Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Fetelor, ce papati dimineata?

Pana acum cateva zile mancam cereale cu lapte, dar nu mai pot sa le vad...nu prea stiu ce sa mai mananc dimineata ca parca nimic nu imi mai place si nimic nu imi trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Eu ieri am bagat omleta si sambata cascaval, ou fiert tare si sunca. De obicei mananc oua de la un Paste la altul, dar in perioada asta parca simt nevoia...
Inainte nu mancam deloc dimineata (stiu ca e gresit), dar acum parca e ok sa nu am senzatia de foame... fug de ea cu disperare :)

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Cap. 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna dimineta si o saptamana buna va doresc

Deci si insomnia e din cauza sarcinii? Caci si eu noaptea reusesc pe la 1 sa adorm iar dimineata de pe la 6 deja nu mai am somn! Si o durere de cap pe la tample groaznica, deoarece simt ca nu sunt odihnita...

Eu diminetile dejunez in general fara carne (salamuri, mezeluri), imi pica mai bine painea prajita cu pasta de branza si paine cu unt si gem (am boala de vreo 2 saptamani pe gemul de zmeura ), iar langa, un ceai la care adaug lamaie stoarsa. Asa mai trece greata...Peste zi incercati sa beti limonada. Aici eu cumpar Aquarius, e o bautura limonada ce contine tot felul de vitamine si saruri, pentru sportivi. Sau imi fac apa cu zahar si lamaie. Eu o beau si-mi trece greata.

9 +

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Andreea, eu am variat meniul ca ma plictisesc doar de un fel:

Inainte de a manca, beau un pahar un pahar cu apa si lamaie (ma ajuta impotriva constipatiei)

Meniu 1
ora 7:00 ou fiert, branzica prospata de vaca+smantana(optional), biscuiti cu unt si miere
ora 9:00 cereale cu lapte

Meniu 2
ora 7:00 file de somon afumat (e o nebunie) pe paine prajita, un castravete/rosie, branzica prospata
ora 9:00 banana si biscuiti cu lapte

Pe mine ma ajuta sa planific din timp (cu 1-2 zile inainte) ce mananc in fiecare zi; asa imi fac felurile care imi plac cel mai mult si mananc din toate grupele de nutrienti.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

Viss, iti tinem pumnii sa vii cu vesti foarte bune (cu embrion cu tot!); nu mai e mult pana la 15:30. Neaparat sa intri pe forum sa ne dai vestile ca stam si noi cu emotii pentru tine.

Si eu, la Clarinda, aveam varsaturi NUMAI seara, indiferent daca mancam sau nu, sau daca mancam mult sau doar niste struguri. Citeam peste tot ca greturile de gravida sunt dimineata, dar eu aveam freturi si varsaturi numai seara. Deocamdata vad ca nu ma nimic, poate usiara greata, dar nu stiu daca e de la sarcina sau e doar in capul meu. Am si eu niste emotii pentru miercuri ... cat casa.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput