Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria.diana spune:

Viss, iti tin pumnii. Totul va fi bine ai sa vezi.
Mie mi-a revenit greata de seara, asa ceva nu am vazut toata ziua nu am nimic si seara ma apuca o greata si nu am mai mancat nimic de la pranz.
Sper sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Viss, cred ca fiecare medic cu interpretarile lui, zau asa. Eu am fost la eco vineri cand dupa data UM ar fi trebuit sa am 5 sapt si 2 zile. Ei, si la eco s-a vazut un sac gestational de 13,7 mm, cu ecou embrionar prezent (nici la mine embrionul nu se vedea deci..). Si la aceasta dimensiune de 13,7 mm mi s-a spus ca ea corespunde unei sarcini de 5 sapt si 4 zile (nu si 2 cum era dupa calculele mele). Si eu zic sa astepti pana joi, macar atunci vei sti cu certitudine...si eu zic ca va fi OK, ai sa vezi.

5+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

viss
cauta un ecografist f bun.
Dumnzeu sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Viss, la mine nu s-a vazut embrionul la 5 saptamani si 2 zile, ci doar un sac gestational de 12 mm si o vezicula vitelina in interior.
Abia dupa inca o saptamana s-a vazut embrionul.
Ambele eco au fost transvaginale.

Multa bafta!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare burtici!

Doamne cat sunteti de active!!!

VISS Iti tin pumnii! Incearca sa nu te descurajezi si sa gandesti pozitv! Nu te mai gandi la sac gol si alte cele! Gandeste-te ca o sa fie bine si incearca sa mergi maine la eco. Asteptam vesti!
DOAMNE AJUTA!

Bun venit fetelor noi; Crina Cori mic Alina Diana si celorlalte la care inca nu le-am retinut numele. Le rog sa nu se supere!

DITU Ma bucur ca te simti mai bine! Ai grija de tine si sper sa reusesti cu asigurarea!

ANISTAT data nasterii mele e 25 04 1982 Cred ca am uitat sa iti spun. Si tot pt lista voi naste lka clinica privata GYnia din Cluj cu doamna dr BALTARETU SIMONA

Despre mine ce sa va zic? In afara de faptul ca mi-e foame tot timpul si simt ceva intepaturi alte semne nu am inca. Nu ma dor nici sanii si nu mi-e nici greata. Cu somnul nca nu e chiar ok pt ca am insomni si ziua mor de somn dar sper sa se remedieze!

Va pup dulce pe toate!

Edith 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Neata burtici! Hai, treziti-va, ca dau un ceai bun... de fructe de padure vreti? :)
Minute bune noaptea am ascultat cum urla vantul si nu imi venea sa cred ce forta are...
Masinile sunt jumatate ingropate in zapada; nu am iesit din casa de vineri. Noroc ca am avut ce manca prin casa
Ema e fericita ca nu merge nici azi la gradi :)

Insomnia mea se manifesta dimineata - vad ca de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata sunt cu ochii larg deschisi pe la 6. Ma fortez sa mai stau in pat, dar de obicei ajung sa ma postez la PC... iar ziua, as dormi o gramada...
In rest, chiar ma mir ca am doar din cand in cand gustul metalic in gura, dar greata constanta (cum era la Ema) nu am... Sanii dor tot asa, cu intermitente...
Acum, ca tot am avut timp liber, m-am apucat sa imi fac griji de chitsul ala mare pe care l-a vazut dr. Sper sa se micsoreze pana vinerea viitoare (19 feb), cand merg iar la echo.

O zi buna va doresc!
p.s. Mi-am pus in semnatura

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

iunia- problema mea e ca s-a vazut decat scaul, fara vezicula vitelina.
nu m-am abtinut si am sunat la Dacia Medical Center, ma duc la 15.30.sa fac intravaginala si sa vad dc.este sau nu vezicula vitelina, ecou, ceva..si nu doar sac gol.ieri am avut o zi linistita, dar azi dim. dupa ce a plecat sotul la servici(ieri stabilisem amandoi ca ma duc joi la eco),m-am hotarat ca trebuie sa stiu.asa ca,asta e, pana joi erau prea multe ore.eu sunt mai sadica, pur si simplu dc e ceva rau,mi se pare un teatru, o falsitate, ca eu sa stau acasa cu fundul in pat, sperand ca e bine..ma duc sa vad cu ochisorii mei,la intravaginala de data asta, interiorul sacului,mama lui de sac
va doresc o zi frumoasa
pana la 15.30, 5 +5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

viss, foarte bine faci ca mergi la echo! Iti tin pumnii! O sa fie bine, presimt!

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dimineata buna, burticilor!
Viss, uff, m/am blocat... as fi vrut sa/ti spun ceva vesel sa te fac sa raziiiii... vreau vesti bune de la tine, ai 'auzit'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata burtici,

Sunt si eu prezente dis de dimineata . Nici eu nu mai am somn dupa ce a plecat sotul la munci. Eu sunt tot in concediu medical inca si ma plictisesc groaznic...
Karin, Anca - si eu am avut insomnii, dar 2 saptamani au fost mai nasoale in sensul ca am trezeam noaptea si nu mai puteam dormi...acum s-a mai ameliorat problema, ma trezesc dimineata foarte devreme, dar eu si inainte ma trezeam devreme, nu puteam dormi dupa 8, deci nu e mare pierdere
Viss, du-te fuguta la doctor sa te linistesti, te asteptam cu vesti bune! Doamne ajuta!

Mergi la inceput