Sezatoarea canadiana (171)
Raspunsuri - Pagina 4
CriPOD spune:
La multi ani, Isa de pitilache!

Ca sa trag spuza pe turta mea... e un Mandarin la Finch cu Dufferin. Cum suna la voi asta?![]()
Si de putut eu pot pe 5 seara, 6 si 7 orice ora.
Si eu vin cu pepitul, n-am choice si nici n-as vrea. Copil de comitet, nu va face de ras, punem si papion daca trebuie.
Cam atat cu indicatiunile pretioase.![]()
CataD, whoa, biata Laura, vai ce stres pe voi toti!!! Big hugs!
Mai viu sa updatez lista daca n-apare Donia.
pepit
maru spune:
La multi ani, Isa de pitilache!
sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa ai parte numai de zile senine!
pitilache spune:
Cristina (mQQm) multumesc de urari!!! Pupici pepitzului!
CataD belated
Laurei! Sanatate si numai bucurii sa va aduca!
ange spune:
Roxana,sa va traiasca copila,sa fie sanatoasa si norocoasa
La multi ani!
distractie frumoasa si cadouri multe pt pitica

columbiana spune:
La Multi Ani Isa frumoasa si cocheta
! Roxana, o sarbatoare minunata va doresc de ziua printesei.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
oanagabriela spune:
Roxana, La multi ani! pentru Isa 
, sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba mult noroc! 

Pentru mamici de fetite, am trecut azi pe la Children's Place (daca cunoasteti magazinul, este si la mall-ul Fairview, eu am fost la cel de la Carrefour Agrignon azi), au niste lucruri de vara superbe, pline de culori vii si modele adorabile (de la piticute la pre-adolescente). In final nu am cumparat nimic, pentru ca nu m-am putut hotari ce sa aleg 
Trebuie sa merg cu Antonia...Si am vazut costume de iarna f.frumoase la Sport Expert, reduse la 50%, tocmai bune pentru la anul...Eu ma luat un costum de iarna pentru Antonia super chic de la Winners, normal ar fii fost in jur de 300$ si am dat doar $80
Eu nu ma inscriu pe nici o lista de intilniri, voi avea un program f. incarcat pina la mijlocul lui aprilie...
Un weekend placut.
Ione81 spune:
Roxana, LMA si de la mine.
imi aduc aminte cand am inceput sa citesc asta vara pe forum povesteai cum se uita micuta ta dupa diamante - ma gandeam, hahaha, pun pariu ca si eu tot asa copil voi avea de va fi fata.
si dedicatie din partea mea pt fetele care au sesibilitate pt astfel de muzica: o cunoasteti pe romica puceanu? eu am descoperit-o din pur noroc la calgary, mi se duce la suflet:
http://blog.webphoto.ro/tag/romica-puceanu/
de fapt toata muzica de pe blogu' baiatului astuia e faina!
sa aveti un weekend minunat!