INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

utrogestan iau 200mg la 8 ore
ma rog sa fie bine

http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucam spune:

Fetelor a-ti facut careva IA la dr. ion ionut de la giulesti? stiti cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anna tre sa fie bine dragutza mea, ai incredere Stai in pat cumintica, te rog. Petele maroni pot fi de la implantare.... cita vreme nu este rosu aprins ca sangele, nu ai de ce sa iti faci griji mari.
Nu mai este mult pina luni, un mic hop si gata.
Capul sus si ai incredere in Dzeu, stie el ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

utrogestan iau 200mg la 8 ore
ma rog sa fie bine

http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png

Parerea mea este sa i spui, poate sa ti maresca doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Anna o sa fie bine!Hai fi tare!
Ma rog pentru tine sa ti sarcina si sa vina bebe sanatos si la termen!
Incearca sa nu te mai gandesti la lucruri rele. Odihna, o comedie, o carte care iti place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Anna stai linistita o sa fie bine.
Felelor am si o intrebare pentru cele care au facut stimulare:la care dintre clostilbegyt si puregon,gonal este mai mare riscul de hiperstimulare? Eu din cate am citit pe toate scrie ca exista un risc de hiperstimulare dar la care e mai mare?Acum facand comparatie intre ele si ca pret e o diferenta foarte mare sa inteleg ca daca e mai scump este neaparat si mai bun?
V-am spus la mine riscul este mai mare pt ca am PCOS.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele
Anna stai linistita o sa fie bine.
Felelor am si o intrebare pentru cele care au facut stimulare:la care dintre clostilbegyt si puregon,gonal este mai mare riscul de hiperstimulare? Eu din cate am citit pe toate scrie ca exista un risc de hiperstimulare dar la care e mai mare?Acum facand comparatie intre ele si ca pret e o diferenta foarte mare sa inteleg ca daca e mai scump este neaparat si mai bun?
V-am spus la mine riscul este mai mare pt ca am PCOS.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Aruam la ce doctor mergi tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aruam tratamentele injectabile (puregon,menopur, gonal) sunt mai puternice spre deosebire de cele sub forma de pastile(ova mit sau clostilbegyt). Si la cele injectabile se pot da doze mici incat acel risc de care vb tu , sa fie ff mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna,fetelor. mi-au disparut durerile,dar azi dimineata am gasit pe hartia ingienica niste gelatina maro.teoretic sunt +5 SA SI 3 zile, si ..hai sa va povestesc nazbatiile mele:la 15 cand a venit sotul acasa, am mers la Sp.Urgenta Floreasca,unde au ginecologie- surpriza ca au gineco doar in timpul saptamanii, ca doar de aia se cheama spital de urgentaapoi m-am dus la soacra-mea la masa. la 6.30 m-am hotarat si am ajuns la Giulesti,ma gandeam eu ca dc dr.mea activeaza acolo, m-o baga cineva in seama(dc vedeam mesajul tau piti-probabil ma duceam acolo).si am asteptat, au venit 2 gravide cu ditamai burtile,una nastea pe hol aproape..m-a vazut o dr.care a fost foarte "iritata"ca dr de dinainte- la 4 SA, nu mi-a scris nici o ecografie nimic..mi-a facut eco pe burta, a vazut un rotund mare care nu stia dc e chist sau corp galben,si sarcina fara vezicula vitelina.ca e prea mica sa se vada la eco abd, eco intravaginal nu aveauam baut apa,m-a revazut la eco, a decis ca ala ar fi corp galben pana la urma,s-a vazut sac gestational 18/8mm, tot nu se vedea vezicula vitelina, si mi-a dat nr. mobil sa ma programez la cabinet la ea ptr miercuri sau joi.eu as prefera sa merg tot la dr. la care sunt programata joi-la Dr.Bechir..sa vedem ce-o zice si ea..a, si ca la consultul manual nu aveam sangerare activa,e posibil sa fie de la implantare..dar ma gandesc implantare la >5 SA?deci, nu stiu nici dc e oprita in evolutie, nici dc am embrion si nu e sac gol..pana joi, nu stiu nimic..asa ca m-am relaxat totala, si ca sacul gestational ar fi aplatizat..si ca asta nu ar fi nici de bine, nici foarte de rau..concluzia:pana joi astept ,si iar astept..si ma duc la al 3-lea medic,si atunci sigur ma lamuresc cum sta treaba..off, cat as vrea sa fie Dr.Cezara in tara

Mergi la inceput

viss tu iei ceva acum (medicament)?
relaxazate totul va fi bine.

Mergi la inceput