INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 10
elenus26 spune:

Neata fetele!
Viss ne
sa fie bine bebe, sa stea acolo cuminte, sa creasca si sa vina la termen!
Anna stai cumintica in pat si maine alungam viscolul asta nebun si facem partie pe autostrada sa veniti repejor :)
Ralucutza la tine ce mai e nou? Maine mai faci o beta? Doamne Ajuta si poate iese valoare buna si se lasa cu bebe :)
Crissia la tine ce mai e nou?
Va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa! (nu va uitati pe fereastra prea des, nu ascultati stirile)

anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucutza79 La ce ora trebuie sa ajungeti? |
pe la 9 dar si daca ajungem un pic mai tarziu nu e chiar bai.
dar astia au cod portocaliu pana maine la 9
http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png
ralucutza79 spune:
citat din mesajul lui elenus26![]() Neata fetele!![]() Viss ne sa fie bine bebe, sa stea acolo cuminte, sa creasca si sa vina la termen!Anna stai cumintica in pat si maine alungam viscolul asta nebun si facem partie pe autostrada sa veniti repejor :) Ralucutza la tine ce mai e nou? Maine mai faci o beta? Doamne Ajuta si poate iese valoare buna si se lasa cu bebe :) Crissia la tine ce mai e nou? Va pup pe toate si sa aveti o duminica frumoasa! (nu va uitati pe fereastra prea des, nu ascultati stirile) ![]() ![]() ![]() |
Buna dimineata elenus.
Am mai facut un test ieri si a iesit negativ.
Nu stiu daca mai are rost sa fac maine beta.
M am consolat deja cu idea si mergem cu gand de victorie spre a treia incercare, dar de data asta spre un profesionist
viss spune:
am dormit ralucutza- pana la 4.30
apoi am bocit, m-am uitat pe fereastra la fulgi,am deschis T.V., l-am inchis,l-am deschis,am deschis geamul de la fereastra bucatarie..apoi la 7.00 am atipit,acum m-am trezit bine, am luat micul dejun cu sotul care m-a facut sa rad,radeam amandoi de ce a facut fiecare aseara:el sforaia si eu boceam,eu incercam sa ma uit la t.v. el ridica genunchii sus
oi vedea de maine unde ma duc,sau dc o las pe joi.va multumesc ptr sustinerela toate [
flo]
crissia spune:
buna dimineata!
am facut si eu un test ieri si a iesit negativ ,deja ma doare burta ca inainte de ciclu,sanii nu mai sunt umflati deci astazi sau maine ma astept sa vina 

anna_ivan spune:
ralucutza criss capul sus pt urmatoarea incercare.
viss eu ma certai cu sotul de dimineatza ca nu vrea sa mearga maine la buc. aici in pitesti beta itit da rz dupa o sapt, iar sa ma duc la un alt medic ce poate sa imi spuna in a 4 saptataman??
http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui crissia buna dimineata! am facut si eu un test ieri si a iesit negativ ,deja ma doare burta ca inainte de ciclu,sanii nu mai sunt umflati deci astazi sau maine ma astept sa vina ![]() ![]() ![]() |
crissia capul sus si mergem mai departe.
Ai sa vezi ca o sa apara soarele si pe strada noastra.
sorinake spune:
buna fetele!
Anna, felicitari pentru bb si sarcina usoara!
Ralucutza, Criss,
. Capul sus si trebuie sa mergem mai departe!
Doamne, cat urasc sa mi se spuna capul sus si mergi mai departe, dar chiar nu mai stiu ce ar putea spune cineva in astfel de cazuri! Asta e destinul nostru! 
Eu am inceput de ieri stimularea, din z3 cu 2 ova-mit si 75ui pe zi de menopur. A mai luat cineva cate 2 ova-mi pe zi?
elenus26 spune:
| citat din mesajul lui sorinake buna fetele! Anna, felicitari pentru bb si sarcina usoara! Ralucutza, Criss, . Capul sus si trebuie sa mergem mai departe! Doamne, cat urasc sa mi se spuna capul sus si mergi mai departe, dar chiar nu mai stiu ce ar putea spune cineva in astfel de cazuri! Asta e destinul nostru! ![]() Eu am inceput de ieri stimularea, din z3 cu 2 ova-mit si 75ui pe zi de menopur. A mai luat cineva cate 2 ova-mi pe zi? http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Buna Sorinake!
Cu Ova-mit am inceput si eu prima stimulare: 2cp/zi, timp de 5 zile din Z2-Z6. Si a dat rezultate bune: am avut 8 foli. Apoi din ziua 7 am facut Menopur cate 2 fiole seara. Sau dezvoltat frumos 4 foli. Am mai facut 2 zile cu Menopur si Cetrotide(o fiola) si apoi Pregnyl-ul.
Bafta multa Sori! Sa ovulezi pe ovarul care trbuie luna asta!

elenus26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucutza79
Buna dimineata elenus. Am mai facut un test ieri si a iesit negativ. Nu stiu daca mai are rost sa fac maine beta. M am consolat deja cu idea si mergem cu gand de victorie spre a treia incercare, dar de data asta spre un profesionist ![]() |
Bafta multa Ralucutza! Chiar e un doctor bun!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/