***Buburuze de 2009 in actiune***(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Lavinia pai sincer ai avut dreptate, doar nu vrei sa-l ia din nou raceala pe Rares...sotul tau cred ca a uitat cum e sa ii fie bebe bolnav...Bine ca pana la urma soacra ta a inteles...mai ales ca nu te poti juca cu racelile astea...Ma bucur ca sotului tau ii merge ok cu jobul...bafta multa in continuare
Cat despre laptic nu stiu daca se gaseste in tara...

Cris vreau eclere...ca nu au ajuns...offf si baga si reteta..nu stiu daca ai mai bagat-o dar o vreau inca o data...Ca mi s-a pus pata pe eclere Felicitari ptr mama...pai deja trece la sentimente...daca a vazut ca militaria functioneaza...acum te ataca la sentimente Cris ia vezi ca a auzit Denis ...sa vezi ce se supara pe tine..o sa te faca cu ou si cu otet....Pai sincer nu avea rost sa arunci niste bani pe ceva care poate nici nu accepta.... Pai Ramona cand intra sa ne dea vestea...oare e mamica in devenire ptr a doua oara??????? ia zi daca intru pe mess imi spui...

Alic Nati e o frumusica foc iar cu dintisorii ei , iti vine sa o papi

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

cris, despre www.magazinuldejucarii.ro/index.php?idSub1=5&title=Pentru%20baie&aaa=1&pagina=1&id=4011063&ev=detalii" target="_blank">asa ceva vorbesti, nu?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky.... de la iry am reteta si e buna rau de tot..si ca si glazura pe deasupra,am topit o milka simpla si am indoit-o cu unt pana s-a facut ca o smantana mai groasa si am pus din belsug pe desuprala naiba..loveste sub centura maimutica..bine ca stateam jos ca altfel ma scurgeam ca o meduza..nu,nu e mamica pentru a doua oara,dar are vesti supernu ai intrat de pe pe mess??????

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

aproximativ...si din astea aveaam sa fac poza si am sa pun pestele si racul

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cris si Iry a pus reteta aici parca...cred ca ma ia la bataie daca o rog sa o mai puna din nou ...Deci trebuie sa rasfoiesc tot capitolul...Sunt pe mess, acum am intrat...tu vad ca nu esti ....

Fiica mea isi face de lucru prin casa...arunca cu bile din cort prin toata casa...si asa am cateva pe sub pat si maine trebuie sa le scot cu aspiratorul...da nu'i bai e bine ca se joaca singurica... Somnic nu-i este ca mi-a adormit pe la 6, dar la 10 ii dau stingerea..o pregatesc imediat de nani, ca e bebe si trebuie sa doarma

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

ce sadica esti picky auzi"o pregatesc imediat de nani, ca e bebe si trebuie sa doarma" las ca o sa creasca ea si te santajezapropo de cort cu bine..am vazut in real cort cu 100 bile la 60 ron..chiar convenabilnumai ca era soata de fata si nu puteam sa ma gafez si sa-l cumpar

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Vai Cris mi-ai facut o pofta cu eclerele alea , cred ca ma pun si eu maine sau poimaine sa fac,dar nush ce-a iesi ca la talentul meu nu-mi iese nica, dar trebuie sa ma pun sa invat sa bucataresc, ca cu 2 barbati in casa nu o sa fac fata tot sa aduc de la mama sau de la soacra sau sa astept sotu sa faca...deci urati-mi bafta
Ramona te rog frumos intra si ne da vestea ca nu mai pot de curioasa
Cuscra draga te rog frumos sa-ti faci prezenta ca nush ce se intampla cu voi, mi dor din nou de voi!Pupici multi pt amandoua
Daniella ce faci fato?Si azi chefuiesti? Fara numar?
Alic ce frumusete de printesa am vazut, e minunata, smecheruta mica!
Picky ms...cred ca la no laptele care-l dai tu la Stefi se numeste Aptamil cum zicea Ema, doar ca la noi nu e lichid ci praf!...Picky somn usor la printesa!
Cris las ca iei cortul cand mergi fara soata si eu practic dinastea
si apoi nu mai are ce sa zica...dar cort nush dc o sa-i iau ca nu mai am unde sa-l pun...vreau mai mult spatiuuuu

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ma bucur k v-a placut de porumbeii nostri mici si dulci...
am intrat sa va anunt k ne vom "auzi" mai rar si asta datorita faptuli k gaza mea mik are mai multa nevoie de mn pana acum si incerc sa-i fac toate mofturile ei si sa iesim mai mult pe afara iar seara sa gatesc si sa ma pun la nana mai devreme....oricum nu uitam de voi
vom scrie mai rar si vom veni cu noutati despre gaza mea mik....dar garantez k citesc zi de zi sa nu ratez ceva nou depre bubu voastre...si eu am o rugaminte sa ne votati in continuare dak ne placeti ...

asta k va iubym pe toate am preferat sa anuntam inainte de a ne da disparute ....kisssssssss.......kisssssssssssssssss

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

de la stefania(traduc eu) multe imbratisari directe prietenilor mei "buburuzele"pe curand sa cresti mari si tot asa de frumosi si sanatosi ....

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

picky-uite aici link-ul cu reteta de eclere http://cami-lecker-wittmacher.blogspot.com/2009/04/eclere-reteta-de-baza.html as mai adauga ca se coc la 180 grade si sa faci alta glazura cu cioco,cum a fac cris,nu pe ce-a din reteta care e cu zahar pudra ka iese f dulce si te lesina si ka sa poti sa intinzi bn eclerele,eu am udat lingura de fiecare data in apa si le-am intins,ka,kompozitia e cleioasa si se lipeste,am incercat sa fac si cu forma dar nu iese asa bn ka cu lingura;foloseste si u o crema de vanilie ka sa iasa buna,eu de ex am luat de la dr oetker si e f buna;si noi am fac ieri eclere,au iesit ffff bune ku micile mele schimbari
toate fetele si sper ka maine am timp sa raspund in parte,ka,deh are sotul liber!acum am vaz ca tu avea-i cea mai mare nevoie de mn si uite-ma la datorie
acum fug la

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput