Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Andreea82 si aniast72 sunt diferite.
Aniast72 a fost la echo ieri si a povestit in capitolul trecut cum a fost.
Andreea82 a fost la echo azi si ea, la randul ei, a povestit in capitolul trecut cum a fost.

Aniast72 chiar i-a pus o intrebare Arthuranei si acum a prins-o ca nu citeste din urma.

Pupici tuturor, o noapte cat mai usoara.

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Hai ca ma duc sa caut.

Am o amica care este insarcinata in 9 sapt. prima sarcina. Ma pune sa pun mana pe burtica ei sa simt miscarile lui bebe...VOi ce a-ti face. E clar ca nu are cum sa simta la 9 sapt. nimic. Pana la 15-16 sapt nu se simte, mai ales la prima sarcina. Nu vreau sa o jignesc, dar eu sunt un om sincer si nu pot sa-o mint, sa-i spun ca are logica ce spune...Voi cum a-ti proceda?

Mergi la inceput

Acum am citit, si am vazut si intrebarea ta. Scuze, draguta mea, ca nu am raspuns. Sunt sigura ca am sarit imediat sa raspund la subiectul tau.

Incerc sa dau de un capitol vechi, si anume acela in care descriam primele batai de inimioara ale puiului meu Jacob. Vroiam sa verific la cate sapt. a fost. Dar nu stiu cum sa gasesc in arhiva. Stie cineva cum? Merci mult.
Incerc sa ma odihnesc putin pana se trezeste Dl. Piscot din somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna seara!
as vrea sa ma primitisipe moine inclubul vostru. Sunt de 12 - 13 zile. UM e 8 ian 2010. Inca nu am fost la Eco. Abia Marti merg pt ca doar dupa15 zile de la conceptie stiu ca se vede. Am mari emotii pt ca in sept a trebuit sa intrerup o sarcina in 13 sapt pt ca s-a descoperit la dublu test ca bb avea o higroma chistica septata ceea ce era semn de malformatie cardiaca sau de una din trisomii. Dar speram ca de data asta ne ajuta Bunul Dumnezeu sa fie bine! Dupa pierdere am inceput tratament cu duphaston pt ca eu nu aveam ciclu decat la 6 luni, am luat si eutirox pt ca am depistat ca am probleme cu tiroida, si am luat si dona vital si evident acid folic. La ultima vizita la endocrinolog am fost sfatuita sa fac foliculometrii sa vedem daca a inceput sa apara ovulatia. Zis si facut ! Din ziua 9 am inceput foliculometriile si n ziua 14 aveam un folicul de 26 mm iar doctorita mea ginecolog m-a sfatuit sa incerc pt ca ar fi un moment f bun si ca endometrul arata si el foarte bine. Asaam si facut si IATA-NE. Dumnezeu sa ii dea sanatate doamnei doctor pt sfat si pt modul cum se implica in fiecare caz al ei. Abia astept sa ajung la ea sa vedem cum stam. Cam asta ar fi pe scurt povestea noastra! Inca nu avemun DNP sigur dar cred ca va fi 16 oct.
Sper sa ne primiti si pe noi si sa avem parte toate de o sarcina usoara si frumoasa plina de momente fericite!

la toata lumea!

Edith 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Cum pot sa modific semnatura,ca ma uitat..am vazut ca mi s-au sters poze din albun din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Sa revin si eu cu noutati.....

Dupa o perioada de absentza motivata,revin si eu cu vesti.Am reusit sa cumparam inca o masina si apoi am inceput sa umblu pe la intritutii pe a obtine asigurare,am aplicat pt asigurarea de stat Medicaid si am fost acceptata pentru 45 de zile,este asigurare temporara,din cate am inteles nu o voi putea obtine mai departe asigurare deoarece nu am 5 ani de stat in Florida.

Pentru feletele din state le rog daca stiu vreo asigurare privata care sa ma accepte fiind gravida,pt ca majoritatea nu te accepta daca nu ai cotizat la ei inainte de a ramane gravida.

Am reusit sa-mi fac programare la dr in 15 si 16,nu stiu de ce 2 zile,asta se va intampla peste 2 saptamani,atunci o sa avem 9 saptamani,am emotii ca inca nu am reusit sa vad un dr dar sunt optimista,incerc sa gandesc numai pozitiv.

De dimineatza ma simt ok,este momentul cand fac mancare,curat,dar si mai trebuie sa ies afara cu pitica,deci nu prea am timp sa respir,apoi dupa ora 12 incepe oboseala,de obicei dorm,azi de ex am stat si am facut mancare,acum la ora 19 sunt rupta ,dar,ce este rau este ca seara dupa ora 17 incep greturile,din pacate nu prea mai sunt in stare nici macar sa-i fac dus fetitei,stau in pat si de 3 zile adorm dupa ora 20.

La capitolul mancare, mi le trag acum ca ma cearta sotul ca de ce am stat sa gatesc astazi ca si asa nu ma simt bine,am facut friptura de pui,simpla doar la sf am pus putin usturoi,asta pt noi,pt pitica am facut file de peste cu legume,piure de cartofi si sos pt piure.
Sosul pt piure pt cele interesate:ceapa si ardei,gogosari daca aveti taiate marunt si calite putin,apoi se adauga usturoi taiat marunt,putin mar taiat marunt,mustar cat un bob de mazare,zahar cat prinzi cu 3 degete ,condimente:sare,piper,busuioc,magheran,oregano si ce mai aveti in casa din fiecare cate putin,se pune putina apa si se lasa la fiert,se adauga bulion si/sau pasta de rosii cu legume,se mai lasa la fiert ,se adauga apa doar daca mai este nevoie,se ad cate putina apa.

Va pup ca ma duc in pat sa ma odihnesc

Mergi la inceput

Ditu,

Asigurarea de sanatate in America este o problema enorma. Modul in care este conceputa este total nedrept, plus ca este extrem de scumpa.
Din cate stiu eu (si sper sa ma insel) asigurarile de sanatate nu te accepta ca membru daca esti deja insarcinata. Este revoltator, strigator la cer.
Sotul meu care este prof.de liceu a tinut un job de noapte la Trader Joes, ca si vanzator pentru a avea toti asigurare de sanatate. Dupa 2 ani, nu a mai facut fata fizic cu 3 joburi si si-a dat demisia.
Acum platim din buzunar la Blue Cross Blue Shields. Costa enorm...ne chinuim la culme pentru amarata asta de asigurare.
Ai putea sa vorbesti cu ginecologul sa-ti faca un plan financiar.Poti plati lunar cat iti permiti tu.
Sunt alaturi de tine, ca stiu prin ce treci cu asigurarea. Nu dispera. Marea majoritate a americanilor nu au asigurare.

Mergi la inceput

Ditu,

Uite ce am gasit:
http://www.insuranceagents.com/pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

neata.
am mancat peste. 2 bucati file,cca 50 de gr
sunt umflata toata, plina d ebube si nu am dormit de rau toata noaptea.
eu sunt neanderthaliana.pestele are histamina.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

Neata burtici, acum am terminat de citit, ieri am stat cu sefa toata ziua si abia am putut trimite un mesaj neterminat, sper astazi sa stea la ea in birou sa mai putem sta de vb.
Si mie mi-a dat dr arefam de 100, magne B6, (data trecuta mi-a dat elevit, vit E si acid folic), sa speram ca o sa fie bine ne mai vedem peste o luna.
Eu cand am fost racita am baut multe ceai de lamaie mult si mi-a trecut.
8+

Mergi la inceput