***Buburuze de 2009 in actiune***(11)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
Veniram si noi acasa acum vreo ora din plimbareala..am luat una alta,binenteles ca jucarie de baita la terorista(alic are la real pestisori si racusori super faini si costa doar 15 ron bucata si sunt cu cheita si inoata in apa),chiar si al meu si-a luat 2 perechi de adidasi(mai are acasa inca vreo trei
) si eu ca de obicei la buci

anna odihna usoara si asteptam sa ne spui maine cum fost
alic multam,dar prefer sa fiu fata cuminte![]()

lavinia merci ca mi-ai spus,asa am trimis si eu un Pm si am clarificat situatia ca sa zic asa
acum daca m-ai prins,ce pot sa zic..iti dau jucarioarele mele sa te joci un pic cu ele,nu mai mult
eu si inainte sa nasc,eram praf..cate 2 saptamani stateau musafirii astia
dar m-am reglat cu anticonceptionalele
nici eu nu mi-am imaginat ca s-ar putea rasturna

iry sa stii ca am luat o crema de vanilie la plesneala,si acuma am vazut si cum arata..pai sa mor de am vazut pe raft asa ceva..oricum,azi eclere scie pe mine![]()

anna interesante alegeri..dar sa stii ca e banoasa rau meseria asta de popa
numai ca banuies c-o sa-i cam placa si jocurile astea pokaricesti
inseamna ca s-a simtit bine Vladut
sa poarte cu placere hainutele si spor la jumulea;a de jucarii![]()

anna i-am promis ramonei ca o las e ea sa va spuna noutatile
chiar..nu vrei sa-ti dau ei pesti
??bonus la fiecare 3 pesti o buruiana de acvariu veritabila
parca e mai binisor,multam
bamsy cafea dau,cu genocidul se ocupa cuscra
odiha placuta
picky ii daduse ta-su niste CD-uri si le-a scapat jos,si cand s-a aplecat dupa ele s-a dat cu roatele in sus
iupiiiiiii ..in sfarsit a acceptat lapticul

plimbareala placuta si multi 

emanouela adica cardul aa e inca plin??????poate data viitoare va fi cu noroc
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Fetele, v-am pus pe mail poze facute de mine inainte si dupa petrecere,si de azi, cele din timpul petrecerii saptama viitoare le primesc. Atentie, contine albumul fotografii cu mamcare ![]()
Picky, felicitari pt lapticul baut
, sunteti fetite mari
Cum ai zis ca se numeste lapticul?
Haha, mi-a placut interpretarea ta
, sora mea mi-a zis ca semnificatia cartilor de joc este ca o sa fie sociabil si o sa stie sa se distreze
Eu tocmai am facut o analogie, a vrut calculatorul si apoi a ales cartile de joc, deci baiatul voia sa joace Soliter ![]()
I-a luat putin din mot pt ca el nu prea are o podoaba capilara bogata si eu nu vreau inca sa-l tund. Nu l-a legat la ochi, nu stiam obiceiul asta, dar nici nu cred ca-l faceam ca sigur se punea pe plans.
Tricicleta ii place f tare, ar vrea sa-l plimb tot timpul, abia astept sa vina primavara sa iesim afara cu ea.
Legat de ciclu, eu nu m-am simtit niciodata prea rau in perioada respectiva si nici acum nu ma doare, sunt f bine, singura diferenta ca nu-mi mai vine ceas cu-mi imi vene inainte si asta pt ca alaptez muuult 
Aaa, si nu v-am spus, fi-miu nu vrea sa manance, dar imi da mie sa mananc mai nou ![]()
Bamsy, ma bucur ca v-ati distrat bine la chef, sa te odihnesti bine 
Cris, la voi nu ninge? La noi e ditamai viscolul
Hihi, vreau pestisori
Da, e buna meseria de popa, dar sa prinzi si o parohie buna si sa nu cheltui banii pe jocuri de noroc ![]()
Off, astept sa vina Ramona sa ne spuna, o mai
odata si ma bucur ca are vesti bune 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
alexa_love spune:
salut fetelor!repede zic azi ca e jale

ma terorizeaza a nica frate

a ramas asa de alintata si maraita dupa pojarel.....toata ziua face aaaa aaaa aaaaa
sa o luam in brate sa mergem pe jos........sunt rupta iar noaptea se trezeste mereu;in plus refuza papa solida...........simi papa lapteeeeeeee,ca abia ce am trecut pe nan2 ca acu il accepta!
va povestesc alta data.......si papa frateeeeeeeee

toata ziua dar nu mai papa nik mancare.ce sa fac?????

asa intrebareeeeee:fetelor cand am fost luni la control dr nea dat un siropelIMUNOROYAL JUNIORpt iminitate,dar azi lam luat si contine:miere,polen,propolis....indicat dupa un an?!!!!?ce sa fac ?sa ii dau?eu stiam ca nu se dau astea la bebei???????dr e foarte buna in oras la noi si fffff scumpa

cu toate asta e cautata!deci...
vreau mai multe detaliii pt rh negativ...unde sun?am exact B3RHNEGATIV......
ANNA samizici daca ai primit cartea cu rina....intra si pe irinareisler e mai lejer zic eu(care numi fac curaj sa incep odata ceva
)
intru maine...........sper!acu trebuie sa pregatesc zuza mare de camin,asta daca nu ne inzapezim pana maine.ninge frateeeeeeeeee de azi dimineata mereu![]()
![]()
iar sotu e de munca de noapte,ca de obicei iar eu cu zuzele dudele

bag o cafea acu sa rezist
rest

pt toate fetele si bebeiii sa faca nani 

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]
Picky_toto spune:
Salutare
Ne-am intors acasa, iar acum fiica mea doarme...
A intalnit si ea un bebe de 4 lunite, un baietel...
...l-a inceput i-a fost frica de el, iar mai apoi a vrut sa-l ia la bataie...si sa-i scoata ochisorii
..Iar la baietel ii curgeau balutele dupa fiica mea, ca cica ii plac bebei...si nu isi mai putea lua ochii de la ea....Stefi i-a vazut suzeta care era tot alba ca a ei si incepuse sa puna botul crezand ca i-a luat suzeta ei...Apoi s-a pus si pe plans ca a luat-o un nene in brate si nu i-a placut...![]()
, dar in schimb a luat-o de-a buselea prin casa si direct la sticlele de vin s-a dus..deci am o
mica langa mine
Va povesteam ca ieri mi-a baut lapticul..Azi cand i l-am dat nu l-a mai vrut...dar cand eram la prieteni i s-a facut foame si i l-am dat...l-a baut pe tot...si am observat ceva, il bea cand e rece, la temperatura camerei, cald nu-i place
, da-i bine ca mi-l accepta...![]()
Anna vizionat pozici frumoase de baietel mare si mumos, la camasa, ce smecher era el...
..Vazut si bunatati, de mi-ai facut o pofta
..vad ca i-a placut tricicleta, ca ce o mai bibilea
, da parca consola de wii era ff buna la gust...
si ce se mai alinta singurel, parca stia ca el e in centrul atentiei
.. Oricum se vede ca v-ati distrat bine...Astept cu nerabdare si restul de poze, pe cele de la mot si petrecere

Cris gata eclerele??? ca vreau si eu 

Sa se joace Miru placut cu noile ei jucarii de baita... Apropo am vrut sa-ii luam si noi scaunel de baita (a pus o mamica poze cu el) dar m-am razgandit..culmea e ca doar pana la 1 anisor se folosesc si am zis ca nu mai avea rost sa-i ii iau ptr inca 3 luni...a stat 5 luni fara el, mai poate sta si 3 luni fara...are mami grija ca doar cu mine face baita
Ce e cu Ramona??? Ce vesti are??? oare a inceput Bia sa mearga in picioruse???![]()
Ramona intra si treci la raport 
Bamsy pai tu mami vad ca ai timp de distractii...auzi la 3 dimineata ai ajuns acasa....pai acum sa nu te mai plangi deloc ca nu te lasa Maia sa dormi, ca nici nu te ma cred ![]()
![]()
Oriucm ma bucur ca te-ai distrat...Asteptam vesti, hai treci la raport 
Gata mi s-a trezit si scumpica mea
Da o intrebare am, ce-i cu linistea asta pe aici....v-au speriat nametii si viscolul de afara?????????Ia treceti la raport...ACUM ca ma apuc de strigat catalogul![]()
![]()
![]()
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
alic spune:
bonsoir!
intru oleaca cat tzocaie fiica-mea tetina de la biberon, habar n-are cum si scoate un sunet de pomina ![]()
Cris, merci, dar din pacate n-am real in iasi...inca!
Picky, cum sa legi copilul la ochi? cred c-ai inteles gresit mama ![]()
Dani, cand iti faci aparitia?
Anna,unde ai pus poze? vreau si eu, please!
mai fetelor, voi mai stiti ceva de Laurra de la albinute?
aseara am cantarit, masurat copilul si avem: 73 cm + 8830 grame, deci 3 cm si 300 grame luate intr 8 si 9 luni; cred ca e bine, nu?
si sa nu uit meniul de azi:
- mar cu banana
- piure cu un varf de cutit de unt si ficatel + putin iaurtel de casa
- galuste de branzica pasate cu mamaliguta
iar la noi
- omleta cu de toate
- pizza (primita de pomana)
- mamaliguta cu tocanita de pipote cu ceapa
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

lavinia.p spune:
Buna dragele mele!
In primul rand 

Radu Deian buburuza de Relusha, la multe lunite, multa sanatate si crestere mare!
, iar la mami spor la invatat si sa vii cu vesti bune ca ai luat licenta!
Cris multam de cavie, am servit-o, a fost f gustoasa
Mai buburuzoaicelor da ce-i cu activitatea asta slaba azi, inteleg ca eu am avut program de cearta toata ziua cu al meu
si nu am avut timp sa forumizez dar voi ce ati facut?
Anna ma bucur ca v-ati distrat, ce tare-i Vladut un preot impatimit de jocurile de noroc 

ce tare esti...ma bucur ca a iesit bine tortul si mancarica, ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit, iar Vladut a petrecut bine, chiar dc la inceput s-a speriat, s-a obisnuit el dupaia. Ce a zis de tricicleta? I-a placut? Vreau pozici cu cadourile si tricicleta si pe Vladut pe ea
.Va pupam dulce dulce!...multumim si eu ma bucur ca IN SFARSIT e bine si nu mai haraie de ieri chiar deloc

, iar despre rude am sa le las impace, o sa incerc sa nu mai pun la suflet,caci din pacate asta e defectul meu pun totul la suflet.Si apropo de rude , soacra mea e racita cobza si i-a zis la al meu ca maine vine pana la noi sa ne aduca de mancare, iar eu i-am zis la al meu sa-i zica sa nu vina dc e bonava ca abia s-a facut Rares bine si nu vreau sa se raceasca din nou.Bineinteles ca a fost rost de cearta cum sa-i zic eu la maica sa sa nu vina

inebunesc intr-o zi, atunci am sunat-o si i-am zis ca dc vrea sa vina cu mancare sa vina dar ne intalnim in fata blocului, bineinteles ca ea a inteles dar cu sotu ne-am certat toata ziua pe tema asta
///si soarca mea asta putea sa stea acasa dc stie ca e racita....in fine ziceam ca nu mai pun la suflet

Anna asa-i ce dulci sunt, si ce se mai potrivesc, cel putin si eu si cuscra asa ii vedem, sa ne pui pozici de la ziua lui Vladut abia astept sa le vad!

Bamsy ma bucur ca v-ati simtit bine!
Picky si noi va pupam dulce dulce...sa stii ca-i merge surprinzator de bine sotului pt inceput, nici nu ma asteptam, bine ca sta si mult de dimi de la 7, pana seara pe la 19-20, dar asta este trebuie sa faca niste banuti sa ne platim datoriile si sa ne revenim si noi la normal, sa pot sa-i iau la piticul meu tot ce-i doreste inimioara.Mersi de intrebare, esti o dulce
Ma bucur din suflet ca a acceptat laptele lichid, dar la noi in tara nu cred ca se gaseste asa ceva pt cuscra, habar n-am, trebuie sa ne uitam sa cautam pe net!

Ema ms de site, l-am salvat si ne-am uitat, merge umpic mai greu pe PC-ul de la mama dar se repara al meu si va fi ok, ms mult
...si nu ati luat nimic?
Cris ma bucur ca ia lamurit situatia
, si mersi de jucarii, esti o draguta![]()
ca de obicei, cum e teroriciul, o mai doare julitura?pupici multi sa treaca de tot!
ANNAAAA mama ce bine arata mancarea,[pofta
sa nu-mi spui ca tu le-ai facut?Te invit la Oradea cand e ziua lui Raresel si iti platesc si transportul numai sa vii sa-mi faci si mie asa ceva
.... si ce dulce-i Vladut, il pap tot frumusete mica care e mare

, ce bine-i sta pe tricicleta

, e adorabil Vladut, sa folosesti sanatos puiut mic toate cadourile care le-ai primit!
Alexa multa putere sa rezisti...cat despre siropelul de imunitate mie mi-a recomandat dr Septilin, si i l-am luat a zis ca e printre singurele recomandate pana intr-un an...nush ce sa zic ramane la latitudinea ta sa alegi, eu nu cred ca i-as da, fiindca contine miere!
Alic eu zic ca e f bine, felicitari pt masuratori si multi pupici de la noi...aaaa si foarte delicioase meniuile despre Lauraa nu stiu nimc, n-am mai citit dincolo decat cateca pag zilele trecute si nimic de ea, spe ca e bine...o am pe hi5, am sa-i scriu sa vad dc raspunde.

Mergem si noi la baitza, papa si apoi la nana!
Va 
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare 
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009 
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
cris_82 spune:
Am avut si musafiri,si binnteles ca fi-mea a fost in centrul atentiei si tare s-a mai distrat
,gata si eclerele..bune rau ..
..yammiiiiiii,au mai ramas cateva pe o farfurie ca restul s-au topit![]()
anna...ce ne faci moamaaaaa..direct cu mancare ne iei ca sa balim si sa dormim pe pat de apa,ai
?faina masina
se vede ca e foarte incantat de ea
din ce zicei ca sunt figurinele care le-ati dat invitatilor?ca mi s-a parut super ideea
uite ce baiat darnic ai si tu il parascti ca nu papa
a nins la noi,dar putin..in schimb bate foarte tare vantul
sigur vrei pestisori??chiar daca sunt cei mai cotaitori pe care mi-a fost dat sa-i vad??pai in cazul asta cu cea mai mare placere![]()

alexa....offf,asa dupa o perioada in care sunt un pic bolnaviori,se da totul peste cap de parca am avea bebici mici
trebuie rabdare
poate o sa par fara suflet,dar daca vrei ca sa revina la papica,trebuie sa o lasi sa iti ceara ea de mancare fara ca sa-i dai laptic deloc..mergeti la plimbare,ceva activitate care nu inplica tatul in casa si cand va intoarceti sa incerci cu papica direct
..cu siropelul nu stiu ce sa zic..la fata nu i-am dat nimica pana acuma...pupici fetelor sa doarma bine la noapte
picky....pai cum sa nu-i curga balutele cand ai o frumusete mica
??daca aveam baiat te punem de-o cuscra
ha ha ha...lasa ca si fi-mea tot la sticle trage,deci..prietene de sticla in cazul asta
![]()
ce..nu a ajuns curierul cu eclerele la tine???
sa nu-mi spui ca le-a mancat deja..
asa si noi cu scaunul de baita...oricum sunt tot timpul langa ea si pentru inca 3-4 luni sa dau 130 ron nu vad rostul
nu zic nimica..o las pe ramo sa va spuna![]()

Am facut azi comanda de hainute pentru terorici
de abea astept sa la primesc.Sper sa aiba pe stoc tot ce am cerut.Si ca sa nu mai existe suspiciuni ca sparg bani fara ca sa stie soata,l-am anuntat in seara asta ca astept curierul zilele astea ca sa ma usureze de lovele![]()
Si sa nu uit,si-a adus aminte teroriciul dupa 2 luni sa imi zica "mama" de 2 ori 

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
alic spune:
Lavi...pupici multi si de la noi si ma bucur ca sotului ii merge struna! s-o tina tot asa! 
am venit cu cateva poze de afara de zilele trecute:
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3094.jpg
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3052.jpg
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3045.jpg
aseara:
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3037.jpg
si azi de dimineata, foarte serioasa:
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3299.jpg![]()
![]()
![]()
Cris, bravo teroriciului iubacios! eu cred ca am sa imbatranesc pana am sa aud cuvantul asta 
ce comenzi ai facut? arata-ne si noua poate ne vin idei!
era sa uit: de ieri am pus in functiune oficial tarcul si sunt foarte incantata de fiica-mea care s-a adaptat perfect, se joaca si se ridica fara probleme (va spusesem ca ea nu facea asta din cauza ca eu n-o tin in patut decat cand face nani, asa ca n-avea cum sa exerseze)
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Picky_toto spune:
Ma da' voi chiar trageti chiulul.....nu'i a bine...va paste absenta si nota scazuta la purtare ![]()
![]()
Alexa eu iti recomand sa suni doctora si sa ii spui ce scrie pe prospect...daca ar fi dupa mine nu as da deloc siropul respectiv...contine propolis si miere la care eu am unele retineri
Cat despre faptul ca nu papa mancarica, te inteleg ca si eu am patit cu Stefi...metoda care a functionat..sa o las mai mult timp flamanda...si apoi mi-a papat mancarica
....
Alic, poate ca am uitat eu cum se mai face...dar oricum o sa ma interesez
..Cat despre Laura, sincer nu stiu...eu nu mai tin contactul cu mamicile de pe acolo, cu toate ca unele inca imi sunt dragi, dar daca ele ar fi vrut sa tina legatura cu mine sau cu Cris ar fi putut sa o faca si aici..Poate faci rost de nr ei de telefon sau de adresa de mess de pe mailul ocmun al albinutelor si afli ce mai face ..Scuze ca nu te pot ajuta mai mult
Felicitari ptr masuratori stati ff bine 
Anna uitasem sa-ti rasund ...lapticul e de la Nutricia si se numeste Nutrilon si are un gust ff bun...m-am uitat unde e facut si e aici in Belgia....Chiar citisem ca Ema a spus ca in tara nu se gaseste ci e altul care ii seamana sau ceva de genul asta .Uite aici ce fel de laptic avem noi www.nutriciababy.be/nlbe/nutrilon/nutrilon-producten/6-9-maanden/?category=vloeibare-melk&product=nutrilon-verzadiging-2-kant-en-klaar" target="_blank">Acesta nu stiu cat o sa intelegi din ce scrie...

Ema si cum ati petrecut ziua? v-ati odihnit? ca face limbuta cel mic??? mai ne scoate limba
?
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
cris_82 spune:
CUSCRAAAAA ce faci???nici un semn de viata???sau te dregi dupa chindie
??
alic...si fi-mea ascoate niste sunete ciudate
ba de cateva zile parca pacane 
am sa intru pe oferta de la carrefour si daca vad o sa iti arat sau fac o poza..trebuie sa fie magazine cu jucarii de genul asta..sunt de la simba
felicitari pentru masuratori..ce domnisoara inaltuta ai

bune meniurile
si eu azi i-am dat la pitica ciorbita de vitel si a halit o gramada si inca mai cerea,dar nu i-am mai dat ca mi s-a parut putin cam acra pentru ea si am aburit-o cu cereale![]()

lavinia....imi pare rau ca v-ati ciondanit,e bina macar ca soacra a inteles si nu s-a suparat
ma bucur ca ati scapat de trasctoras si aveti acum un Raresel sanatos
multumim,sa sti ca a si uitat ca s-a rasturnat cu el ,ca i seara asta am pus-o pe jos si ea se ducea glont la bmw sa se urce singura in el

cred ca am pierdut ceva pe drum
ce ..s-a intamplat ceva cu Laurra????
alic...moamaaaa,ce i-ar mai face ea la pisica daca ar incapea pe mainile ei
...manca-i-as eu dintisorii ei de smecheroasa mica

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist