Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

viss, din cate stiu eu, si cred ca stii si tu ca esti medic si intelegi mai bine decat noi chestiile medicale pe care ni le trasnmit medicii, aparitia unei sangerari nu inseamna neaparat ca urmeaza a se intampla ceva rau, medicul meu m-a avertizat ca sunt posibile astfel de scurgeri maronii si sa nu ma panichez.

Eu stiu o doctorita ginecolog minunata la care poti merge acum deoarece este de garda, iti poate face un eco si sa iti prescrie vreun tramanent pana la intoarcerea medicului tau.daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa imi ceri ajutorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Stiam eu ca memoria imi joaca feste...de fapt vroiam ca primul mesaj sa fie:

Pity27 , sa ai o viata fericita, o sarcina usoara si mult, mult noroc.

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

iti multumesc mult aniast pentru urari
sper sa avem cu toatele sarcini usoare si fara greturi, deoarece eu nu mai rezist mult din cauza lor, simt ca ma sfarsesc, nu pot manca, trebuie sa ma trezesc cu cel putin o ora mai devreme ca sa imi fac numarul cu voma. am inceput sa opresc masina in trafic, sa blochez tot drumul taberei si sa vomit intre usile masinii. sunt ceva de nedescris.

sper sa nu treceti prin ce trec eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna dimineata,

Am reusit sa citesc din urma,uff sunt la zi cu tema

Mihutza11-o sa caut clicinica dar nu am auzit de asa ceva din cate am intrebat in stanga si dreapta.Nu ma vor accepta la asigurarea de stat Medicaid pt ca in Fl exista legea ca trebuie sa ai 5 ani de stat aici.
Din cate am inteles dar nu am aflat inca numele asigurarii ar exista asigurari care sa te accepte gravida,mi-a zis o cunostiinta gravida in luna a 5-a,dar pe care nu o pot prinde la telefon ca lucreaza 2 job-uri .

Buburuza-ma bucur pt tine ca te-ai linistit,eu inca mai am de asteptat pana imi vad ghindocul din mine si am 7 s jumate…

Madutza bra-intepaturile le-am simtit numai ieri,ma bucur ca au trecut dar m-au speriat la maxim,simtem cand fac pipi ca imi iese si uterul,am stat in pat cat am putut si vad ca nu le-am mai avut si sper sa nu le mai am.Eu simt pe partea stanga durerile,culmea ca si nodulul este tot pe partea stanga si cred ca si bebe tot acolo este.

Viss-mergi la urgente nu sta,asta un sfat de la mine care nici la urgente nu pot vedea un dr,asta doar daca scot peste 1000$ sa ma vada si asa cum te-a sfatuit si nike mai bine previi decat sa tratezi.

Aseara m-am dus la nani la ora 9,pt ca stiu de la prima sarcina ca retin apa ,acum dorm cu o patura sub picioare,toate bune si frumoase ca adorm si sotul se ocupa de fetitza,fericita ca nu ma mai doare nimic,adorm ca un prunc,ma trezesc pe la ora 10 cu greatza,reusesc sa fac si pipi ca deja fac de 2-3 ori pe noapte si la 5 min am imbratisat toaleta cu atata drag de l-am speriat pe sot.
Deabia am reusit sa ma linistesc si sa adorm la loc,acum am simt bine,ma duc sa fac treaba ca iar in cateva ore sunt leguma,revin mai traziu.

Pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Pity27, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de BB frumos si sanatos!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

multumesc mult, anca micaela, sunteti niste bombonele,
foarte dulcica ema, are zambetul tau

Mergi la inceput

viss, eu nu mai pot sta acum online, trebuie sa ajung in ploiesti la botezul unei fetite
in cazul in care nu ai gasit inca un medic poti merge la maternitatea bucur, la doctorita denise cosmescu, este cea mai dulce fiinta, rabdatoare si foarte competenta, ea este de garda si o poti gasi indiferent de ora.imi pare rau ca nu ma pricep eu prea bine cum se utilizeaza site-ul asta ca iti dadeam nr meu de telefon, si nr doctoritei, nu stiu daca am voie sa le postez aici.

sper sa nu fie nimic grav, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

La multi ani Pity!!!

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

la multi ani pitzi
sa fii sanatosa si tu si bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

buna fetelor