Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 13
PetraTudor spune:
Cativ, nu te ingrijora. Hai sa-ti zic ceva: lui Bogdan pana acum o luna cand l-am intarcat nu i-am taiat NICIODATA unghiile de la picioare. Nu i-au crescut. Pe cele de la maini i le taiam la luna cred. Am intrebat-o pe pediatra si a spus ca nu-i bai. Sooooo.... lasa parul Silviei ca va creste cand va gasi el de cuviinta, da? Si inca ceva: intelesem ca daca nu se respecta ordinea aparitiei dintisorilor, e semn de lipsa de Ca. Wrong, m-am interesat si de chestia asta. A, parca tu spuneai ca Silvia nu ii are perfect aliniati? Eu zic sa te linistesti, oricum asta e dantura de lapte. Forma finala o va mosteni de la unul dintre voi.
Ilinca, Jesus, dar ce imaginatie avea colegul husband-ului!!!!! Faza cu Manole... "MAXIM!" Cat despre machiaj, vazut&placut! 
Galushca, bine ai revenit! Haide, moralul sus, mi-a venit acum in minte episodul cu a face "giumbuslucuri" in pat cu bebelul, am ras amintindu-mi!
Ah, intru sa vad pozele cu OlgaTarziu, am tot zis si am tot uitat 
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Fug sa vad un film la sotu in camera (adica dormitorul nostru ) ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Cum adica la sotu in camera? Nu dormiti in aceeasi camera?
Intreb pt ca eu de la Craciun dorm cu B in patul mare si e incredibil. L-am rugat pe al meu sa ne lase asa si ca promit sa stau noaptea si la el Cat despre situatiile maritale nocturne zic doar atat: exista niste locuri in casa care, credeti-ma - merita exploatate!

anamariamme, calmate miamor

georgi, pupici puiutei fierbinti, sa se faca bine. nu stiu ce sa zic ca Bris nu a avut mai mult de 37.4

Ilinca, zi si tu sa te trec in catastif referitor la problema cresa vs. bona

novus, am vrut sa zic ceva dar nu mai stiu...
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
PetraTudor spune:
Uitam tocmai ce era mai important! Joanna, ai reactionat bine, pai eu ii f***** una nenorocitului de il lasam lat! Adica el nu respecta distanta regulamentara si tot el face scandal?????? Vai de mine cat de urat as fi facut!
Cat despre Darius, tot am intentionat sa-ti spun ca are o mutrita absolut adorabila! 

Si nu-ti face griji, ca va uita repede speriatura!
Si inca ceva important: Aris, eu tot sunt nelamurita cu fimoza asta, am citit/auzit atatea pareri ca am intrat complet in ceata. Eu nu decalotez decat rar si putin dar putulica lui Bogdan arata foarte bine, pediatra cand vine la noi il trage de ea si nu a gasit nimic ingrijorator. Si avem o pedi excelenta.... Acum na, din ce ai povestit tu am cam intrat - din nou - la idei 
PetraTudor spune:
Georgiana, hop si eu cu parerea: CRESA PARTICULARA! Pai eu dupa cate bone vad zilnic in parc, zau ca m-am lecuit! Cate crezi tu ca au rabdare cu toanele prichindeilor, care ba vor sa mearga, ba vor sa stea, ba vor sa alerge, vai de mine, pai majoritatea vor sa faca babysitting cu minimum de efort! Ele nu ies in parc sa tina de manute un copil care invata sa mearga, ci ca sa socializeze stand relaxate pe banci!
Ce ai enumerat tu vis-a-vis de cresa pe care ai gasit-o mi se pare excelent! Pentru conditiile astea eu zic ca se merita 1700, pana la urma o bona "buna" nu cere mai putin de 1500. Si nu-ti montezi camera de filmat ... ca probabil s-ar simti jignita ![]()
PetraTudor spune:
Si inca ceva important! Felicitari Dodo-pui pentru progresele Isabelei! Mi-a placut cum ai descries episolul: cazut-lovit-plans-alaptat. Nu am retinut exact formularea, dar am rememorat scena de la Verde Cafe ![]()

Gaza22 spune:
Oare iar am ajuns ultima pe aici.
Georgi cauza febrei nu e neaparat o boala a copilariei. Noi asa am patit de sarbatori de aceea nu am mai intrat pe net. Am fost la fel de speriata si treminata, noi am chemat si salvarea. Cauza a fost un rosu in gat cam avansat. Continua sa alternezi Nurofen cu Panadol si Novocalmin in caz ca e prea mare febra. Nurofenul ajuta foarte mult si la inflamatii asa ne-a zis doctorul. Nurofen noi i-am dat 4 ml, si avea atunci 8 kg. Si Panadol la fel. Daca dai cantitate prea mica nu are efectul scontat. Cantitatea e in functie de kg copilului.
Pup revin mai tarziu.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem noua lunite 
georgyiuly spune:
Petra am vazut filmuletul cu Bogdan si este absolut delicios in lupta lui cu cortul!
L-am admirat pe David si pe Timeea!
Avem niste ghiocei foarte dragalasi!
Bianca stiu ca amandoua sunt acelasi lucru dar altceva nu am si nici de unde lua!Dar macar unul e sirop cu gust bun si unul supozitor
( fac si eu haz de necaz la ora asta)!Le alternez sa nu o doara funduletul!
Diana felicitari lui Mutzunel pentru dintisorii proaspat iesiti!
Eu mai bantui pe forum ca Giuliei mai putin de 38 nu i-a scazut febra si o mai controlez din cand in cand.Vad ca doarme linistita!Abia astept ziua de maine sa o duc la pediatru 
Adee eu votez pentru tricicleta rosie cu gri/negru!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
10 luni
Nicky09 spune:
Buna seara cucuiete!
Am citit cate ceva din urma, dar nu sunt inca la zi...raspund acum cat mai doarme Nicho un pic.
Deci:
Grace-minunati, gemenii tai, iar Petru si mai si...e o dulceata, sa ni-i arati mai des, chiar asa!
Petrean-ramanem pe aceeasi lugime de unda, ce scumpi sunt si ai tai in pijamale, iar Andrei, nu-mi vine sa cred, coloreaza deja vrajitoarea din Alba ca Zapada!!!!!!
Aris-daca medicul nu ti l-a recomandat, e posibil ca nu exista in farmaciile din Romania, insa n-ar fi rau sa intrebi de Fimosin gel, se da dupa iritatii in caz de fimoza sau pentru a ajuta preputul sa se deschida mia bine, eu l-am avut, l-am folosit si inca il mai folosesc, am mai scris asta o data pe forum cand Nicho avea vreo 4 luni.
Oli-daca mai are inca rabdare la baitza, e posibil sa reusesti ceva, daca nu, incearca si tu cu gelul de mai sus daca il gasesti, dar oricum trebuie sa pui tu mana, daca nu vrei sa il dai pe mana doctorului.Felicitari pentru debuturl in bucatarie.
Simply-ana-reteta mea de tort are morcovii in aluat, iese ca un chec rotund, nu are crema, daca vrei o pot scrie si eu...
Ilinca-machiaj...ohhh, de cand nu mi-am mai pus pe ochi, in sfarsit, o sa ajung si eu vremuri mai bune, cert e ca iti sta bine si ca Sophiphi are o mamica asa de faina!
Mi-am notat ca sa nu uit, ca am trecut si in capitolul nou.
Deci:
Simina_kin-distractie placuta si botez placut Mayutei, sper sa aveti vreme frumoasa si muuuuulti invitati!
Unde e Anca? Vreau sa ii multumesc pentru surpriza...nu mai dau de ea, transmiteti-i voi va rog frumos ca o pup si ii multumesc, daca eu nu o vad pe aici cand intra ea.
Mireal-asta ca sa nu fie Mirela...bine ai venit printre noi, pupici micutul urias ghiocel Theodor si spor la forumeala...
Georgyiuli-La Nicho, petele au aparut exact dupa 4 zile de febra mare peste 39...erau rosii, mici, dese si aspre la pipait, am mai spus asta, sper sa nu plictisesc...trec de la sine, important e sa tii febra sub control,sanatate multa!
Gata...mai am de citit, o sa revin, am scris deja un mega mesaj, nu va suparati nu?
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Nicky09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna seara , raportam primul semn de copil plimblaret ![]() ![]() ...lovit/sange/lacrimi/supt ....si...iar la joaca chiar de unde cazuse![]() (ps: o supravegheam....si ce?! tot ea a cazut mai repede decat am ajuns eu la ea).Asta-i primul semn...le asteptam pe urmatoarele![]() ![]() Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Offf si cate or sa mai fie...
plimbareata curajoasaMina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

)