Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Micaela

Pity27, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de BB frumos si sanatos!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Cat sunteti de frumoase...

[ucenic(aspirant) burtica]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

e cineva nascuta pe 02.06.1983? ca vad ca apare Pity de doua ori ..
si darene e pe 17.02 sau 17.01?

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 8+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

E inversata DN...ziua cu luna.
Oricum, in fiecare zi trebuie sa fie ziua nozstra si in fiecare zi avem ceva de sarbatorit. Multi, multi pupici!

Mergi la inceput

... noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Cat sunteti de frumoase...

[/quote]

Multumim frumos!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13

Fiindca suntem in weekend sa ne gandim si la lucruri pozitive

Sunt sigur ca toate ati ales deja sau macar v-ati gandit la numele bebé-ilor vostri...
Eu sper sa fie fetita, ca 2 baieti am deja in casa (sotul si fiul, nu stiu ce m-as face cu 3!) si i-as pune numele Iris Maria sau Ines Maria. Ce alte combinatii cu Maria ar mai fi faine? Ca Maria as vrea sa fie al doilea nume deoarece atat mama mea cat si soacra se numeau Maria (saracele nu mai sunt) plus ca se va naste aproximativ in 8 septembrie cand e Sf. Maria.

Voi ce nume ati ales pentru puii vostri?

9 +

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Buna Camelia,

Eu am deja o fetita, Erinn Kendall(15 luni) si de data asta imi doresc baietel (cu toate ca sotul vrea tot fetita..).Numele l-am ales inca de acum 2 ani: Kevin James.
Daca va fi fetita chiar nu stiu ce nume ii vom pune, caci cele care imi plac in mod deosebit sunt deja 'luate' de copiii rudelor sau prietenilor.Sau sunt considerate demodate gen : Amy, Jessica, Michelle .
Sunt multe site-uri cu nume pe net doar ca majoritatea mie mi se par aiurea rau.Gen Aafje, Acacia, Abeje, Kabecka, Dajiro, Kadri …..etc etc.
Stiu ca acum sunt la moda numele inspirate din diferite culturi / etnii dar majoritatea sunt un pic prea ….inspirate ...pt gustul meu.

Aproape toate numele 'merg' cu Maria, depinde insa de numele de familie.Acolo tb sa se potrivesca.

Lara w8+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

e cineva nascuta pe 02.06.1983? ca vad ca apare Pity de doua ori ..

Nu, am inversat eu din greseala ziua cu luna. Cand mi-a zis Pity, am uitat sa o sterg din iunie.

Edit: [hahaha]

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

buna burticilor
va mulumesc pentru primire
sunteti niste dragute
eu am sa merg maine la eco sa vad daca se vede embrionul si daca are activitate cardiaca bebe. ar trebui sa se vada intrucat marti implinesc 7 saptamani
nu stiu cum rezistati voi insa pe mine ma omoara greturile astea....
nu sunt doar dimineata ci tin pana seara cand ma culc...
viss fii optimista si incearca maine sa de duci undeva sa-ti faci o eco endovaginala ca sa te linistesti
sotul meu isi doreste fetita spre deosebire de alti barbati care-si doresc baieti ca sa le duca numele mai departe
pe mine personal chiar nu ma intereseaza sexul copilului meu. doar imi doresc sa fie sanatos, ceea ce va doresc la toate
va pup
sa aveti o duminica linistita!

Mergi la inceput

cred ca as pune la bebele meu un nume romanesc: alexandra, andreea,crina e un nume frumos (nu doar pentru ca-l port eu).....

Mergi la inceput

dati-mi si mie o idee de petrecere a timpului pe o vreme ca aceasta...
voi ce faceti astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

bun venit noilor burtici, felicitari celor care au fost la eco, ce frumos e sa-l vezi pe bebe nu? e ceva de vis.
eu va citesc si cam atat, va pe toate

8+

Mergi la inceput