Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
nemary spune:
Andra, sa va traiasca si sa va bucure minunea de baietel. au inceput deja colicii? poate or sa treaca repede daca au inceput inainte de 2 luni.
Miky
o nastere cat ai rapida si usoara iar printesa ta sa vina sanatoasa pe lume si sa pape mult.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
31+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia tu inca mergi la munca nu? zau daca nu e mai bine, ca de zacut m.au luat toate depresiile de.mi vine sa sparg oglinzile din casa |
Saptamana asta am fost in medical, dar mai merg inca 2 saptamani si de pe 19 intru in prenatal. Stii cum e aia ca 'omul isi doreste intotdeauna ceea ce nu are'?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
annya9 spune:
Andra sa-ti traiasca scumpetea. Abia astept sa fiu si eu ca tine!!! Insa nici prefixul nu l-am schimbat...dar trece, trece repede timpul!
Bumbitza eu nu-ti recomand sa pui cercelusii cu cheita de acum, cei cu tortita sunt mai buni...exista cazul sa o intepe in spatele urechiusei si sa faca rana. Distractie placuta la munte!
In legatura cu simptomele barbatilor de insarcinate...sotul meu n-a avut decat pofte!
Adevarul e ca nici eu nu am avut alte simptome...![]()
Aveti un ritm nebun aici! Eu numai ce am spalat niste vase si au si aparut cateva pagini!!!
Am o durere sub coaste pe partea dreapta si in spate ca nici nu stiu cum sa mai stau...
O sa incerc sa ma intind..
Pupici!
28
Radu Alexandru
poze
Yaia spune:
Andra, sa-ti traiasca iepurasul infasat. Nu arata a prematur, arata foarte bine, ca un bebe venit la termen!
Fetelor, aveti grija cu blitul si pozele facute celor mici. Mai bine nu folositi sau folositi de la distanta mai mare si faceti poza cu zoom. Dar cel mai bine e de evitat pe cat posibil, ca ochisorii lor sunt sensibili la inceput...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
kossir spune:
Asteropipan, vazut camera printesei 
superba, ca pentru o adevarata printesa 
.
Fetelor am si eu o intrebare din clasa probleme existentiale: cum sa ma epilez pe burta si total
. Nu cred ca as rezista acum acestei dureri, desi de regula sunt "batatorita". M-am gandit la crema epilatoare, gandindu-ma si la ce spunea Vladi cu privire la infectie. Poate nu se irita cu crema? N-am folosit niciodata. Dar decat lama, mi se ridica parul pe mine numai gandindu-ma. Ma gandesc sa folosesc metoda clasica cu ceara pentru epilat normal, iar in partile delicate sa bag niste crema in dimineata cu pricina. Cum o fi????????
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Carmen si eu m-am tot strofocat gandindu-ma cum sa fac cu epilatul la burtica si mi-am zis ca nu ma risc sa ma irit si mi-am pus lama la mine si rog o asistenta inainte de operatie sa ma faca. Eu ma irit si inghinal de la lama, chiar daca ma fac de mult si la burtica sigur m-as irita. Asa daca e proaspat epilatul, nu cred sa apara iritatie. Dar asta e doar opinia mea.
Cu ceara nici eu nu as incerca, iar crema si aia da iritatii, cel putin la mine.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Am intrat ca uitasem sa ii urez lui Miki nastere usoara. Nu stiu cum sa pun majorete... poate invat pana naste toata lumea...
Si am schimbat si semnatura cu ocazia asta... ca sa stim cum stam, desi se pare ca bebe nu are ganduri sa se grabeasca..
Va pup -- ma bag la un film cu copiii si apoi la culcare.
36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
rmkristine spune:
corimami si voi sunteti cu urmarirea anticorpilor la grupa de sange ai tatalui? Si noi. Voiam sa te intreb unde ti-ai facut analiza asta, pt ca si eu tb s-o mai fac o data, iar la Instit.de Hematologie NU MA MAI DUC NICIODATA!!!! Iar la Babes dureaza 10 zile (mi-au spus lucratoare, dar pana la urma au fost calendaristice), dar mi se pare mult! Nu e obligatoriu sa aiba grupa ta, mai ales la prima sarcina, nu sunt pb, oricum. Nici eu nu am avut anticorpi la prima sarcina, desi Bia are grupa tatalui.
Marina
30 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Am intrat ca uitasem sa ii urez lui Miki nastere usoara. Nu stiu cum sa pun majorete... poate invat pana naste toata lumea... Si am schimbat si semnatura cu ocazia asta... ca sa stim cum stam, desi se pare ca bebe nu are ganduri sa se grabeasca.. Va pup -- ma bag la un film cu copiii si apoi la culcare. 36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Delia, toate emoticonurile sunt in stanga ecranului unde scrii un mesaj. Ai acolo la vedere cateva si mai jos Arata toata lista de emoticonuri. Ai acolo tot ce vrei si nu vrei.
Dar daca vrei doar majorete, scrii majoreta intre[].

Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kossir spune:
Oana, merci de raspuns
, eu cred ca voi face acelasi lucru cu crema. Adica in dimineata prevazuta. 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar