Pepenasi de iulie-august 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 19
Tecky spune:
Acum am reusit sa citesc si eu ce ati mai scris,azi am gatit 3 feluri de mancare si m-am pregatit sufleteste si pt ziua de maine.Daca nu am apucat sa va zic de maine incep munca,ma intorc sa predau in invatamant ca m-a bagat la idei duamna diarux![]()
![]()
diana imi pare rau ca te-ai ales cu mastita.
Ma scuzati ca nu raspund la toate fetele dar nu am retinut mare lucru....
O saptamana placuta va doresc!
oanasm spune:
seara buna....mmm...n-am citit decat prntre randuri dar am vazut poze acum vreo 1 sapt...pfuai ce copchii...da' ce mari s-au facut (cred ca n-am vazut poze pe picasa de cateva luuuni..din vara probabil) parca ai vostri sunt mai mari![]()
apropos de asta cate kile au plozii? ca RAUL DOAR 10,2 (a slabit vreo 200gr de cand cu pseudo-rubeola aia
)
in rest..din amintiri..sterilet nu-i de mine
...nici AC n-m liat..noi am mers mai mult spermicide
supe la prunc...nu prea... adica zeama zeama niciodata n-a mancat..doar supa crema...in care-i pun ou/ficat pui/piept pui
dia cu terzitul asta..si Raul avea asa momente ca se trezea urland...am gasit la vremea aia pe net ceva de www.psihoterapie.net/dictionar/p/pavor-nocturn.html" target="_blank">pavor nocturn
tara asta pas ca ma turez aiurea-n tramvai..ana esti o norocoasa doar atat ca dintre ce-i ce-au dat de 'civilizatie' multi se-ntorc aceeasi...sau mai rau..ca se adauga si snobismu(-n floare)
somn usoar
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobitamica MADA...merci mull pentru sfaturi!!!!deci e ok ce i-am dat....dim miere cu lamaie,i-am pus sterimar...acum seara vroiam sa ii dau un pic de paracetamol... Asa e cu plecatul din tara...sa stii ca ai perfecta dreptate...si ai mei ar vrea sa fiu fericita ..oriunde... ![]() Merci inca o data.. Bobitamica-mami de IRINA 16 iulie2008 |
Buna seara imi pare rau ca Irina este cu mucisori.Noua ne recomanda sterimar/marimer si apoi aspirat , picaturi oftamezone simplu de 3 ori/ zi si pentru tuse prospan (e din plante , relativ bun la gust) 3 ml parca.
Multa sanatate.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile Ana-Maria multumesc foarte mult pentru ambele raspunsuri! Cel cu bona ma ajuta, realmente, pentru ca sunt intr-un impas "creieresc" de zile mari, vis-a-vis de "inregimentarea" fiica'mii din vara! Poate (urasc sa ma bag asa aiurea, pt sfaturi necerute, dar sper sa nu te superi) ar fi ok sa atentionezi bona ca Alexandra e un copil la o varsta suficient de dificila incat sa aiba nevoie macar de supraveghere continuua; caci aia cu lasatul singurica asa, pt mai mult timp, fara sa o verifice, poate fi pacatoasa! Cu steriletul...ok, mie personal mi-ai raspuns, iti multumesc, eu am inteles ce aveam de inteles! Sa merg mai departe cu presupunerile si logica mea proprie, cred ca ar insemna ca am sanse sa te jignesc cu ideile mele! Si nici nu-mi doresc asta si nici nu e vorba de cariera ta de viitor medic aici, ci pur despre opinii si experiente private, legate de o metoda de contraceptie! Zbor placut si distractie frumoasa, acolo unde mergeti! ![]() Mamica unui MIRACOL Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá |
sun eu prefer sa duc o discutie pana la capat chiar si cu riscul de a jigni sau a ma simti jignita. pt ca din replica ta, apoi a mea si iar a ta se intelege ceva de genul : "merci de raspuns, m-ai ajutat sa ma lamuresc ca esti lemn". oi fi eu intr-o perioada mai hormonata ca duc lipsa de menstra de vreo juma de an fara sa fiu pregnanta, da' io asta inteleg...asa ca, te rog, daca nu te deranjeaza, hai sa ne ducem ideile pana la capat. e ca si cum te-ai duce la medic, ii spui ce vrei, ii dai 2 date ale problemei din 10, omu' iti mai cere lamuriri si timp de gandire pt ca nu are tot tabloul in fata ochiului, si tu il discreditezi din start pt ca nu face cum vrei tu. iar el ramane cu ochii in soare ca nu intelege unde e problema. daca nu e ok o lasam in popusoi fara resentimente

iar legat de bona, nu ma supar pt sfaturi chiar de loc, iar de discutat vreu sa discut f clar cu ea cateva puncte. recunosc ca ma cam strange in spate cand ma gandesc ca ar trebui schimbata in ideeaca nu stiu pe cine as putea gasi care sa ii fie cu adevarat apropiat (bona noastra e matusa mamei mele) si care sa o iubeasca neconditionat...
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
moni_or spune:
DIA, imi pare tare rau ca se chinuie atata Miruna cu dintisorii... La noi din fericire a trecut ce era mai rau, la vremea respectiva am spus eu ca singurul care a avut efect a fost Chamomilla granule, remediul homeopat, eu sincer nu prea aveam incredere, dar chiar a functionat.
BOBITA, mie mi se pare incredibil din cate puncte de vedere semanam noi doua sau cum avem aceleasi... cai. Si pentru mine exact din acelasi motiv nu e o optiune plecatul din tara: mama mea. La noi e o situatie mai speciala, mama mea e divortata de cand aveam un an, am fost mereu "noi doua contra lumii", ca sa zic asa, mama mea si-a trait viata exclusiv pentru mine si a trecut prin niste chestii incredibile... Asa ca ar fi exclus sa o las acum la batranete, nu e vorba de avut grija dpdv financiar, ci e vorba de singuratate, e vorba ca i-as lua singurul punct de reper care o tine in viata: pe mine si pe nepoteii ei. Si n=as putea nici sa o rup acum la batranete din tara unde a trait o viata ca sa o duc printre straini, unde nu pricepe nici limba si nu cunoaste pe nimeni. Eu cu mama avem o legatura incredibila, eu nu pot fi intreaga daca ea nu e fericita, nici pe cand locuiam la Bucuresti nu ma puteam bucura de absolut nimic pe deplin stiind-o pe ea singura in celalalt capat al tarii.
SUN, aoleu, pasnica pasnica da pana vine vorba de nevasta=ta, sa inteleg... Hm, pai inseamna ca o sa suspin in continuare fara speranta si o sa-i dedic poezii de dragoste in secret, asta e soarta mea crunta....
Da vezi ca daca mai vorbesti mult de "scula" domnului Anka poate se supara Nevi si baga divort si atunci am cale libera la inima ei![]()
BOBITA, pentru muci din pacate altceva mai eficient decat aspiratorul nu stiu... Pentru tuse si secretiile din gat, eu am gasit un sirop naturist si inca si mai bun decat Prospanul (cel putin pentru noi). Se numeste Bronchichum, uite www.farmaciastejara.ro/bronchicum-elixir-suspensie-p-89.html" target="_blank">aici un prospect, sa vezi daca se potriveste la simptomele Irinei. Multa sanatate micutei!
MADA IRL, sa dea Dumnezeu sa se faca bine prietena ta!
DIANAMI, imi pare rau ca ai facut mastita, multa sanatate si asteptam sa ne scrii!
DIARUX, uite te invit eu sa-ti spui parerea legat de discutiile serioase, ca mie imi place mereu sa te citesc, fie ca scrii in gluma sau in serios
Cum esti cu raceala?
MADA UK, o sa pun poze cu camera, da poate dupa ce iau si covorul nou, sa nu para prea golasa fara. Desi sotul zice ca va fi cam incarcata camera, insa na, oricum va functiona mai mult pe post de dormitor, ca de jucat se joaca jos, si am vrut sa fie destula mobila sa incapa haine pentru 2 copii plus jucarii.
ANA, mi-am comandat si eu de pe net cartea lui Gordon si am inceput sa o citesc, insa inca nu pot sa-mi dau cu parerea, ca abia la primul capitol sunt. Si mie mi-a spus o prietena care are un baietel de 3 ani ca a ajutat-o mult cartea la "criza de 2 ani" a micutului.
TECKY, sa dea Dumnezeu sa incepi cu dreptul noul servici!Ce materie predai?(daca nu sunt indiscreta)
Bietul Luca s-a culcat in camera aproape goala, am scos mobila veche pt. ca sa avem loc de cea noua si a ramas doar patutul lui si masa de infasat, se aude si ecoul in camera de goala ce e :). Maine il duc la mama sa am timp sa fac curatenie dupa ce monteaza mobila si sa ii mut cat mai multe din hainute in dulapurile noi, dar cred ca in patutul nou incerc abia de marti sa-l culc, maine seara si marti dimineata mai tatonam terenul, ii mai spun de 100 de ori ca va dormi in pat nou dar vreau sa-l si vada, sa mai topaie prin el si sa se imprieteneasca.
ANNABABY, doarme deja Ioana in patul mare daca i-ai luat si protectie?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
24+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Tecky spune:
moni multumesc.
Predau engleza deocamdata dar am dubla specializare :engleza-spaniola.
Oare cat o sa mai ninga?.....
MIKYCRIS spune:
Am revenit si noi
ARIADNA_BR,MONI-OR,DIA FILLIPAS

multumim mult pt urarile pt DELIA!
BOBOTAMICA,SUN,CAMY_PUS

multumim mult pt voturi! si eu sper sa castige,e asa incantata!
SUN Delia isi dorea tare mult un tel mob corby si fiindca nu stau prea bine cu banii am intrebat o:iti serbezi ziua cu invitati ori iti iau telu?
Ea a ales telu
Prin urmare toata lumea stia k nu ii serbez ziua de nastere si nu au venit dar o vecina ia facut un tort si surpriza pt Delia
Eu iam dat n dedicatii la radio+telefonul mob.Asta e,nu mai avem de unde ca atunci cand era si sotul meu dar macar ne avem una pe alta!

toate fetele fara exceptie!
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
MIKYCRIS spune:
Tecky
multumesc mult!
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
MIKYCRIS spune:
Aaa TECKY cam cat mai e acum o sedinta de meditatii la lb engleza? intreb din curiozitate
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA