Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sib, in iaurt le mai dau si eu la ai mei...insa exista riscul sa refuze iaurtul, asa ca, mai bine pune iaurtul intr-o canita nu-l lasa in cutia lui, eu am patit-o, apoi Stefan na mai vrut sa vada cutia de iaurt....
sanatate si sa treaca bubu repede!
super simpatica pitica cu a ei!

cu dr...eu nu ma prea bag, ca nu am avut prea multa tangenta cu ei din fericire....
insa, de exemplu ieri ma enervat dr noastra ca mi-a propus antibiotic pt Stefan pe motiv " aaa sigur are urina tulbure! si infectie urinara!" din experienta ei...proprie!
Na...am plecat de acolo cu trimitere la analize si desi parea socata ca daca le fac azi, abia luni le primesc...si ce face copilul in timpul asta???
Ei bine...copilul e ok...multumesc lui Dumnezeu!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

OK, amu' lamuriti-ma si pe mine. Eu am la activ un avort facut de medic pe motiv de sarcina oprita in evolutie. Unde e pacatul meu? Cu ce am gresit eu in fata lui Dumnezeu ca s-a oprit sarcina in evolutie din motive naturale???? HUH??? Aici incep problemele mele cu biserica!! Unde in biblie scrie ca avortul natural e pacat, unde scrie ca e pedeapsa de la Dumnezeu si de ce???? Si nu ma luati cu testele credintei ca alea-s BS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ariadna, eu nu te iau cu nimic, eu intreb numa'

am o vecina al carei frate este preot si-mi spunea ea cum un alt preot i-a spus sa 'imbrace' atatia copii cate avorturi are si-mi si spunea ca are 1 avort de voie si 2 sarcini oprite in evolutie, dar unde a intervenit si medicul si ca daca nu intervenea medicul nu mai era pacat sau ca nu mai trebuia sa se spovedeasca la preot. eu chiar nu ma dau religioasa pentru ca am multe lipsusuri mi-ar placea sa fiu mai altfel, dar asta sunt

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am citit ce mi-ati raspuns referitor la libertati si vad ca nu-s nici foarte dusa cu capul, inca mai am sanse de salvare :))

Yvo va multumeste pentru urari si va transmite ca si ca ea tot 5 ani implineste si au fost pietenii ei la ziua ei si i-au adus multe cadouri. Iaca niste poze www.dropshots.com/iri2010" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Katalyna nu sari ca n-am dat (glumesc, da? ) Nu ma adresez tie in special, desi port un dialog

Eu acilea am probleme. Ma duc si vorbesc cu preot de aici si-ti garantez ca raspunsul va fi diferit. Pacat...ce e de fapt pacat? Incalcarea poruncilor Domnului da? Eu cred ceea ce scrie in Carte nu ce-mi spune nenea cutare din satul cutare, preot sau nu! Regulile umane s-au ascuns printre regulile dumnezeiesti si iaka la ce s-a ajuns. Asta e ca si treaba aia cu neintratul in biserica la botez daca esti pe rosu ca esti spurcata!! Chiar am intrebat aici si n-au auzit de asa ceva!! Si or fi ei catolici aici dar au aceeasi carte de capatai nu?? "regulile" astea interne ale credintei nu le inteleg eu. Ca si femeile preot de aici. Pai nene, daca asta ii e chemarea sa aduca cuvantul Domnului in inima ta, ce conteaza nene daca e fumeie sau barbat?

Gata ma duc ca am luat-o pe aratura!! Ma duc sa ma ascund sub o piatra ca azi mi-am aflat ca-s pacatoasa rau ca am avut parte de o nenorocire care m-a lasat cu sufletul ranit. Asta asa ca cireasa de pe tort hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI ANNA SI YVO!SA FITI SANATOASE SI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Deci faza asta cu molifta daca ai pierdut sarcina m-a calcat pe bataturi. Dupa ce ca eram cu nervii zob si plangeam de nu mai puteam respira ca am pierdut copilu, mai trebuia sa ma mai gandesc ca tre sa dau fuga la preot sa-mi citeasca ca sa mi se ierte pacatul???? Care pacat frate? Ca doar nu l-am dat eu afara. Eu sunt credincioasa, dar apucaturile astea complet aiurea pe care le-a dobandit lumea in numele bisericii mi se par absurde. Am patit-o pe pielea mea. In liceu mergeam foarte des la biserica, ma spovedeam si ma impartaseam in fiecare post pentru ca asa simteam eu ca e bine. Pana intr-un an cand la spovedanie, mi-a facut un popa un scandal... M-a intrebat daca sunt incurcata cu vreun baiat. Eu am zis da (aveam prieten dar eram virgina). Si m-a luat nene la spurcat ca sunt o destrabalata, ca eu n-am mama sa ma invete sa nu ma incurc cu toti??? Eram oripilata si am strigat la un moment dat ca nu m-am culcat cu el. A fost ultima oara cand am fost la spovedanie, si asta a fost acum vreo 10 ani. Si am separat complet credinta mea de obiceiurile astea care mai degraba sunt superstitii. Sa nu iesi din casa dupa ce nasti decat dupa ce-ti citeste popa,ca daca nu nush ce patesti si alte astea. Dar faza asta cu pusu in aceeasi oala a celor care fac avort de buna voie si celor care pierd copilasu m-a enervat la culme. Si daca a intervenit doctoru ce??? Trebuia sa stau sa fac infectie ca asa zice popa si n-o sa mai fiu pacatoasa? Pfuaaaai, am facut spume.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

imi pare rau ca v-a enervat faza cu molifta. eu recunosc ca pe mine m-a ajutat sa ma linistesc. pe mine nu ma intereseaza ce spune popa in general ci ce spune duhovnicul meu. am dat o data un acatist pt pruncii pe care i-am pierdut la o alta Biserica decat cea unde e duhovnicul meu si dupa Slujba a venit si mi-a spus ca nu e nevoie si ca nu e pacat ce mi s-a intamplat. insa duhovnicul meu, desi nu considera nici el ca ar fi pacat, mi-a citit de fiecare data. zice acolo in molifta de avort cu sau fara de voie deci e nuantata treaba.

ce am observat in general la discutii de genul asta e ca se baga totul intr-o maaaare oala si se face bors. daca un popa e nu stiu cum, strigam sus si tare ca Biserica e de vina. ce treaba are marul cu cartoful frate? multa lume se ascunde, parerea mea, dupa faza asta. nu merg la Biserica, nu fac cutare lucru, pt ca popii e nu-stiu-cum...si ei sunt oameni si aplica ce au invatat dupa cum li se pare lor corect. ca la dr...nu iti place o Biserica, du-te la alta, pana gasesti un popa care sa iti placa.

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vb in general...sper sa nu starnesc o noua polemica pt ca se pare ca is cam subiect central de 2 zile...sau nu eu ci aberatiile pe care le tastez...

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Gata si eu cu treaba...am fost si la medic..asta ca sa fie in ton cu discutiile. Am fost la un dr. extraordinar...gastroenterolog,cam de acceasi varsta cu mine..Un tip foarte dragut...si mi-a explicat foarte pe intelesul meu ca sa zic asa...Mi-a placut tare mult de el...
Mi-a sugerat sa fac o endoscopie ca sa lamurim toate misterele...dar a spus ca el doar recomanda,nu ca ar fi obligatoriu sa fac...ramane sa iau eu o decizie...Bine,eu chiar vroiam sa-i propun sa imi faca o programare pentru endoscopie,pentru ca am avut un ulcer acum vreo 12 ani si sa vedem care ar fi cauza durerilor mele...ma doare undeva in partea stanga...cum spune si el nu ar fi durere de stomac. Mai degraba ceva la intestin...

In ceea ce priveste avortul spontan..e o tampenie sa consideri ca este pacat. Eu intru in biserica,indiferent de ce zi este...stiti la ce ma refer...nu consider in nici un caz ca sunt spurcata...asa ne-a lasat Dumnezeu si asta e...
Am iesit afara dupa ce am nascut fara nici o problema...
Am dus copilu'la impartasit chiar daca a mancat si nu a dormit...am zis ca a dormit...stiu,am mintit,dar imi asum pacatul...Nu puteam sa nu impartasesc copilul pentru ca nu a dormit...mi se pare o cretinitate...Nu raspund babelor care ma pun sa ingenunchiez cu copilu in brate pentru ca asa "trebuie"...nu-mi p[un batic pe cap pentru ca asa "trebuie"...cand am botezat si am cununat mi-am pus palarie...dar pentru ca am vrut nu pentru ca m-a obligat preotul.
Iar noi mergem vara la o biserica unde preotul este un inger pe pamantul asta...Acum ca am si masina o sa merg numai la el sa o impartasesc pe Irina...Acolo am si botezat-o...Este destul de departe de mine,iar cand ea era mica nu puteam sa o duc prin autobuze pana la biserica,si mai eram si legati de programul ei.Acum ca s-a facut mai mare putem merge la el.

va las..ma duc sa pap ceva...si revin

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput