INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da, iau utrogestan 200 mg x3/zi, acid folic 1cp-5mg.ma apuca o depresie ralucutza-de fac eforturi impresionante sa nu las lacrimile sa iasa..cum as putea sa ma relaxez? stiu ca nu pot influenta mersul lucrurilor ,ca dc e sa se opreasca in evolutie,sau sa fie deja sac gol, nu am ce sa fac..dar cum as putea sa nu ma doara sufletul?si atunci cand te doare sufletul,nu te poti relaxa..din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

da, iau utrogestan 200 mg x3/zi, acid folic 1cp-5mg.ma apuca o depresie ralucutza-de fac eforturi impresionante sa nu las lacrimile sa iasa..cum as putea sa ma relaxez? stiu ca nu pot influenta mersul lucrurilor ,ca dc e sa se opreasca in evolutie,sau sa fie deja sac gol, nu am ce sa fac..dar cum as putea sa nu ma doara sufletul?si atunci cand te doare sufletul,nu te poti relaxa..din pacate

Gandeste pozitiv.
Nu se stie nimic sigur acum.
Gandestete ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

off, ralucutza-esti tare draguta.multumesc de incurajari.dar sperante prea mari nu am..ma rog sa dorm si sa ma trezesc maine dimineata,ca dc ma trezesc in timpul noptii,asa o sa raman pana dimineata..cu ochii in tavan

Mergi la inceput

Citat:

off, ralucutza-esti tare draguta.multumesc de incurajari.dar sperante prea mari nu am..ma rog sa dorm si sa ma trezesc maine dimineata,ca dc ma trezesc in timpul noptii,asa o sa raman pana dimineata..cu ochii in tavan

te astept maine mai increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

viss nu pot sa cred ce am citit, nu are cum sa se intample nimic rau,nu trebuie,noi ne vom ruga pentru tine sa fie binestim ca nu poti sa stai linistita si sa nu te gandesti la ce se intampla,dar noi deaia suntem aici sa te incurajam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

viss sper ca ai dormit bine
eu am dormit bine pana pe la 5, dupa care a inceput sa ma doara spatele car nu m-a lasat nici acum. burta nu ma doare ci doar o simt asa ca si cum as fi mancat prea mult sau ca si cum as fi constipata. de fapt azi nici nu am iesit cu scaun. acuma beau un ceai de codite de cirese si astept sa treaca ninsoarea ca al meu e tare speriat ca maine trebuie sa conduca prin ninsoare ca ultima oara cand am fost la bucuresti pe asa o vreme am facut mai bine de 4 ore pana la clinica (drum care in mod normal nu-ti ia mai mult de 2 ore)
sper sa se opreasca pana maine dimineatza

DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

viss sper ca ai dormit bine
eu am dormit bine pana pe la 5, dupa care a inceput sa ma doara spatele car nu m-a lasat nici acum. burta nu ma doare ci doar o simt asa ca si cum as fi mancat prea mult sau ca si cum as fi constipata. de fapt azi nici nu am iesit cu scaun. acuma beau un ceai de codite de cirese si astept sa treaca ninsoarea ca al meu e tare speriat ca maine trebuie sa conduca prin ninsoare ca ultima oara cand am fost la bucuresti pe asa o vreme am facut mai bine de 4 ore pana la clinica (drum care in mod normal nu-ti ia mai mult de 2 ore)
sper sa se opreasca pana maine dimineatza

DOAMNE AJUTA

Buna dimineata Anna.
Cum mai esti,mai ai acea scurgere maronie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

Citat:

te astept maine mai increzatoare.

Viss, buna dimineata
Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

rallucutza nu a mai aparut nimic dar acuma ma cert cu sotul ca nu are curaj sa mearga maine la bucuresti din cauza vremii

http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

rallucutza nu a mai aparut nimic dar acuma ma cert cu sotul ca nu are curaj sa mearga maine la bucuresti din cauza vremii

http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png

La ce ora trebuie sa ajungeti?

Mergi la inceput