Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Buburuza_10 spune:
Pity, la multi aaaaaaaaaaaaaani!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai o sarcina frumoasa si linistita, o nastere usoara ca un fulg si un bebe sanatos tun! 
9+
aniast72 spune:
viss, te rog eu frumos, suna maine, chiar daca e duminica, la Euroclinic, spui ca ai sangerari si ca ai nevoie URGENT de un control de specialitate cu sonda vaginala, pentru ca esti in primul semestru si echo abdominala nu te ajuta. Roaga-le sa verifice cand gasesc primul medic ginecolog pt ca, daca eu am gasit sambata, imposibil sa nu fie cineva de garda si duminica. In vocea ta sa inteleaga receptionera ca "tocmai" ti s-a intamplat sangerarea. Sigur o sa rezolvi.
Nu mai sta in incertitudine ca stiu ca roade rau.
Andreea,
in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Kamy13 spune:
Fiindca suntem in weekend sa ne gandim si la lucruri pozitive ![]()
Sunt sigur ca toate ati ales deja sau macar v-ati gandit la numele bebé-ilor vostri...
Eu sper sa fie fetita, ca 2 baieti am deja in casa (sotul si fiul, nu stiu ce m-as face cu 3!) si i-as pune numele Iris Maria sau Ines Maria. Ce alte combinatii cu Maria ar mai fi faine? Ca Maria as vrea sa fie al doilea nume deoarece atat mama mea cat si soacra se numeau Maria (saracele nu mai sunt
) plus ca se va naste aproximativ in 8 septembrie cand e Sf. Maria.
Voi ce nume ati ales pentru puii vostri?
9 +
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
daria.diana spune:
Buna fetele,
Eu sunt Diana, sunt insarcinata in 8 saptamani si am o fetita Daria nascuta in 25.10.2004. Pana acum sarcina merge bine, cateva varsaturi pana acum dar numai seara ciudat nu?, la prima sarcina nu am avut probleme cu varsaturi sau greata.
Va pup si va doresc duminica placuta in familie!
viss spune:
buna, fetelor.multumesc ptr incurajari.binenteles ca m-am trezit la 4.30 si gata somnul.am si bocit un pic in timp ce priveam fulgii de zapada pe geamul de la bucatarie..pe la 7 am atipit,acum m-am trezit binedispusa,dar niciodata nu stiu cand o sa ma cuprinda depresia
.am sunat la centrul de diagnostic victor-babes care arer eco intravaginal, dar nu azi,la euroclinic este 1mil.850 ecografia.enorm, asa ca nici nu-i sun.vad dc maine sunt la limita "nervilor" o sa incep sa dau telefoane.dc nu, poate stau pana joi..
Anca Micaela spune:
Pity, multumesc frumos! 

Viss si eu zic ca ar fi bine sa ajungi pana joi la un control, dar undeva unde sa te trateze omeneste si sa aiba aparatura de calitate, cum iti sugera aniast... Pana joi ti-ai face atatea griji si ganduri, care numai bine nu au cum sa iti faca! Tin pumnii!
.
alinacoman, daria.diana - bine ati venit!
Sarcini usoare si BBi sanatosi!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mihutza11 spune:
multumesc de primire!
Aniast multumesc de PM..
La multi ani Pity, Dana_bebe, Marcella777!
Crina, Alinacoman, Diana bine ati venit! sarcini usoare si bebici sanatosi!
Diana scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si ca sa vb cu noi in timp real..
Viss iti tin pumnii sa fie bine!
eu m-am saturat de balonare si senzatia asta de greata mereu.. uff... la Andra nu am avut parte de asa ceva..
edit am facut update la listuta.. Daria.diana ne dai niste date pt lista?
si
8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
maya71 spune:
Buna dimineata albinutzelor/burtici. Sa aveti grija de voi ca 'Baba Iarna' nu mai vrea sa plece si si/a chemat si ajutoarele. Toarna, cerne, aseaza, viscoleste, uff... pana cand. Vreau caldurica, sa vad pomi cum infloresc si cum ies albinutele... Hmmm, sper sa fie in curand. 
[ucenic(aspirant) burtica]
mihutza11 spune:
e cineva nascuta pe 02.06.1983? ca vad ca apare Pity de doua ori
..
si darene e pe 17.02 sau 17.01?
si
8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor