***Buburuze de 2009 in actiune***(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am recuperat si eu ce ati scris caci eu ca de obicei nu deschid calc in week-end.Desi cu intarziere urez si eu La Multi Ani Danielei-sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutul tau!
Azi lucrez iar de acasa caci cu ninsoarea asta nu am curaj sa plec cu masina.Imi place tare mult zapada dar nu si cand trebuie sa conduc.Sa vedem maine cum va fi.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

opaaa.....ia zi la mama pontul cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Lavi si Yioanna-tare scumpi puiutii vostri si ce frumos le sta impreuna!
Cris-spor la pregatirile ptr maine!Aveti multi invitati?
Emanouela-ce fel de sosete pe care sa nu si le scoata?E vreun model mai deosebit?Ca si puiul meu isi scoate sosetele de ma innebuneste!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

nu simina nu e model deosebit, doar ca sunt pana sub genunchi si cu fire de elastic la capat....are si scurte dar le scoate ...nu stiu cum reuseste....fara maini le scoate...freaca picioarele unul de altul...nu stiu, nu-mi imaginez...am si botosei crisetati cu siret....si pe aia ii scoate...tot fara maini....astea vad ca rezista eroic in piciarele lui...mai trage de ele si cu mainile da forta inca nu are suficienta sa le scoata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

emanouela pai in cazul asta eu iti recomand sa te bucuri cat poti,ca atunci cand o gasi smecheria ca sa scape si de astea sa te ti bineau copii astia o forta de ma sperie..deci,sa incep epopeea..
pai la noi a durat aproape 3 luni seara de seara aceeasi povestetreptat i-am redus din nr. de mese si o luam in brate si o culcam ,totul pe orbecaite si muteste ca altfel se rupe filmul si o dati in joaca la 4 dimineata(interesant pentru el,criminal pentru tine)e bine sa ai o bluza pe care ai purtat-o o zi intreaga si atunci cand face ochisorii mari sa il mangai acolo in patut si sa-i dai bluza in manute ca sa iti simta mirosul.Uneori sa roade numai daca il iei cu tine in pat,fara sa-i dai sa pape si sa dormiti amandoi,dar e cu dus-intors ca s-ar putea sa se invete ca e mai cool sa doarme cu mami si tatinumai atunci cand vezi ca nu da rezultate leganatul sau bluza sa ii dai sa pape,dar nu la fel de mult ca inainte,ci din ce in ce mai putin.Se va lasa cu plansete,urlete si nopti nedormite,dar rezultate sunt
simina pe ninsoarea asta sa vedem cine vinenu sunt multi,dar sa vedem..oricum eu fac pregateli .De acasa?pai spor la treaba sa termini repede sa ne mai spui ce faceti

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neataaaaaa o mare si ptr mine cine da...????

Am intrat doar sa va salut...ca nu am timp sa stau ....azi am de facut curatenie si calcat... deci treaba.....cine imi da o mana de ajutor???

Revin mai tarziu

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

cris am sa incerc faza cu bluza mea....da de lasat sa urle chiar nu pot...soata se duce la servici dimineata...macar el sa fie intreg la cap. oricum orbecai prin casa, nu aprind lumina...i-am redus mesele....de a 3 la 2....il mai pacalesc cu suzy, il mai legan si adoarme....nu ma tine treaza mult cand se trezeste noaptea sa pape sau mai stiu eu, viseaza urat si se trezeste urland....doar ca trezirile la 4 ma omoaraaaaaaaaaaaaaa....am incercat suzy, leganat, in pat cu noi, lapte...nik...are chef de joaca si gata....ne baga degetele in nas, chiuie, rade...n-ai treaba cu el, e fresh si atunci chiar nu am ce face decat sa il iau si sa ma duc in living sa-l pun la tv, sa vb cu el, sa ma joc. pe la 7-8 il ia somnul....iar eu is cu cafeaua bauta si somnnnn, ioc. incerc in Romania sa aplic asta, cand voi ramane singurica si nu risc sa inebunesc si soata de cap. mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

ziua buna si de la noi!
mai avem inca de recuperat cu cititul si vaut boze, de aceea nu nominalizez..doar pup dulce pe toata lumea... aveti niste copii fantastici!!!
sa va zic despre Karina, ca doarme si pot scrie...
........e la stadiul de aratat cu degetul... si toata ziua e cu el spre diverse obiecte pe care le vrea si zice "a-a-a-a"... face in continuare caca numai la olita de 2 ori pe zi...
daca o intrebi unde e doamne doamne arata spre icoana de pe perete si aici sus si in bucatarie.... sau o cauta pe cea mica printre jucarii si cand o gaseste rade
a invatat sa de pup... adica nebaleste cu libuta.. dar e un inceput
cand se trezeste dimineata arata la tv si evident cu aaaaa si cand ii spun ca nu-i voie tipa..... are un tignal de se aude pana afara 1
identifica geamul.... papusa bebe.... mingea....
tinde mainile daca vrea in brate... bate palma...face pa....tinuta de sub brate a inceput sa faca cativa pasi.... da sa plece si catel dar inca nu stie cum sa se sincronizeze...
are 8.900 g.... papa foarte bine supa, ficat, branzica si fructe... adora sucul de portocale cu cat mai acru cu atata mai bun...
e innebunita dupa orice tricou cu scris pe el.. sa si treaca ea manuta peste.... ii place sa o ti calare pe ceafa si in legea ei face precum calutul si sare continuu si rade...
dimineata se aseaza pe burta cu capul pe piept la taica-su si se uita amandoi la stiri...
i-a trecut sperietura de la cazatura.. sper sa fie bine...
am s ava trimit mai tarziu si poze...

pup special ptr minunatul meu ginere Vladut.. frumos si cuminte manca-l-ar soacra...

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fetelor am si eu o intrebare:
De ce am nevoie ca sa pastrez laptele matern la congelator? Sunt recipiente speciale? Cate luni se tine? Eu auzisem de 3 si de 6 luni... Si cat se pastreaza laptele matern la rece???

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Cat isi face fi-mea de lucru cu cuburile,sa ma laud si eu putin"mama" nu mai vrea sa zica,dar mi s-a ridicat in picioare si cu jucarioare in ambele manute(nu inteleg cum a reusit)si a stat asa cateva secunde dupa care a cazut in buci(a avut perna amortizoare,una bucata gogosar).

picky din ce auzisem eu,laptele matern se tina cam 3 luni la congelator si se poate si in biberoane si trebuie lasate apoi la temperatura camerei ca sa de dezghetedaca il ti mai mult,isi schimba gustuleu dupa ce ma mulgeam il tinem in frigider cel mult 24 ore
annkkaapai stati foarte bine cu greutateasi vad ca ai deja o domnisoricastie ata de multeasteptam si pozicile
emanouela felicitari pentru ca ai reusit sa scoti o masastiu ca nu e deloc usor

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput