Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
crina-s spune:
aveti cumva deja probleme cu constipatia?
am inceput sa am acesta problema de o saptamana
doctora mi-a spus sa mananc mai multe fibre, lapte, iaurt si mere, sa ma feresc de banane si de orez....
maya71 spune:
Pity27 'La multi ani!' Am 'ceva' ptr dar nu pot decat pe mail... Nu stiu cum sa/i dau atasament aici (e de pe memory stick). 
[ucenic(aspirant) burtica]
Clabuc spune:
Pity, La Multi Ani!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de sarcina usoara, nastere fara probleme si bebe sanatos, de nota 10!
Viss, si eu iti recomand din suflet sa nu te stresezi, sa astepti pana maine sau pana joi (daca poti), oricum stresul nu te ajuta la nimic, ba mai rau ... Gandeste pozitiv si incearca sa-ti ocupi timpul cu ceva frumos ca sa nu te mai gandesti la asta. [pup

Felicit fetele care au fost la echo si au vazut galustile, si le-au auzit inimioarele si le doresc sarcina usoara in continuare.
Tin pumnii si fetelor care merg saptamana viitoare la echo (si eu!) sa avem numai vesti bune ,sa ne vedem mogaldetele jucause si sa le ascultam inimioarele (cel mai frumos sunet)!
Le pup mult si pe randunicile mele dragi, Mihutza si Lyvy!

As mai scrie, dar trage fi-mea de mine sa ma joc cu ea, si n-o pot refuza. Ma intelegeti, nu?
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Clabuc spune:
A, si sa nu uit sa le imbratisez cu drag pe fetele care ni s-au alaturat sa le urez sarcini usoare, nasteri fara probleme si bebei sanatosi. Bine ati venit!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Buburuza_10 spune:
Yelloooooow!
Ce faceti, fete? Ma bucur sa va vad vesele si vioaie! 
Viss, stai asa calma si binedispusa. O sa fie bine, vei vedea! Intre timp, cauta solutii pentru a-ti vedea dr. tau cat mai curand!
Crina-s, eu am cam scapat de constipatia nesuferita. Dupa cateva saptamani in care m-am chinuit rau, acum parca m-am mai reglat. Vezi ca s-a mai discutat subiectul acum cateva zile/saptamani. Eu iti recomand caise uscate si iaurt!
Sa aveti o duminica frumoasa! 
9+
Andreea82 spune:
Buna burtici,
O duminica placuta la toate va doresc.
Viss, te-ai mai linistit putin? Ai mai avut vreo scurgere?
Incearca sa te linistesti ca va fi bine! 
Fetele, de data asta am picat eu astazi in butoi...de doua zile nu mi-a fost rau si ma cam ingrijoreaza chestia asta...nici asa foame mare nu mai am, chiar nu am nici pofta de mancare
Voi patiti asa? Sa aveti zile in care nu aveti greturi? Si daca da, atunci aveti macar pofte? ![]()
Probabil nu ar trebui sa ma stresez, stiu ca nu e bine...dar ati patit vreuna dintre voi la fel?
Bells spune:
Buna burtici si bebici !
Nu am scris de 2 zile, acum v-am citit pe toate din urma, in primul rand urez BINE ATI VENIT! noilor BURTICI
sa aveti parte de sanatate, de BB-ici frumosi si sanatosi si de sarcini ffffff. usoare.
In al doilea rand felicitari fetelor care au fost la echo. si si-au vazut "fluturasii", este cel mai minunat lucru si mai emotionant.
LA MULTI ANI PITY ITI DORESC MULTA SANATATE. O SARCINA USOARA CU UN BEBIC FRUMOS SI SANATOS TUN 
Viss ai sa vezi ca totul v-a fi bine, bebica o sa fie acolo la locul lui sanatos si frumos, nu o sa ai probleme, incerca sa nu gandesti negativ, Dumnezeu nu te v-a lasa te v-a ajuta. Mult curaj si fi optimista 
Va 

burtici si va spun o duminica frumoasa !

Ioana,
7+
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna burtici, O duminica placuta la toate va doresc. Viss, te-ai mai linistit putin? Ai mai avut vreo scurgere? Incearca sa te linistesti ca va fi bine! ![]() Fetele, de data asta am picat eu astazi in butoi...de doua zile nu mi-a fost rau si ma cam ingrijoreaza chestia asta...nici asa foame mare nu mai am, chiar nu am nici pofta de mancare Voi patiti asa? Sa aveti zile in care nu aveti greturi? Si daca da, atunci aveti macar pofte? Probabil nu ar trebui sa ma stresez, stiu ca nu e bine...dar ati patit vreuna dintre voi la fel? |
Da Andreea eu am avut zile "normale" ca sa spun asa, in care nu am avut greturi, nu am varsat, nu pofte, nu ameteli...etc, zile consecutive 2-3, am intrat in panica, dar mi-am revenit rapid, dupa ce greturile si toate celelalte au revenit. Si acum e la fel 2 zile mi-e rau, una nu, s.a.m.d. Nu este un motiv de ingrijorare cred eu.

Ioana,
7+