Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI Anna (Biribu) si Yvonne (iriss27)!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mada, buna idee. Chiar am iaurt de banane si medicamentul are gust de banane, o sa incerc asa . E si racita si i s-au infectat si ochisorii deja, iar noaptea trecuta a plans toata noaptea de durere.

Hai sa va zic cum zice Anna la : incepe sa traga de mine si o intreb ce vrea. Iar ea : "sāsa". Mor de ras and o aud cu sāsa ei.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

ioana are febra de ieri, e si ptin mucoasa si parca haraie, azi de dimineata a facut 40. dam o fuga diseara la budimex. cat sunt eu de tare, dar cand am vazut 39.9 si nu piuise inca termometrul, nu stiu cum am aterizat cu ea la baie la jetul de apa

eu cunosc un medic farte bun din bucuresti care nu face avorturi si nu duce lipsa de cliente deloc, el lupta impreuna cu femeile ca acestea sa ramana insarcinate. tot din considerente religioase nu face avorturi.

mai3, dar daca ar veni o femeie la tine sa-i pui sterilet i-ai pune?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Desi ar fi ideal sa fie asa cum ziceti voi (adik medicii sa fie total obiectivi si sa expuna atat parerile pro, cat si cele contra), Mai3 cam are dreptate. Adik se cunoaste foarte bine cine si ce metoda practica, si alegem sa mergem la cutarik tocmai pentru ca practica sau nu metoda agreata de noi. Si la noi se stie ca sunt foarte multi ginecologi care nu fac avorturi, iar in perioada postului ti-e aproape imposibil sa gasesti pe cineva. Nu este corect fata de drepturile personale, e adevarat, dar sincer va spun ca si eu probabil ca as evita sa fac asta.
Cum am spus, de multe ori am fost asa de nehotarata in legatura cu vreun tratament incat am intrebat medicul el ce-ar alege. Si nu au binevoit sa-mi raspunda, au zis ca eu trebuie sa hotarasc. As fi vrut din cand in cand o parere personala, dar decat una impusa, cum zice Biri mai bine lipsa. Ca mi-a fost dat sa intalnesc si din astia. Eu citesc pareri contradictorii, ma confuzez total, merg la medic sa cer o parere si asta imi sare ca ars ca-s prostii si imbecilitati. Asta mi se pare total neprofesional. Adik n-oi fi tu de acord cu metodele altor medici da nu desfiintezi. Eeeee, e mult de dezbatut. Si cred ca suntem departe de a fi obiectivi.

Aaa, ca mi-am amintit de impus parerea. Medicul nostru de familie ma tot bate la cap sa ma vaccinez de porcina. Si eu i-am zis ca refuz si ea imi zice ca imbolnavesc copilul. Ma dispera ca tot insista pt ca asa crede ea ca e bine. Zi-mi frate care sunt avantajele si dezavantajele si hotarasc eu. Eventual si o parere personala ca sincer as vrea s-o stiu, dar nu la modul "faci asa ca asa zic eu".

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kata nu, nu cred ca i-as pune. atata timp cat cred ca nu ii face bine de ce sa o nenorocesc cu mana mea? pot insa sa ii recomand alte metode de contraceptie care sa nu fie invazive.

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

anna si yvonne sa fiti sanatoase!

ce inseamna avort spontan? eu stiu ca daca pierzi sarcina si nu ajungi la chiureta, sunt blonda?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Avort spontan e pierderea sarcinii din motive naturale din cate stiu eu cu sau fara ajungere la chiuretaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

iriss...cu riscul de a fi numita mami nebuna...ia arunca un ochi AICI
am selectat anume pentru tine cateva pozici...desi am muult mai multe....dar deh...nu vreau sa creada lumea ca suntem dusi cu pluta...
le-am pus pe cele mai "putin socante" ca sa zic asa....
Asta pentru ca nu am timp sa scriu....
Cu o mica precizare, numai una de acolo este cu Matei, restul toate sunt cu Stefan. El cauta "moscosagul" cu lumanarea...asta mic in schimb, este mereu cu servetelul dupa el...si rar se baga unde simte ca se murdareste....

va pup si sunt pe aici, cetesc din umbra

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

kata nu, nu cred ca i-as pune. atata timp cat cred ca nu ii face bine de ce sa o nenorocesc cu mana mea? pot insa sa ii recomand alte metode de contraceptie care sa nu fie invazive.

Asa bre, eram precisa ca asta vrei sa zici, si nu ca bati cu pumnu in masa sa faca omu cum vrei tu. Cuvantul cheie e "recomandare", cum zicea si Biri. Crek doar s-a inteles gresit.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

deci daca am un avort spontan fara jutorul dr e acelasi lucru in fata lui Dumnezeu si trebuie marturisit pacatul

Mergi la inceput