Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Andreea82 spune:
Viss...pentru linistea ta, du-te, daca oricum nu ai posibilitatea sa te duci in urmatoarele zile la doctorita ta...
Acum iei ceva tratament de sustinere?
viss spune:
da, am luat 2 utrogestan de 100/zi,cand au aparut durerile la o sapt dupa inseminare am marit la 4/zi,intravaginal, mi s-a recomandat de catre dr, la care m-am dus si i-am zis ca am dureri,6/zi, oral, am luat mi-au disparut durerile, si de ieri m-am gandit sa pun iar intravaginal.acuma dupa maroneala asta, am luat azi doza de prans -oral
.eu mi-am verificat progesteronul cand luam 4/zi, era 70- in limite normale ptr sacrcina SA 3-4.
Andreea82 spune:
Viss, acum am vazut ca ai scris de programare pe joi...eu am fost dupa vreo 3 zile pentru ca oricum luam tratament si mai mult de atat nu aveam ce sa fac...dar sincer, daca s-ar fi putut as fi mers in secunda 1.
Linistea ta conteaza f mult, atat pentru tine cat si pentru bb, mai ales pentru bb.
Ca sa te linistesti ca e totul in regula, du-te la medic, nu mai ezita. 

Andreea82 spune:
Acum am 6 si vreo 2 zile, dupa calcule de la UM...
Cand am inceput sa elimin chestia aia gelatinoasa si maro + scurgeri aveam si eu 5 saptamani si ceva.
Andreea82 spune:
Si scurgerile astea mai pot dura mi-a spus medicul...acum vad ca nu mai am...dar acum cateva nopti m-am speriat pentru ca maro a devenit mai rosu. De atunci insa nu mai am aproape deloc. Mi s-a recomandat insa repaus cat mai mult la pat, fara diferente mari de temperatura, fara miscari bruste, fara
, fara nervi, stres, fara pozitii incomode...
viss spune:
multumesc andreea.am sa ma duc la ecograf la un spital de urgenta.am mai fost acum 2 ani, cand am avut probleme cu extrauterina mea,si nu prea am fost multumita peste ce dr. am dat, sper azi sa am mai mult noroc
aniast72 spune:
viss, pentru echo suna repede la Euroclinic, calea Floreasca. Eu am gasit dr ginecolog sambata, la urgente.
Andreea,
in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Eu am "upgradat" lista cu gravidutele nou venite, carora le urez bun venit, o sarcina usoara si o nastere la termen. 
Am adaugat si doctor/spital acolo unde sunt fetele hotarate, Clabuc, ariciu, cand va hotarati sa-mi spuneti ca sa trec si la voi iar gravidutele care n-au decis sau n-au spus inca sunt asteptate sa scrie ca sa pot completa listuta. 
mihutza11, trimit imediat parola contului comun, saru-mana de implicare. Vis a vis de denumire, stabilisem prin primele capitole sa gasim ceva sa ne caracterizeze pe noi, gravidutzele...pe bebelusi ii vom denumi la Clubul Scutecelor. Ulterior n-a mai spus nimeni nimic si am presupus ca e ok daca ramane asa.
Ma duc sa citesc din urma ca sunt convinsa ca mai am cate ceva de raspuns.
Andreea,
in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)