Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

nike, dc stii ca nu ai voie,si ca-ti produce rau, de ce mananci? este asa de mare pofta?
mi-au mai trecut durerile,folosesc 1=2 supozitoare cu scobutil si atat, ceea ce e o minune luam "n"nospa, si cam 4-6 scobutil supoz./24h..am fost ieri la spital unde lucrez si s-a oferit o colega sa-mi faca o garda din februarie.am fost placut surprinsa,socata, si am profitat de ocazie,acum mi-a ramas decat o garda din 3,pe 27 febr, cand voi avea 8 sapt., si sper sa fiu ok..ieri am avut ameteli,ca nu am mancat decat un crenvusti cu un pic de lapte la mic dejun, m-au durut sanii azi noapte, iar colegii de munca erau uimiti cat de mult m-am umflat la fata intr-o saptamanapai, specific ca am 5+ SA, pana la 9 luni ce ma fac?dim. m-am trezit la 5,si nu am mai reusit sa adorm pana la 7,aveam o groaza de ganduri, si numai somn nu-mi era..mai am o sapt pana la eco de 6+, dar mi se pare o vesnicie

madalina, + 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor, va doresc o zi buna!
Aveti un spor la scris, wow...tre sa merg sa citesc din urma ce s-a mai intamplat.
Mai e careva care n-a facut niciun eco pana acum, ca mine?

5+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

viss,
ce sa fac, ce am voie sa mananc de la mastocitoza, nu am voie de la deficitul de diaminoxidaza sau anafilaxia recurenta multipla ori atopi si tot asa.

te rog eu nu mai manca crenvursti!
am doua matusi care au lucruat la abator.nu dau detalii.
te rog mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna dimineata mamici cu burtici si BB-ici, spor la treaba celor care sunt la servici si odihna placuta celor care nu sunt la servici.

Pupici la burtici !

Ioana, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

nike- adevarul e ca ai niste boli foarte rare, si foarte ciudate-sau mai bine zis pretentioase,si anafilaxiaoff..iti doresc sa duci sarcina asta la capat cu bine, cu cat mai bine e posibil ptr tine..
si referotor la crenvusti, ma oblig sa mananc doar unul pe zi, dar.. am capatat de curand o fixatie pe ei,cu mustar..si acum imi ploua in gura
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata fetele,

Ce faceti voi?
Da, am scris ieri cand m-am intors de la eco ca bb e bine si sangerarile sunt datorita faptului ca nu reuseste sarcina sa se fixeze bine.
Acum trebuie sa stau in repaus la pat, fara bai fierbinti, fara miscare, fara stres...
Sper sa fie bine, sunt si genul de persoana care ma stresez foarte usor si caut nod in papura sa zic asa....daca nu e una, e alta...

Arthurana, referitor la intrebarea ta cu prietena...eu cred ca i-as spune, daca e prietena nu are de ce sa se supere daca ii explici frumos si ii zici ca poate chiar daca ea simte ceva, altii nu au cum sa simta inca....

In legatura cu list de alimente nepermise in sarcina si eu as fi foarte interesata sa facem una...haideti sa spunem fiecare cam ce stim si reusim sa facem o lista.
Eu stiu de mezeluri ca nu ar fi indicate, ficatul, ouale crude...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

viss,
sunt singurul caz din tara care le grupeaz ape toate cele 4 boli.sunt caz de studiu la Cluj,dar acolo medicii nu au solutie.nici in Germania sau Elvetia.
asta face f dificila orice administrare de medicament,iar alergia la calciu ma lipseste pana si de solutia Ringer,care e sentiala in sarcina toxica,asa cum este sarcina mea.

daca vreti, va dau reteta de facut mustarul in casa.

faina ideea cu listuta cu alimente interzise.
adaug si eu uleiurile voaltie (uleiul de cimbru folosit la unele salate), alimentele cu e-uri si conservanti, alimentele la plic, ceaiul de sunatoare,margarina(are mare potential cancerigen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Adaug si eu cateva alimente, despre care am citit ca nu ar fi bune in timpul sarcinii: carnea cruda sau preparata in sange, oua fierte moi, maioneza, branzeturile moi, pateurile de orice fel, lapte nefiert, fast food, peste spada, rechin, somn, macrou, ton (au o importanta doza de metil-mercur, un metal daunator cresteri creierului si al sistemului nervos al copilului), legumele culese verzi

Ioana, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata fetelor!

Eveline, nu esti singura. Nici eu n-am fost pana acum la doctor, merg miercuri si voi intra sa va spun ce-am facut. Atunci voi avea 6 saptamani si sper sa se vada ceva. Tocmai de-aia n-am fost pana acum pentru ca mi-era ca merg degeaba si nu se vede nimic.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mi-ati dat tema pentru acasa cu alimentele astea si am dat o cautare pe net dupa "alimente nerecomandate in sarcina"...printre ele ce gasesc...branza feta...chiar ieri mi-am cumparat un calup si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa sa mananc....am o pofta teribila de branza feta in ultimul timp, daca-mi lipseste din casa e jale.
Cica nu se recomanda produsele nepreparate in totalitate, asta-i ideea....fripturi in sange, branzeturi dintr-astea (feta, brie, roquefort), peste oceanic (din cauza posibilei intoxicatii cu metil-mercur),pateuri sau conserve de carne recongelate, sucuri nepasteurizate .... tot ce ar da intoxicatii. Bineanteles atentie la igiena fructelor si legumelor... foarte bine spalate. Si bineinteles alcool, tutun, droguri...nu!

5+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput