Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Galushca Salutare, fete dragi! N-am mai trecut de mult pe la voi, sunt tare prinsa cu jobul full-time acasa si cu cea mica. Are si ea de acum 4 dinti, incisivii din mijloc, sus si ios, a inceput cresa de cateva zile si e relativ ok, nu e suparata pe noi dupa cum era sora ei la 1 an si 9 luni cand am dat-o. Nu plange foarte mult cand o lasam, se ia cu jucariile si uita. Cand o luam, iar trage o tura de plans. Papa bine, dar e tot foarte mica (6,800) si cam palida. Trebuie sa ne ducem la analize de sange, doctorul e ingrijorat ca nu creste decat foarte putin. Eu nu-s asa ingrijorata, si sora ei, si eu si tatal ei am fost mici si am crescut greu. Dar ne-am revenit, acum nu stim cum sa mai dam jos din cele sunci. |
Galushco,

eu am tot intrebat de tine si vad ca ai auzit 
!!Livreaza niste poze sa vedem cum mai e Ileana
!!Multi

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 salut,am fost alaturi de voi la inceputul odiseei,am nascut pe 15 aprilie 2009 pe Andrei,prin cezariana,apgar 8, 3420gr, 49 cm, la 39 de saptamani.Imi cer scuze ca nu am mai intrat sa va dau nici o veste,ma bucur ca v-am regasit.Va imbratisez si va pup tare dulce. mami de Andrei. ![]() |
Bine ai revenit si hai mai des pe-aici

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
Cativ, chiar nu cred ca are rost sa te stresezi pt podoaba capilara a Silviei , o sa creasca ea cand trebuie 
Anamariame, cred ca asa isi manifesta Eva sentimentele , fiecare copil cu stilul lui. Alexandra e invers :cand vin acasa sare, chiuie se repede la mine , in wkd sotul a fost plecat si cand a venit duminica nu mai stia ce sa faca, a inceput sa faca cativa pasi singura, parca sa-i demonstreze ce a invatat ea ![]()
Sunt convinsa ca esti cea mai buna mama pt eva si ea stie asta dar are si ea personalitatea ei
Mami lui
olishka spune:
| citat din mesajul lui Galushca Salutare, fete dragi! N-am mai trecut de mult pe la voi, sunt tare prinsa cu jobul full-time acasa si cu cea mica. Are si ea de acum 4 dinti, incisivii din mijloc, sus si ios, a inceput cresa de cateva zile si e relativ ok, nu e suparata pe noi dupa cum era sora ei la 1 an si 9 luni cand am dat-o. Nu plange foarte mult cand o lasam, se ia cu jucariile si uita. Cand o luam, iar trage o tura de plans. Papa bine, dar e tot foarte mica (6,800) si cam palida. Trebuie sa ne ducem la analize de sange, doctorul e ingrijorat ca nu creste decat foarte putin. Eu nu-s asa ingrijorata, si sora ei, si eu si tatal ei am fost mici si am crescut greu. Dar ne-am revenit, acum nu stim cum sa mai dam jos din cele sunci. Cu inima, am comis-o si eu, mi-a fost rau acum vreo trei zile si am petrecut juma de noapte la urgente. Sunt stresata rau, nu ma mai inteleg nici cu cea mare prea bine, nu asculta, taica-su incearca sa repare situatiile de mai rau le strica. Ilinca, misto povestea... dar de ce avea nevoie bietul baiat de atata companie, n-avea curaj singur?? Mi-l si imaginez, rusinos, cu ochii plecati "doamna diriginta, va rog frumos, intoarceti-va un pic mai la stanga". |
Wooow ce de-a fete au aparut

Chiar de multe ori m-am intrebat ce-i cu tine de nu mai dai pe-aici.
Poze cu fulgusorul unde putem vedea?

millie spune:
Multumim de aprecieri 

Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
novus spune:
Alexandra s-a culcat in jur de 20 si am crezut ca se trezeste peste 1 ora, asa a fost dar dupa tziti s-a culcat la loc
sunt curioasa la ce ora se trezeste dimineata ![]()
Asa ca ma pun si eu la
!!
Noapte buna !!
Mami lui
PetraTudor spune:
Mireal, Rodica2008, the more, the merrier! 
Olga, l-am vazut pe boss, vorba lui Novus, e simpatic foc pe post Popeye!
Georgyliu, sanatate! Bianca, mi-am notat si eu ce ai scris, just in case 
Am vazut ca s-a vorbit la capitolul trecut despre miere. Eu ii dau lui Bogdan cereale Ceerios care au miere, cateva bobite/zi. Plus ca avem un ceai de fructe de la Humana, are miere si se poate da incepand cu luna a8-a.
Bianca, intrebai cum il poti adormi pe Vladimir altfel decat la san. Si eu am avut emotii cand l-am intarcat, dar spre surprinderea noastra adoarme foarte usor, se freaca el la ochisori cand ii este somn, il schimb si il spal pe fata&maini, il pun in patut, ii dau suzeta si gata. Uneori e mai bazait si il mai mangaiem, plimbam in brate, se linisteste si inapoi in patut. Stai ca mint. Asa e acum. Cand l-am intarcat faceam asa: il luam in pat cu mine, ma intindeam si eu, ii dadeam suzeta si se foia el pana adormea. Poti incerca la somnul de peste zi...
Na, am uitat ca am mai vrut sa scriu 
Daca-mi amintesc, revin ![]()
olishka spune:
Fug sa vad un film la sotu in camera (adica dormitorul nostru
) 

millie spune:
| citat din mesajul lui novus Alexandra s-a culcat in jur de 20 si am crezut ca se trezeste peste 1 ora, asa a fost dar dupa tziti s-a culcat la loc sunt curioasa la ce ora se trezeste dimineata Asa ca ma pun si eu la !!Noapte buna !! ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui mireal Olishka ce dulce e David.Se vede ca i-a placut spanacul. Azi am gatit dovlecel la cuptor, cu branzica, orez fiert si un galbenus.Intai am lasat dovlecelul la abur cu putin unt si dupa aceea l-am pus la cuptor.I l-am servit cu putina smantana, a mancat tot. |
Suna foaaarte bine!
Nu imi spui si mie, pas cu pas, cum ai facut?!
Asa, ca de la fana la fana S &the City Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009