Pepenasi de iulie-august 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ankalaura am vazut pozele tale si am tinut sa iti spun neaparat ca esti superba si ai o familie pe masura.Cea mica e tare scumpa iti seamana tare sau cel putin asta e parerea mea.
Si inca o data chiar daca ma repet scrii excelent exact pe gustul meu, intotdeauna te citesc si sunt incantata de fiecare data.
Acum ca sa nu crezi ca doar pe tine te citesc de aici citesc cam tot dar imi placi in mod deosebit.
Si o mai citesc intotdeuna pe mada de UK.Imi place tare.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIKYCRIS

Seara buna fetele
Abia la prima pgina sunt cu cititul.
Pai eu am dat cateva mesaje si pe PM si am primit avertizare,tocmai de aceea am intrebat.
si revin.

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

votat si azi

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SUN..merci..asa stiam si eu ca poate fi o reactie...dar ma gandeam daca sa ii dau ceva sau sa las vaccinul sa isi faca treaba ca sa zic asa...
Daca o sa fie tot asa naspa o sa ii dau ceva pentru somnul de noapte...la pranz saraca abia a dormit...se trzea innecandu-se cu mucii...
Si merci..este intr-adevar o vorbareata...acum se da cu crema pe fata...evident ca si penoi...trebuie sa fim toti cremuiti..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Moni, Sun, e la fel acum, au primit telefon la 4 dim ca mai are ore de trait, dar si-a revenit pana dimineata slava Domnului si acum e stabila si raspunde la stimuli. Sper sa-si revina offf...Merci de intrebare

Anka sunt perfect constienta ca o sa-mi treaca dorul dupa 5-10 min in Romania, da' na Auzi madam i-a nu-mi mai sparge matale baloanele de sapun!!

Dia pare a fi de la dinti si solutie magica nu exista din pacate. Daca nu merge cu ceva de durere e nasol. Stiu cum e sa fii atat de obosit incat sa nu porti dormi... Multa putere si va doresc sa se rezolve repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Seara buna!
Am lipsit motivat, am facut mastita . Suntem pe drumul cel bun spre vindecare, asa ca azi am reusit sa citesc ultimul capitol. Am si eu cate ceva de zis, mai ales ca sunt oarecum direct implicata: am terminat medicina iar sotul e preot. N-am timp chiar acum, 2 pitici se-alearga si tipa , iar unul trebuie schimbat si hranit. Dar revin .

Pupam bostana!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

bre, ANGLITERO, tis-a pus pata pe mine????vrei sa mor crezand ca primesti ceva???plus ca au devenit deja un mit. gata. fusera si se dusera!ntz ntz ntz

MIKY uite cine imi ia mie apararea. mai zi, mai zi. sunt racita si deci obiata fetita din provincie, nevinovata si inocenta in acelasi timp.

BIRIBOANTZOOO m-ai bagat in ceata cu intercity ul. da daca am inteles bine, si daca vrei, iti povestesc prima experienta la dr. chiar ca intercity a fost.

duamna SUN, atata insiruire de litere si totusi nimic pt profa ta preferata....hmmm...sa ma supar...sa nu ma supar...

edit ca am vazut dupa ca ai scris. ai scapat. Bai io vreau sa vad und epozitionezi tu aurosteriletu in statuie. sa n-o pui la cal!!!si pe SORMIA...hmmm, imi trebuie un carligsa oscot din barlog. aia a inceput si sa latre ca animalele ei. toata ziua matura, spala, matura spala....ma gandesc serios sa o parasesc...

IRLANDEZIO nu stiu inca cum o fi cu noua bijuterie. sunt inca in garantie. abia am iesit din service, nou-nouta (vb lu barbacsu de SORMIA)

MONI

DYANIRA atat??????da pi mini m-ai uitat?? tiza si tizu???ntz ntz ntz. tre sa intru mai des...

cat desptre discutiile serioase.....hmmmm...chiar vreti sa imi zoun parerea????dureaza mult (nu m-a intrebat/rugat nimeni, stiu da imi place sa ma autoinvit in discutii. da, sunt un profesor shpagar si plin de impresii, si nu, nu as pleca din tara ca asa sunt io mai...inadaptata, cica.cate despre nepotisme...cred ca fiecare a facut intr-o forma mai grava sau nu, sau va face aceste luceu pt ca sistemul te va obliga mai devreme sau mai tarziu.)ma rog...poate e mai bine s anu ma bag ca ma inversunez prea tare....si poate supar pe careva....si a trezesc cu vreun ...cercel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am iesit si noi pana la urma din casa, chiar daca am inghetat de frig, e tare, tare rece.
Bai Sorelix tu numa scule vrei sa vezi? Dupa ce ca Domnul Sun a dat scula la profa s-o manuiasca, ntz, ntz si cica ele is femei serioase. Off, off, mai, mai.
Miky profa zicea ca vinde drepturile de autor da acu ba ca-i racita ba ca e posesoare de scula cu zvarovzki sii da palpitatii si tot asa. Sincer ne duce cu presul parerea mea, am mai zis eu, cica is femeii serioase, off, tineretul din ziua de azi bre...
Mada deci recunosti ca le mananci, semintele, nu? Bre mie nu mi-e dor de cainii vagabonzi, eu cand merg in ro imi place sa revad lumea si locurile unde am crescut, studiat etc. Mai merg pe la liceu mai vb cu fostii profesori pe la facultate mai merg undeva in oras sa catch-up cu lumea.
Acuma si mersul in ro e cu doua taisuri, cei din ro cand te vad ca ai venit vai ce faci etc, da n-ai adus nimic? Sau haide ma nu dai si tu o bere, ce esti asa zgarcit? Si pe urma celalti care de ex vad la fata ca are adidasi nike si geaca Ck si ii aud aaa da o duceti bine daca e imbracata fata "de firma". Bine ca noi astea le-am luat aici la reducere si is modelul de anul trecut, da na. Si daca cumva te deranjeaza atitudinea vanzatoarei care mesteca guma si barfeste si apoi stramba din nas cand o rogi sa iti arate ceva, o dau pe aaa da ce figuri ai pe tine, de fapt nus figuri da na asa percepe lumea. Daca mergi prea des, mergi ca sa te spargi in figuri, daca nu mergi decat f rar, aaa ce acu Ro e prea jos pt tine sau cum, adik te-ai ajuns? Si uite asa iti trece de mers in ro, ca si ala cu, canada.
Eu nu am lesinat nicaieri cand am venit aici, am fost si am vizitat si mi s-a pus mie pata pe uk si am zis eu acolo simt ca o sa fiu happy si uite ca asa a fost. Cand nu mai sunt happy aici impachetam si mergem in alta parte si tot asa. Da na stii cum e fiecare o vede din pct lui de vedere, imp e sa fii fericit fie ca esti in ro sau in uk sau in canada, ca plusuri si minusuri sunt peste tot, fie ca is la vedere sau nu.
Moni nici eu nu as pune egal, da na, cum am mai zis degeaba ai tona de pile ca la un moment dat tot se rupe firul si tot tre sa dai face 2 face cu realitatea.
Sa pui poze cu noua camera, sigur ii va place.
Dia s-ar putea sa fie dintii si de aia sa fie asa agitata printesa, stii ca ziua te mai iei cu una cu alta da noaptea te dor toate si mai rau in genere.
Bobita si daca esti plecata poti avea grija de familie, la noi de ex ai mei mai stau in ro pentru bunicile mele ca na is batrane si trebuie sa aiba grija de ele, cum e si normal, cand mama va iesi la pensie vor veni amandoi aici sa fie langa noi si fete. Eu cred ca orice parinte vrea sa isi vada copilul fericit si chiar daca ii doare distanta de 2000 de km, se bucura ca si-a gasit copilul fericirea. Eu asa o vad ca si fetele mele de e sa plece in cealalta parte de glob eu is fericita, atata timp cat ele sunt fericite acolo unde sunt.
Cu tusa si mucii, aici pt tusa zice miere cu lamaie la copii si daca in vreo 5 zile maxim nu trece sau daca incepe cu wheezing sau ceva mai grav mergi la medic sa verifici, asa fac eu. Pt mucisori sterimar si aspira, pui ceva sub saltea la patutz sa doarma mai sus sa respire mai usor noaptea si cam astea, ca alte solutii nu sunt, well aici cel putin. Eu am mers cu fetele cand am vazut canu le trece si nu am avut pb nu aveau nimic la plamani sau ceva incet incet s-a eliminat si mucusul si si-au revenit. Insanatosire grabnica.
Diana, uff bine ca sunteti pe drumul spre recovery.
Dyanira ms. Pupici la pisoi.
Profa bine ca recunosti. Acu na dupa ce ca iei spaga te mai superi ca vrea fata cinstita sa faca bani pe spinarea ta? Zgarcioaboo...

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MADA...merci mull pentru sfaturi!!!!deci e ok ce i-am dat....dim miere cu lamaie,i-am pus sterimar...acum seara vroiam sa ii dau un pic de paracetamol...
Asa e cu plecatul din tara...sa stii ca ai perfecta dreptate...si ai mei ar vrea sa fiu fericita ..oriunde...
Merci inca o data..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

PROFAAAAAmii de scuze dar pi tini nici nu te-am mai pomenit din cauza ca avem atatea chestii la fel... incat uneori te confund cu mine.
Eh dar...acum ai ceva ce ne diferentiaza ..chestia asat de ti-o montasi acu cu cristale Swarovski dar nu ma las...crezi ca eu nu imi pun????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

mada de irl, as fi ipocrita sa nu vad si eu saracia si neregulile din tara noastra! Binenteles ca le vad, le simt pe pielea mea. Muncesc si ma straduiesc sa-mi cresc copii respectand regulile, sa fie respectosi, buni, generosi etc...iar cel mai bun mod de ai invata este exact exemplu meu personal, pe care il dau in fiecare zi.
Romania este o tara frumoasa, saraca, corupta, o tara abia iesita din comunism...chiar daca au trecut 20 de ani...inca nu ne-am vindecat, si mai dureaza...probabil inca 10 ani. Eu, ca multi altii din tara asta ne straduim totusi sa traim in ea, cu speranta ca ne vom indrepta sper drumul bun.Spania, Italia sunt mult inaintea noastra ca evolutie, asta nu inseamna ca acolo a fost mereu asa...vom creste si noi mari pana la urma!Eu inca nu am abandonat speranta.
In acelas timp, nu pot sa raman indiferenta la oamenii plecati intr-o tara adoptiva, unde au luat "totul de-a gata" - ma refer aici la civilizatie si in loc sa se bucure de ea, foarte bine ca au plecat, fiecare face ce vrea pana la urma...insa mi se pare o atitudine de snobism sa vi apoi si sa arunci cu noroi in astia de acasa pe motiv ca tu ai dat de civilizatie si "te-ai civilizat"
Cam asta este.
Eu din fericire nu am intalnit nici caini vagabonzi care sa atenteze la plasa mea(eu sunt convinsa ca in catva ani si cainii nostri vor ajunge sa fie sterilizati cu totii), nici vanzatoare acre, nici medici nesimtiti. Si eu am fost in spital unde profesorul universitar venea cu cardul de studenti dupa el si mi sa explicat si mie(si studentilor) cu lux de amanunte de ce ma aflu acolo.

Apoi, muntii nostrii sunt fff frumosi, aici nu ma refer la zonele unde se duc orasenii - stiti voi care - sa faca mizerie si sa arunce sticle de plastic...ma refer la zonele pline de verdeata, virgine, unde te incanta orice petec de poiana, muntii Rodnei, Calimani, Raraul sau chiar si Fagarasii(acolo nu am fost), Delta si cate si mai cate ori fi...si sunt convinsa ca si romanii pana la urma vor aprecia frumusetile locale si le vor fructifica si in primul rand respecta.
Spania, este intradevar frumoasa, este si normal sa fructifice fiecare colt de iarba mai ales ca este o tara stancoasa unde vantul distruge tot in calea lui, unde totul este irigat artificial si unde nu gasesti decat in putine locuri verdeata.

eu am incheiat acest subiect.

moni, imi pare rau ca m-ai inteles gresit...nici nu ma gandeam vreodata sa nu lupt cu toate mijloacele pentru sanatatea copiilor mei, eu incercam cumva sa deviez discutia inspre educatie, dar nah...nu mi-a iesit, atata tot. Era un subiect separat de coruptia din romania....insa cu siguranta nu m-am exprimat corect daca nu am fost inteleasa
Chestia cu responsabilitatea copiilor era un subiect separat nu avea nici o legatura cu sanatatea copiilor asa cum l-ai inteles tu, insa da, poate nu m-am exprimat eu bine.Recitesc pentru a 3-a oara cartea lui Gordon - parintii eficace si mi se pare tare frumoasa, pe gustul meu.

O intrebare pentru fetele care coc paine in cuptorul de la aragaz: Cat o lasati la dospit? Eu am facut sambata o painica neagra, foarte bine mi sa copt, insa avea un gust usor acrisor...si ma tem ca ori a dospit prea mult ori am pus prea multa drojdie....
A incercat careva sa faca teietei de casa din faina neagra? Se intind la fel de usor ca si cei din faina alba? Ma refer la patura de aluat.

O faza haioasa cu Matei:
Avem niste pitici lipiti pe perete. Tati cu Matei ii studiaza unde le sunt papucii, haina, sapca...pantalonii...
La un moment dat, tati il intreaba pe Matei: Si are pampers? Matei se uita la pitic dupa care il smulge de pe perete, il intoarce pe spate si ii arata unde este pampersul, cumva, sub pantaloni

Pana la reauzire, numai bine!

proud mummy

Mergi la inceput