Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Pity27 spune:
va multumesc mult, mamici de fluturasi in zbor(noi ii spunem fluturas lui bb, deoarece inimioara lui la eco era ca un fluturas in zbor), m-am trezit si am citit ultimele mesaje.
viss, du-te azi la un spital, nu sta, daca vrei sun eu si te trimit ori la elias ori la bucur, poate ca nu este nimic grav, dar trebuie sa stii exact ce este, poate ca ar trebui sa iai urgent un tratament,chiar nu stiu ce sa te fac sa nu te stresez, dar eu nu as sta pana luni sau pana joi,imi este foarte greu sa stiu ca te pot ajuta si nu o fac, uite in familie am un ginecolog care te poate asculta,iti dau nr meu de telefon si daca tu consideri ca ai nevoie de ceva suna-ma 0751.219.679
daria.diana spune:
Eu acum m-am intors cu fetita din parc. Cu toate ca suntem in cod galben, a fost ca o zi de primavara, copii s-au jucat a fost foarte frumos. Acum mergem la masa
Va pup pe toate si o duminica placuta in continuare!

Aveti grija de voi!!!!!!!!!!
nike974 spune:
viss,
pity are dreptate.
eu stiu ca dr hamyd e f tare pe eco.
nu sta pana joi.
pupacesc fetele.eu nu-s in cea mai buna forma.incerc sa fac altceva pt a-mi muta gandul in alta parte.
ariciu80 spune:
fetelor
Am reusit sa citesc ce s-a intamplat in ultimele 2 zile. Multa treaba ati mai avut!
Crina, Alinacoman, Diana si toate celelalte noi burtici, bine ati venit printre noi. Sarcini usoare si la termen!
Am tot vazut ce ati scris de greturi, varsaturi, stare de rau, etc... Eu nu am nimic din toate astea, n-am avut niciodata. Nici la prima sarcina. Pur si simplu nu am decat dureri de sani si stare permanenta de somn. Mama, cat as dormi!
Viss, nu te panica. Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat la Giulesti. Stiu cat de nasol e sa fii tratata asa. E dificil acolo in weekend pt ca eco intravaginal au doar la centru, in afara spitalului, si e inchis sambata si duminica. Cel din spital se foloseste in afara programului exclusiv pt cele internate.
Aniast, pt completarea listutei... am nascut prima data la Giulesti, iar acum tot acolo intentionez. Dar inca nu stiu sigur cu ce dr. voi naste asa ca... asta o sa fie in stand by.
In rest? Voi ce mai faceti? Eu deja nu mai am rabdare pana miercuri. Sper sa se opreasca ninsoarea asta sa pot ajunge la eco fara probleme ca stau in celalalt capat al orasului fata de giulesti.
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
andre_flo spune:
buna ziua fetelor, o duminca placuta si multa sanatate tuturor burticilor.
vreau sa ma alatur si eu odiseei de septembrie-octombrie.
datele mele sunt: UM 29.11.2009, DPN 05.09.2010 si DN 31.03.1977.
pana acum am fost de 2 ori la doctor: la 6 si la 9 saptamani.
primele analize le-am facut deja si sunt ok.
ca simptome am sani durerosi (nu de aceeasi intenitate in fiecare zi), greturi, stari de somnolenta ziua si insomnii noaptea :(
doctorul cu care am inceput sa monitorizez sarcina este vladareanu de elias si sper sa nasc cu el.
va pup si sarcina usoara tuturor
viss spune:
multumesc fetelor.ptr. toate gandurile voastre de bine.maine dimineata am sa incerc sa sun la cabinetul unde eram programata ptr joi, dc dr. vrea sa ma vada maine ma duc, dc nu,am sa te sun sa vedem unde as putea merge,dc persoana din familia ta e disponibila maine.nu mai am dureri, nici sangerari.nu stiu dc s-o iau ca un semn bun sau ca unul rau, dar chiar azi m-am relaxat, si incerc sa am rabdare.dc sacul meu e gol,oricum nu am cu ce sa schimb, decat sa intrerup trat. cu utrogestan sa astept sa se elimine singur.dc e risc de avort -e bine ca nu mai am nici dureri, nici sangerarea nu s-a mai repetat. binenteles ca sacul gol ar fi varianta cea mai rea,ca nu ar exista nici o solutie, dar si maine va fi tot gol,asa ca..ramane pe maine..
va multumesc inca o data,imi insuflati o stare de bine..
aniast - am uitat sa-ti dau data mea de nastere ptr prima pagina:29.01.1979.pitty- p.s.:la multi ani!multa sanatate tie si bebelului.o sarcina si o nastere cat mai linistita!!

,5+
ariciu80 spune:
andre flo, bine ai venit! Tare bine mi-a prins faptul ca ai spus ca durerea de sani nu are de fiecare data aceeasi intensitate! Eu ma panichez de fiecare data cand mi se pare ca parca nu ma mai dor atat de tare.
Viss de ce te gandesti ca sacul ar putea fi gol? E ceva care iti indica asta?
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
vik-cj spune:
Buna seara! Sunt o mamicuta de dovlecel de septembrie-octombrie 2009 si mi-am facut curaj azi (la 1 an de la primul meu test de sarcina pozitiv) sa intru sa va doresc sarcini usoare si sa va bucurati de burtici, sa treceti usor peste toate momentele mai grele ale sarcinii. 
Si...sper sa aveti o Odisee la fel de frumoasa si "calda" ca a noastra! daca aveti intrebari ...mai dati o fuga pina la scutece...fetele sunt minunate si v-ar raspunde la orice intrebare/temere.
Aveti grija de voi si de burtici!

de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
viss spune:
ariciu - pai, la eco de 5 sapt.si 3 zile nu s-a vazut decat sacul.era un eco abdominal, nu intravaginal.sacul avea dimenisuni de 18/8mm, am gasit eu pe net ca la dimensiunile astea ar fi trebuit sa se vada embrionul si la eco abdominal.cam atat.astept controlul de joi,sa ma lamureasca la intravaginal.
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss ariciu - pai, la eco de 5 sapt.si 3 zile nu s-a vazut decat sacul.era un eco abdominal, nu intravaginal.sacul avea dimenisuni de 18/8mm, am gasit eu pe net ca la dimensiunile astea ar fi trebuit sa se vada embrionul si la eco abdominal.cam atat.astept controlul de joi,sa ma lamureasca la intravaginal. |
eu cred ca e prea devreme la 5 saptamani sa se vada embrionul. cel mai bine se vede dupa 6 saptamani si o sa vezi joi ca totul este ok