***Buburuze de 2009 in actiune***(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici teriorici

avem pentru toata lumea cu lapte,frisca,zahar si ce mai vreti voi si sa nu uitam si fumatoarele..asa ca..

cuscraaaaaaaaaaaa, treci la interval ca a scos picky catalogul cum a foast petrecerea??Giner-miu ce face?pupici de la terorista
picky na ca m-ai convins..neaparat trebuie sa-i iau cort cu biloante cum a dormit Stefi????
lavinia sigur or sa-ti iasa,sunt usor de facut si foarte gustoasespor la bucatareala si sa ne arunci si noua cate unul pe aiceabinenteles ca o sa-l cumparnu aveau cei de unde am facut comanda asa ceva ca scapam mai usor si nu mai caram eu atata drum ditamai cutioiul
yioannapupam dulce tititza sa o lase pe mami sa mai intre din cand in cand si pe la noi
iry daca mai ai retete pe care le-ai incercat si ti-au placut cum au iesit,baga aicea ca pe mine ma chinuie talentul se pare multam, de info.eu le-am copt la 220 grade si parca mi s-a parut ca e cam prea mult..acuma o sa ma conformez si tava cred ca am sa o ung cu unt ca mi-e mi s-au lipitdar au iesit demential de bune oricum

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaa
opa cris cum de asa de matinala???
sarumana de cafea. cum sa ramana cardul intact??? am chizitionat pt pitic, normal
picky am vegetat ca legumele...nik n-am facut
am si azi o stare de lasa-ma sa te lasssss
lavi ma bucur ca ti-a fost de folos. eu nu am intrat pe site, l-am vazut in bara la tv, nici nu stiamde mere
va , mai intru eu, sper cu mai mult chef de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Fi-miu a avut insomnii, s-a trezit pana in ora 6 si nici chip sa-l mai adorm Eu am nevoie de o cafea tare,si pana vad cine a dat in dimineata asta va ofer si eu cate o

Alexa, multumesc, dar nu cred ca sunt in stare sa tin diete, mie mi-ar prinde bine niste sport, dar lenea
Picky, ce bine ca bea lapticul, esti norocoasa. Si asa, ii era frica de baietel, nu se lasa asa usor cucerita Multumim pt complimente
Alice, pozele sunt pe mail Felicitari pt parametrii, e f bine, super Ce scumpa e , dar nu stropeste cu apa, ca fi-miu face lac de acumulare pe jos in baie. Si ce sta ca boierul in pat, dulce tare
Lavi, pai aveai dreptate ca nu trebuia sa vina lumea bolnava acasa, la cat a tras Rares cu raceala...dar ce vrei, asa sunt barbatii atasati de mame, dar te felicit ca te-ai tinut tare pe pozitie, sper sa inteleaga si sotul ca asa e bine.
Pe bune ca Rares si Stefi se potrivesc, pozele cu ei 2 sunt de revista
Mancarea nu e greu de facut, pe bune, dar e migala, am avut noroc cu mama ca m-a ajutat ca altfel imi lua 3 zile, numai ornatul mi-a luat jumatate de zi Da vin la Oradea sa te ajut, daca dai si o felie de tort Multumim
Cris, figurinele erau din plastic fosforescent, le-am pus etichetele cu multumirile si le-am legat funditele. Mai, la voi pana si pestii sunt cotaitori, pai de aia au cutremurele asa intensitate mare la Constanta
Bravo Miru, baga strategia cu "mama" cand nu te lasa sa faci ceva Bavo pt cumparaturi, sper sa fie tot ce ai comandat
Ioana, ne sunteti tare dragi si te asteptam mereu cu vesti si poze
Cris, ms de cafea, acum am ajuns la ea
Ema, o sa iti aduca bunadispozitie

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

neata mamici cu purceluse si purcelusi
vad ca sunt asteptata si cu cafea ,multumim,de cand cu buburuzoaicele mele m-am luat si de cafea

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

emanouela pai daca teroriciul doarme toata noaptea,normal ca sunt freshde fapt cam asa ma trezesc in fiecare dimineata,numai ca intram mai tarziu pe forumchiar ma speriasem ca ai fi lasat cardul neatinssi ce ai cumparat???
anna eee,daca dadusi cafea nu pot sa refuz si o sa servesc unaaha,pai asa..mai da-ne idei ca acum trebuie sa ne pregatin si noi de party-urisi sigur pestii se fac vinovati de zgaltaiala
iry neata ,ce faceti???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

cris-revin mai tarziu cu raspunsurile,acum ma uit pe net sa vad un tarc de bebei,ka si eu sunt sora cu tine cu shoppinguiala

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, am votat de dimieata toate buburuzele
Andreea, concursul la tine vad ca s-a terminat, ai castigat ceva de pe locul 7?
Cris, sunt sigura ca o sa aiba Miru o petrecere pe cinste la 1 An Sa stii ca nu vreau pesti cotaitori, am avut si eu si ma disperasera, numai asta faceau
Iri, da raportul, ce mai face Reby?
Dano, pe unde esti, te resimti dupa petrecere?
Cuscra, multi Karinei

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cris am luat niste sosete pt el, pe care nu mai sa si le scoataaaaaa uraaaaaaaaaaa...ma disperaaaaa, nik nu-i rezista un picioare, jucarioare de ros si cam atat...eu mi-am cautat pantaloni...da au astia o moda de sa-ti dai palme. pt femei mai nik pe gustul meu cel putin...
asa a dormit intotdeauna???? s-au s-a reglat in timp???? ca eu incep sa cred ca al meu nu se va regla niciodataaaa
anna sarumana...deja ma simt mai bine
azi is la zi de legume....jur ca de data asta sa ma tin de dieta ca sa incap in jeans

Mergi la inceput

alic uite www.vreaulareclama mascata//avertizare/Jucarii_bebe_si_copii/Jucarie_baie_12m _%28401_2946%29/id-d0ab52a022bb6431c59ce72b7932de39.html" target="_blank">asa i-am luat la terorista

iry pai spor la cumparaturi

anna adevarul e ca zi/noapte ei nu fac altceva decat hata-hataba ma si oftica ca nu stiu de unde atata chef pe capul lornici cand le dau sa manance nu se potolescsa nu ne uiti cu pozicile

M-au sunat de la bb-strumf sa le confirm comanda si cica maine sunt la constanta,dar pe timpul asta ma cam indoiescchiar daca vin si peste 2-3 zile nu ma supar.Trebuie sa ma apuc de ceva pregateli pentru maine si am o leneeeeeeeee de ma doare...

Brotac Terorist

Mergi la inceput

ufff..cica e reclama mascata si nu se vede nimicatrebuie sa le fac poza ca vad ca nu tine,sper sa-mi mearga sa le descarc in pc
emanouela pai e bun..a mea tare smechera este..se aseaza in cur si trage de ele pana le scoate si apoi le sugepana am ajuns la performanta asta de e dormi nopatea fara treziri am avut de munca nu gluma ,si trebuie sa te ti tare pe pozitii ca sa reusesti

Brotac Terorist

Mergi la inceput