Sezatoarea canadiana (171)
Raspunsuri - Pagina 13
nelia spune:
Daiopri, am gasit subiectul, mut acolo mesajul despre droguri.
Chiar, Dana Podeanu, totul e in regula cu tine, nu ai mai dat pe aici de multisor. Sper ca doar din lipsa de timp...
nelia spune:
Doloress, ! Eu nu am aflat inca raspunsul la aceasta intrebare, dar dupa ani si ani de zile, inclin sa cred ca... nu! Din pacate.
Sanatate multa lui Patrick, bine ca stiti acum ce are, sper ca isi va face efectul de data asta antibioticul prescris.
Ana, imi pare rau ca tatal tau nu e bine, ii doresc multa sanatate, atit cit se mai poate si sper din tot sufletul sa il gasiti in viata cind mergeti in Romania.
Olga, sanatate multa, numai asta nu va trebuia acum. Ai grija cu deshidratarea, stii tu ce si cum...
CriPOD spune:
Ana, of, sper sa fie bine tatal tau totusi.
Am sunat la mandarin pt ca am vazut pe site la ei ca in weekend e brunch 11:30-3:00 si dinner 5:00-9:30. Au zis ca nu ne scot afara la 3, ci doar aduna mancarea de lunch, pana cand aduc dinnerul se poate sta. In lumina noii info ce ziceti? Fetele de la distanta, pt voi cum e mai bine? Cele cu copii care nu mai dorm in carucior? www.mandarinbuffet.com/locations_northyork.html" target="_blank">Aici detalii. Se ajunge ff usor de pe 401, allen road nord. Nu-i interzis de adus si sotii, poate li s-o fi facut si lor dor unore de altii de azi vara.
pepit
Podeanu spune:
Of Olga, de abia acum am citit. Condoleante si multa putere si voua si soacrei tale, sa puteti trece peste.
Dana si Nelia, merci ca va ginditi la mine. Sunt ok, f ocupata cu raportarile de salarii si in plus ne-am si "incarcat" timpul liber. Ne-am dus la Ikea dupa pahare si luminari si am venit acasa cu sifonier. Am muncit mult sa-l instalam, are usi glisante, dar daca stiam de la inceput ma lasam pagubasa. Dar a iesit super.
Deci noi pina la urma cind ne intilnim?
Podeanu spune:
Am uitat...Ana imi pare asa rau de tatal tau si sper din tot sufletul sa-l mai gasiti in viata si sa ii alinati sufletul.
Tata s-a bucurat tare mult cind a vazut copiii, ba dupa ce ne-am intors a afirmat ca ii e dor mai rau de copii decit de noi.Chiar si numai ptr asta si a meritat drumul.
Donia spune:
Ana, imi pare rau de vestile triste
Cu intalnirea, pana la urma pentru mine singura optiune ramane sambata, 27. Daca se va vota pentru duminica... ramane pe data viitoare
mQQm, la Mandarinul local dinner incepe la 4:30 in weekend, si asa scrie si la ei pe site. Sigur e la 5?
ankalaura, unii copii nu intreaba despre sex, ci le povestesc direct parintilor Cum a fost cazul nepoatei mele, care la 7 ani le-a povestit parintilor cu lux de amanunte, aflase de la niste fete mai mari.
Asa ca la 7 ani ai fetei mele eu am profitat de o anumita ocazie si i-am explicat totul. Bine, introducerea introducerii o facusem de pe la vreo 4 ani...
Iar zilele trecute imi povestea o colega ca au sunat-o de la scoala sa-i spuna ca baiatul ei de 7 ani vorbeste nepotrivit, spunea in gura mare ca nu stiu care copil a facut sex. El credea ca pupatul e totuna cu sexul
Deci, sfatul meu ar fi sa nu astepti pasiv sa fii intrebata, ci sa explorezi putin terenul. Am si citit recomandarea asta pe undeva, de altfel.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
4:30, sorry, m-am uitat la mon-fri. Am stiut eu de ce pun linkul.
pepit
Ione81 spune:
Olga,
Condoleante si de la mine! Sa-i fie drumul lin!
Ana,
Sper sa-l gasesti pe tatal tau de Pasti!
Hai mai Nelia,
Zi-mi si mie unde sa vad fimuletul (dar asa, mura in gura) ca nu gasesc si vorbesti aicea cu gimnasta clasei, patinatoarea neafirmata si balerina visata.. ahaha, te-am convins ca sunt motivata?
Ankalaura, Zavalita,
Pftiu, acusi ajungeti, spor cu tot ce a mai ramas de facut!
Intrebare: ce colegii sunt mai renumite aici la Montreal care accepta studenti straini, au stage inclus in curs si la sfarsitul carora ai putea sa te angajezi? cu program mai scurt, 1 an si ceva, 2, max 3?
Spre ex la Calgary SAIT era cel mai renumit, si cu note bune si diploma de acolo imposibil sa nu-ti fi gasit job.
CULTURA
Pe 23 aprilie, la teatrul Pavillon de l’Entrepôt (2901 boulevard Saint-Joseph) joaca Ana Pellea in piesa Buzunarul cu paine.
Nu vreti sa mergem, va fi jucata in romaneste!
Somn usor!
casandra spune:
Olga, condoleante!
Ana, multa sanatate tatalui!
Ione, eu as vrea sa merg pe 23 Aprilie. Parca l-as lua si pe Calin, dar nu stiu daca are rabdare de ajuns.
Poti sa imi dai mai multe detalii?
mikiion spune:
Ione la Montreal e alta ordinea intrebarii tale
1. in ce limba vrei
2. Ce specializare, colegiile sunt specializate aici ( plus ca nu cred ca ce se intelege prin colegiu aici, se intelege si in Calgary). In domeniul meu, faci colegiu si iesi tehnician en documentation. Sunt 5 colegii in toata provincia din care 2 in zona Montreal-ului. In alte domenii nu ma bag, dar stiu ca in santé sunt tot asa colegii specializate.
Sper sa intelegi ce vreau sa spun M-ai intreaba mai clar si poate te ajutam. Chit ca eu nu sunt adepta facutului unui colegiu cand esti deja posesor de o facultate. E ca si cum ai face scoala postliceala.....in loc de un Master. Cum aici salariile avanseaza mult in functie de scoala , merita facuta scoala mai inalta. Dureaza 3 ani colegiul normal( pai mai bine refaci universitatea in timpul asta sau faci un master) Daca faci un AEC, e ca o recalificare profesionala, nivelul e scazut si nu e chiar vazut bine pe piata.
Ana sper sa fie bine!!!!