Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 14
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Oare iar am ajuns ultima pe aici. Georgi cauza febrei nu e neaparat o boala a copilariei. Noi asa am patit de sarbatori de aceea nu am mai intrat pe net. Am fost la fel de speriata si treminata, noi am chemat si salvarea. Cauza a fost un rosu in gat cam avansat. Continua sa alternezi Nurofen cu Panadol si Novocalmin in caz ca e prea mare febra. Nurofenul ajuta foarte mult si la inflamatii asa ne-a zis doctorul. Nurofen noi i-am dat 4 ml, si avea atunci 8 kg. Si Panadol la fel. Daca dai cantitate prea mica nu are efectul scontat. Cantitatea e in functie de kg copilului. Pup revin mai tarziu. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite ![]() |
Nu esti ultima, mai suntem vreo 2!
Multumesc mult fetelor!!!Sper sa fie bine cu ce medicamente am aici!Probabil este racita ca i s-a infundat si nasul in seara asta, nu are mucisori inca dar e fornaita!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)10 luni
Nicky09 spune:
Oli-Azi si eu i-am dat lui Nicho spanac si exact asa era si el la gurita, diferenta e ca el isi baga mana in gura si apoi intinde peste tooooot, in par, pe urechi, pe ochi, in ochi, in nas, stranuta...e ooooo...ceva de nedescris, iar cand papitza e ceva mai inchisa la culoare, precum cea de azi...e de-a dreptul inspaimantator, ca sa nu zic: horror

Davidutul marinarul mancatorul de spanac.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Off, dar eu am citit ce a spus Brazel asta ![]() ![]() ![]() Oricum ar fi, e un punct de vedere destul de interesant, demn de luat in seama. Mai trebuie si sa ma conving ca e asa. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
O sa ma uit miine dimineata sa iti spun pe unde am citit asta, ca eu din lipsa de timp am citit pe sarite, ce mi-a sarit in ochi din cuprins. Dar sigur am citit asa ceva. Oricum, lasa gindurile negre, iti dai seama ce compleze de vinovatie ar fi trebuit sa aiba mamele noastre care la 3 luni trebuiau sa se intoarca la servici? Eu cred ca toti copiii stiu ffff bine cine e mami...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 salut,am fost alaturi de voi la inceputul odiseei,am nascut pe 15 aprilie 2009 pe Andrei,prin cezariana,apgar 8, 3420gr, 49 cm, la 39 de saptamani.Imi cer scuze ca nu am mai intrat sa va dau nici o veste,ma bucur ca v-am regasit.Va imbratisez si va pup tare dulce. mami de Andrei. ![]() |
Bine ai (re)venit printre forumiste, Rodica, sper sa iti gasesti raspunsul la multe intrebari, te pupam pe tine si pe Andrei!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui novus Alexandra s-a culcat in jur de 20 si am crezut ca se trezeste peste 1 ora, asa a fost dar dupa tziti s-a culcat la loc sunt curioasa la ce ora se trezeste dimineata Asa ca ma pun si eu la !!Noapte buna !! ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nicho in schimb vad ca face pentru prima oara o repriza de 2 ore de somn, zic 2, dar mia sunt 10 minute pana la 2 ore, poate o dormi mai mult in noaptea asta...da Doamne!
Novus, nu stiu daca ai citit in urma, dar iti multumesc si tie acum pentru surpriza....si te pup dulce!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Nicky09 spune:
Sa va zic acum si de Nicho...pe urma promit ca ma duc la culcare, eu chiar sper sa doarma mai mult decat 2 ore...
Zilele trecute, mai precis, alaltaieri, Nicho statea in bratele lui taica-sau, uitandu-se pe niste poze in computerul mare.Iar taica-sau ramasese fixat cu onomatopeea "cra-cra"(aici, cra cra face broasca, e pe masuta de activitati pe care a primit-o de Craciun).Tot repeta, cra cra la intervale mici de timp, dar nu ca sa il invete pe cel mic, doar pentru ca ii placea cum suna, l un moment dat, Nicho a zis clar si raspicat: "ca-ca".Am izbucnit amandoi in ras, cat de simpatic a fost...ii venea sa il arunc in sus de bucurie....Consoana C e una dintre cele grele de pronuntat, iar lui i-a iasit asa de usor...de atunci nici ca o mai repeta, face cate un chhhh si gata.
Mina si
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
olishka spune:
citat din mesajul lui georgiana310
Suna foaaarte bine! Nu imi spui si mie, pas cu pas, cum ai facut?! Asa, ca de la fana la fana S &the City Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Abia acum am vazut mesajul lui mireal. Multumim de aprecieri. da i-a placut mult sapnacul.
Si eu vreau sa incerc reteta, asa ca o asteptam detaliata

Olga, mamica lui David iepurasul

Nicky09 spune:
Va pup si va urez..."Noapte buna" bebici, mamici, tatici....siiiisa aveti un somn usoooor si linistit cu ingerasi, cu zane, cu fluturasi, cu flori..hmmmmmmmm
...si NICHO CONTINUA SA DOARMA DUS.....OARE SA ISI SCHIMBE PROGRAMUL SI MODUL DE A DORMI? BOOOOH...CINE STIE!

Mina si
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
olishka spune:
citat din mesajul lui georgiana310
Cum adica la sotu in camera? Nu dormiti in aceeasi camera? Intreb pt ca eu de la Craciun dorm cu B in patul mare si e incredibil. L-am rugat pe al meu sa ne lase asa si ca promit sa stau noaptea si la el Cat despre situatiile maritale nocturne zic doar atat: exista niste locuri in casa care, credeti-ma - merita exploatate! ![]() anamariamme, calmate miamor ![]() georgi, pupici puiutei fierbinti, sa se faca bine. nu stiu ce sa zic ca Bris nu a avut mai mult de 37.4 ![]() Ilinca, zi si tu sa te trec in catastif referitor la problema cresa vs. bona ![]() novus, am vrut sa zic ceva dar nu mai stiu... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Pai eu dorm in camera lui David. Cu Cristi dorm doar cand suntem plecati de-acasa (dar nici macar atunci- in ultima vacanta am avut apartament la hotel). Eu nu pot sa dorm in 3, Cristi nu se odihneste, eu nu vreau sa fac drumuri noaptea pt alaptat caci imi fuge somnul si uite asa de 9 luni imi impart patul cu celalalt barbat al vietii mele
Olga, mamica lui David iepurasul

joanna27 spune:
Neata!
Nu am citit, nu am avut cand..dar stiu ca v-ati gandit la mine 
.Am promis sa intru sa va zic ce am facut.
Azi dimineata in loc sa mergem la asigurator direct, ne-am dus la politie.Intre timp cretinu s-a razgandit.Bine a fost fortat si de imprejurari fiind masina de firma l-a trimis sefu la politie.In fine , in afara ca am pierdut timpu si pe acolo, ca nu trebuie sa va mai zic cum se misca treburile la politie , a luat amenda si puncte de penalizare
, prostu nu a rezolvat altceva.
De abia apoi ne-am dus la asigurator, stai si acolo ca era numai un inspector de daune(asta dupa ce au program numa de la 9-12), am luat devizu de reparatie si luni ma duc cu ea la service.
In total 5 ore pierdute pt o foaie ...
Ma bucur ca macar berbecu a fost linistit, nu a vaut treba soacramea cu el..conteaza cred si faptul ca a fost acasa in medul lui si nu in deplasare.A dormit, macat, jucat, s-a miorlait numa un pic.
Da si cand am ajuns acasa m-a luat inmprimire si nu m-a mai lasat.
Sper ca a fost doar o faza de moment, ffind saacu inainte de accident agasat si de medici.
Maine ma duc la drum cu el, sper sa fie ok.
Va pup dulce, sper sa reusesc sa mai intru sa arunc macar un ochi zilele astea..ca am musafiri...
si sincer nu am chef de asa ceva acuma da no.
Mersi de pm fetelor, aveti raspuns.

Avem noua lunite
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Nu imi spui si mie, pas cu pas, cum ai facut?!