Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Viss...pentru linistea ta, du-te, daca oricum nu ai posibilitatea sa te duci in urmatoarele zile la doctorita ta...
Acum iei ceva tratament de sustinere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da, am luat 2 utrogestan de 100/zi,cand au aparut durerile la o sapt dupa inseminare am marit la 4/zi,intravaginal, mi s-a recomandat de catre dr, la care m-am dus si i-am zis ca am dureri,6/zi, oral, am luat mi-au disparut durerile, si de ieri m-am gandit sa pun iar intravaginal.acuma dupa maroneala asta, am luat azi doza de prans -oral.eu mi-am verificat progesteronul cand luam 4/zi, era 70- in limite normale ptr sacrcina SA 3-4.

Mergi la inceput

Viss, acum am vazut ca ai scris de programare pe joi...eu am fost dupa vreo 3 zile pentru ca oricum luam tratament si mai mult de atat nu aveam ce sa fac...dar sincer, daca s-ar fi putut as fi mers in secunda 1.
Linistea ta conteaza f mult, atat pentru tine cat si pentru bb, mai ales pentru bb.
Ca sa te linistesti ca e totul in regula, du-te la medic, nu mai ezita.

Mergi la inceput

andreea tu in cate saptamani esti?

Mergi la inceput

Acum am 6 si vreo 2 zile, dupa calcule de la UM...
Cand am inceput sa elimin chestia aia gelatinoasa si maro + scurgeri aveam si eu 5 saptamani si ceva.

Mergi la inceput

Si scurgerile astea mai pot dura mi-a spus medicul...acum vad ca nu mai am...dar acum cateva nopti m-am speriat pentru ca maro a devenit mai rosu. De atunci insa nu mai am aproape deloc. Mi s-a recomandat insa repaus cat mai mult la pat, fara diferente mari de temperatura, fara miscari bruste, fara , fara nervi, stres, fara pozitii incomode...

Mergi la inceput

multumesc andreea.am sa ma duc la ecograf la un spital de urgenta.am mai fost acum 2 ani, cand am avut probleme cu extrauterina mea,si nu prea am fost multumita peste ce dr. am dat, sper azi sa am mai mult noroc

Mergi la inceput

Fugi rpd.
Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

viss, pentru echo suna repede la Euroclinic, calea Floreasca. Eu am gasit dr ginecolog sambata, la urgente.

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Eu am "upgradat" lista cu gravidutele nou venite, carora le urez bun venit, o sarcina usoara si o nastere la termen.
Am adaugat si doctor/spital acolo unde sunt fetele hotarate, Clabuc, ariciu, cand va hotarati sa-mi spuneti ca sa trec si la voi iar gravidutele care n-au decis sau n-au spus inca sunt asteptate sa scrie ca sa pot completa listuta.
mihutza11, trimit imediat parola contului comun, saru-mana de implicare. Vis a vis de denumire, stabilisem prin primele capitole sa gasim ceva sa ne caracterizeze pe noi, gravidutzele...pe bebelusi ii vom denumi la Clubul Scutecelor. Ulterior n-a mai spus nimeni nimic si am presupus ca e ok daca ramane asa.

Ma duc sa citesc din urma ca sunt convinsa ca mai am cate ceva de raspuns.

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput