.da-i laptele asa cum e atat tp cat il bea,a mea nu l-a mai vrut si acum mai nou nici praf...mmmmm rabdare
cuscra dar unde bantui,te-am suparat cu ceva azi?
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009

yioanna_s spune:
dani3lla
la multi ani cu multa fericire,sanatate si sa te bucuri de puiul tau mic ..sa fii iubyta
17.06.2009

yioanna_s spune:
cuscra ,ms de primire ...asa de bn m-am simtit la u,saru'mana...si stefania iti multumeste pt cereale yamii ce bn au fost.....trebuie sa ne vizitam mai des
deci azi am fost la cuscra de la 3 pana la 6 jumate si ne-am simtit fff bn,am barfit si ne-am amuzat de copii astia ai nostri...deci stefania a luat initiativa din nou si normal k rares nu s-a lasat mai prejos..,dar sa tinem cont k el este un gentlemen si a last dupa ea,a mea il pupa si rares se rusina..ba chiar s-a suparat pe ea k el vroia sa fie primul care o pupa asa k s-a infuriat si a plans si o respingea,asa k bandita asta mik jmechera il tot sacaia la cap,i-a furat si suzeta cand ii era lumea mai draga la rares..si rodea pe ea..rares normal se uita ciudat la ea
am ras cu cuscra de ei ce bn se potrivesc DD nici dak i-am fi cautat nu ii gaseam asa...si a si dormit in asternutul lui 45min ce ziceti fetelor?!deci noi ne legalizam 1000%......
17.06.2009

yioanna_s spune:
Ziua buna la stup.
Va rog,cititi cu atentie si poate se gaseste cineva sa ajute.
Multumesc,sanatate si putere pt.a merge mai departe.
Cu rugamintea de a da mai departe. Urgent.
Andreea TUDOR - nou nascuta a unui profesor de la Colegiul National Henri Coanda Bacau - are nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV .
Sotia lui a murit la nastere saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva...
Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.
Numerele de telefon le aveti aici :
0741 864 495/ 0765 262 424 0765 262 424
Scuze pt deranj si dati mai departe, va rog ...
Prof. Irina Leonte
inspector de specialitate
mamica de baiat major si minune de fetita mult asteptata
17.06.2009

reby-iry spune:
lavinia-acestea sunt cerealele http://www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=31
am vazut astazi doi indragostitidoamne ce mumosi sunt impreuna!si ce se mai iubesc,ma bucur muuult ca o ai pe yioana acolo si va intelegeti de minune
bagale una in mufa la rudele tale,sa te puuupe unde nu te arde soarele,evita-i,nu te mai consuma pt ei,ka viata e scurta si treb traita
yioanna-am vaz pe stefi cumintica la vizionat porumbei gurita ei,dar vezi ca lipsea cn din peisaj
picky-aceasta este faimoaaaasa salata http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Iceberg1.jpg ,e o salata normaaala numai ca nu e amara ca,celelalte,la noi e imbracata in folie,cred ca si voi aveti ,denumirea e la fel ca si aici,cred eu "Eisbergsalat",
cris-ka sa te intarat mai rau,eu am facut eclerele exact cum ti le-a adus sotul,cu cioco normala pe deasupra si cu crema de vanilie,sunt preferatle mele din prajituri si iert cutremuracioasa,dar ai grija sa nu se mai intample iar,ka ma
si noi ubim pe voi,nu numai voi mika ce esti
bamsy- si fura informatii la ce i-am scris mai sus lui picky
lisa-felicitari pt masuratori, bucutele intepate
ema- pe darius
alexa-love-baga colea o postare si sa vezi ce trece ziua proasta
simina-felicitari pt masuratori si mai pik de rabdare cu premergatorul,parca ai fi sormea
daniella-fac ce fac si te las,pe ultimul loc,dar sa treaca
salata am facut-o asa:am pus cateva foi salata la fiert,a se vedea denumirea mai sus
am scos-o si am amestecat-o cu cateva linguri cereale BIO,(de care aveti si voi,k m-am uitat in raft)pana sa facut o pasta
am pus pik ulei germeni si tot pik lapte vacuta
le-am mixat si am scapat cu papika pe 2 zile cutremuracioasa si pt ca e ziua ta te iertam
reby,printesa lui mami

reby-iry spune:
blanca-noi nu avem probleme cu mancarea,dar fi-mea cand mai face fitze bag si eu cateva lingurite incat sa vada,ca si mama papa mancarica de-a ei si o pacalesc bn,zic eu si mai incearca si alta papika sa-i dai
clodyac-spor la munca,ne bucuram ca razvan e bn
reby,printesa lui mami

reby-iry spune:
danielus,papate'ar mama(te pap doar acum,ka esti dulce rau de la toooort)crezi ka te-am uitat?!iti doresc un sincer si calduros la multi ani,alaturi de ce-i ce te iubesc(denisel);sa ai vila si piscina,si pe miru langa tine,sa'ntoarce-ti banii cu furca si sa-i duceti la constantza
reby,printesa lui mami