Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
crina-s spune:
am sa va spun cateva cuvinte despre mine:
am pierdut 3 sarcini pana acum, insa sunt convinsa ca aceasta va fii cu noroc
crina-s spune:
sunt din craiova
mi-am schimbat doctorul ginecolog dupa a treia sarcina pierduta
acum ma vede un doctor de la bucuresti si unul din craiova
nike974 spune:
La multi ani Pity!!!!!!bebe fain si sanatos!
Viss,ce ai facut la dr?
cum te simti?
eu merg pe tensiune cand f mica,cand mare,puls 100-120, vma,greata,durerii,urticarii permanente.altfel e ok.
Arthurana spune:
Am intrat sa va pupicesc. Dimineata devreme voma la greu, apoi am dat-o in bara mancand un sandwich cu file de somon afumat.
Puiul meu drag m-a intrebat azi: Mami esti suparata pe mine??? Ma mai iubesti? Probabil nu i-am acordat atat de multa atentie ca inainte...m-a luat prin surpridere cu intrebarile lui. E asa mic...nu-mi vine sa cred ce scoate din el...
alinacoman79 spune:
buna fetelor,
ma alatur si eu grupului vostru, fiind o mamica de ocombrie. Am aflat vestea acum 3 zile si inca nu imi vine sa cred ca s-a inatmplat minunea dupa 3 ani de incercari, sperante, dezamagiri etc.
Ii datorez acesta mare bucurie d-nei dr Anca Moisa de la spitalul Giulesti.
Datele mele sunt:
DN: 23.08.1979
UM: 07.01.2010
DPN: 14.10.2010
Data primei vizite la medic 16 februarie pe care o asteptam nerabdatori si eu si sotul.
Pana atunci mi-am facut 2 bete-HCG si am valorile: vieri 608,95 si astazi 1176,53. Am vazut ca sun valori pentru 4-5 saptamani sau nu m-am uitat eu bine? Cum ma sfatuiti sa fac cu beta-HCG-ul pana merg la medic. Sa imi fac in continuare din 2 in 2 zile?
Va multumesc anticipat ca ma primiti in grupul vostru si imi doresc sa ne intalnim toate aici peste 1 an si sa povestim despre 
nostri.
Va
si un week-end odihnitor pt ca avem nevoie de asta.
viss spune:
hai sa va povestesc nazbatiile mele:la 15 cand a venit sotul acasa, am mers la Sp.Urgenta Floreasca,unde au ginecologie- surpriza ca au gineco doar in timpul saptamanii, ca doar de aia se cheama spital de urgenta
apoi m-am dus la soacra-mea la masa. la 6.30 m-am hotarat si am ajuns la Giulesti,ma gandeam eu ca dc dr.mea activeaza acolo, m-o baga cineva in seama(dc vedeam mesajul tau piti-probabil ma duceam acolo).si am asteptat, au venit 2 gravide cu ditamai burtile,una nastea pe hol aproape..m-a vazut o dr.care a fost foarte "iritata"ca dr de dinainte- la 4 SA, nu mi-a scris nici o ecografie nimic..mi-a facut eco pe burta, a vazut un rotund mare care nu stia dc e chist sau corp galben,si sarcina fara vezicula vitelina.ca e prea mica sa se vada la eco abd, eco intravaginal nu aveau
am baut apa,m-a revazut la eco, a decis ca ala ar fi corp galben pana la urma,s-a vazut sac gestational 18/8mm, tot nu se vedea vezicula vitelina
, si mi-a dat nr. mobil sa ma programez la cabinet la ea ptr miercuri sau joi.eu as prefera sa merg tot la dr. la care sunt programata joi..sa vedem ce-o zice si ea..a, si ca la consultul manual nu aveam sangerare activa,e posibil sa fie de la implantare..dar ma gandesc implantare la >5 SA?deci, nu stiu nici dc e oprita in evolutie, nici dc am embrion si nu e sac gol..pana joi, nu stiu nimic..asa ca m-am relaxat total
a, si ca sacul gestational ar fi aplatizat..si ca asta nu ar fi nici de bine, nici foarte de rau..concluzia:pana joi astept ,si iar astept..si ma duc la al 3-lea medic,si atunci sigur ma lamuresc cum sta treaba![]()
viss spune:
am citit pe net despre sacul aplatizat:"Avortul iminent #351;i incipient (pān#259; la 12 s#259;pt#259;māni) - semne ecografice:
- implantarea joas#259; a oului īn special pe peretele anterior;
- prezen#355;a unui ou clar, f#259;r#259; embrion, indic#259; un avort īn s#259;pt#259;mānile urm#259;toare;
- deformarea sacului ovular care devine aplatizat, alungit, neregulat, cu contur difuz;
Buburuza_10 spune:
Viss, te rog eu sa te linistesti! Stiu ca nu deloc usor, dar nu are rost sa te stresezi atat de tare in conditiile in care doctorul care te-a vazut azi de fapt nu a prea vazut nimic... cred si eu ca nu a inteles mare lucru la echo abdominala. Uite, eu mai am putin si fac 10 sapt si astazi tot intravaginala mi-a facut ca sa vada cum trebuie! Mai primesti un sfat? Nu mai cauta pe net informatii despre "sac aplatizat", etc. pentru ca nu te ajuta la nimic, din contra te vor agita si speria si mai tare. Daca as fi in locul tau, m-as duce tot la dr. la care ai deja programare pentru joi, dar as incerca sa sun luni dimineata la prima ora sa schimb programarea de joi pentru luni sau marti... pentru cazuri urgente se gaseste intotdeauna loc! Capul sus, fii tare, totul va fi ok!!! 
9+