Sezatoarea canadiana (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumim mult de ganduri. Nu am vrut sa scriu pentru ca nu am vrut sa monopolizez subiectul cu inmormantarile noastre. Sotul a ajuns in Romania cu bine dupa ce amandoua avioanele aveau avarii si intarzieri de cate 1 ora jumate. Zici ca la noi pana si fortele naturii se pun impotriva. Ca si in Adams Family, cu norisorul dupa noi.
In rest sotul prabusit, eu iau one day at the time. Singura problema e ca nu am mai putut manca nimic de alaltaieri, Sophia are stomach flu si Tony zici ca a inghitit un butoi cu dinamita. Deci cura de slabire a la Olga. Va las ca sincer nu am deloc chef sa scriu. Multumesc inca o data pt ganduri.
Sa-ti fie drumul lin tata drag al nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Olga, condoleante! ce poti sa mai zici la asa ceva, Dumnezeu sa va intareasca!

merci Maru pentru lamuriri, nici eu nu stiam de unde stiti..

Fetele, eu as prefera sambata la 4, pe 27 febr. Numai bine ca termin si eu cu serviciul in saptamana aia, dar e OK si duminica daca nu puteti sambata.

Magda, 33+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Eu v-as ruga muuuult, daca puteti si nu e nici o problema pentru nimeni, sa ne intalnim duminica, 28 feb, pentru ca eu nu pot sub nici o forma sambata, la nici o ora ( ma duc la un botez) si taaaaare as vrea sa va vad si eu...
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olga, condoleante pt. socru. O sa treceti voi si incercarea asta grea. Sanatate multa micutei tale.

Ina, subscriu si eu pt. duminica 28 feb. caci sambata avem activitati sportive, dar daca nu se poate pt. duminica merge sambata dupa-amiaza. Eu zic sa votam ca ne invartim in jurul cozii.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Olga, sanatate multa boieroaicei, si aveti grija de voi. Nu uita ca sanatatea e cea mai importanta! Putere multa si nu te indoi ca o sa vina vremuri si mai bune
Mqqm, am deschis eu un subiect, da nu e nimeni ingrijorat si m-au si mutat. Iote aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148440
Ar tb sa caut linkul la "reclama" respctiva, c ape mine de fiecare data ma doare inima

Numai bine tuturor
PS: DanaP pe unde esti?
Ana, cum mai e tatal tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Olga - condoleante , si putere sa aveti, sa treceti peste greu!

Daiopri - ce subiect delicat ai deschis tu.... Uite, in Romania nu am vazut astfel de spoturi guvernamentale - de fapt, nu e mult timp de cand au aparut spoturile despre excesul de zahar si grasimi... E clar ca in tara lucrurile sunt mult de tot in urma. Nu am o experienta de asa ceva, aici nu se vorbeste despre droguri, asa cum nu se vorbeste nici despre sex - nu la varste asa de mici. Poate de pe la 11-12 ani incolo... nu stiu clar.
La noi exista o carte insa, tradusa din Ross Campbell, se cheama "Copiii nostri si drogurile", o sa ma duc la subiectul de la "parintii intreaba" si o sa citez ceva din recenzie. Eu mai am una, "Cinci limbaje de iubire ale copilului", tare interesanta si asta.
Din cat m-am uitat pe Amazon, exista mai multe titluri Ross Campbell:
How To Really Parent Your Child: Anticipating What A Child Needs Instead of Reacting to What a Child Does
PARENTING YOUR ADULT CHILD: How You Can Help Them Achieve Their Full Potential
How To Really Love Your Child
FIVE LOVE LANGUAGES OF CHILDREN CD [Audiobook] (Audio CD) (asta e 16 cad pe amazon)
Your child and drugs (e 8 cad, noua)

Drept sa spun, pe DC nu mai pun intrebari "existentiale", prea multe puncte de vedere, nu toate "traite", nu toate tolerante sau deschise catre dialog...

In paralel fiind spus, eu m-am pregatit cu "literatura" despre cum sa discuti cu copilul despre sex, asa ca m-am inarmat cu doua volume babane facute pentru copii, daca sunteti curioase cum arata, o sa pun intr-un album pozele, ca am pozat din carte, sa vedeti ce frumos se abordeaza temele. Dar nu am citit inca din ele, astept sa puna ea intrebari (fi-mea are 6 ani jumate); momentan nu a avut curiozitati. Dar cand va avea curiozitati, o sa fiu toba de carte.
Probabil la fel o sa fac si cu subiectul celalalt, cel legat de droguri, atata doar ca e posibil la cel cu drogurile sa nu fie in regula sa astepti sa intrebe copilul - desi, daca vede un spot la tv, se prea poate sa intrebe, unul asa mic, de 6-7-8 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Olga, condoleante

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana si toate gindurile bune tie!

e rau tata, diagnosticul confirma bad feelings ce-am tot avut de ceva vreme incoace; nu intru-n detalii ca incercam sa nu o speriem pe mama, si cine stie cine mai citeste pe aici; merg acasa de Pasti cu Tudor; sper din tot sufletul sa-l mai prind;

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Olga, sanatate multa boieroaicei, si aveti grija de voi. Nu uita ca sanatatea e cea mai importanta! Putere multa si nu te indoi ca o sa vina vremuri si mai bune
Mqqm, am deschis eu un subiect, da nu e nimeni ingrijorat si m-au si mutat. Iote aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148440
Ar tb sa caut linkul la "reclama" respctiva, c ape mine de fiecare data ma doare inima

Numai bine tuturor
PS: DanaP pe unde esti?
Ana, cum mai e tatal tau?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, ce de vesti triste!
Olga condoleante!

Si eu am pierdut un coleg, saptamana asta, inca suntem toti in soc, nu ne vine sa credem, nu stiu inca de ce. Numai ne-au anuntat ca a murit, un coleg tanar, avea 30 de ani, abia casatorit.

Am fost cu Patrick la doctor Ficara, am ramas placut impresionati, prima daca cand imi place de un doctor aici, efectiv nu ne-a expediat, ne-a pus o multime de intrebari, ne-a chemat iar astazi.
Din pacate a descoperit ca are si otita, pe langa pneumonie! Ne-a schimbat antibioticul, ne-a dat doua puternice, in loc de cel pe care il aveam pana acum. Incepem iar 10 zile de antibiotic. Speram sa fie totul bine...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Colegul meu s-a sinucis... Of, si am stat langa el 8 luni, aveam birourile lipite, unul langa altul. Ma simt tare aiurea. Nu vorbea prea mult, insa cand ii vorbeai, se lumina, era genul timid. Din pacate si eu sunt timida, nu prea ma bag in viata oamenilor, daca aleg ei sa vorbeasca e Ok, atunci nu ma mai opresc, insa nu prea initiez discutii. Dar in situatii din astea, can't help but wonder, oare n-as fi putut face ceva?...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput