INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 18
babyblue spune:
la mine e ziua 1 de CM. de maine incep stimularea cu Menopur.
sa vedem ce va iesi la IA asta....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
f tare dr. albu, mi-a si dat sms inapoi, ca i-am zis ca sunt ziua 1 si incep de maine stimularea cu menopur si mi-a zis sa vin in ziua 7, adica marti, la control la med life, intre 13-15. f f tare.
mi-a dat reply imediat.:)
chestia asta imi creeaza un sentiment de siguranta.
nu cum era cu marinescu, sunam de innebuneam si niciodata nu dadeam de el.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
viss spune:
luminita- ma bucur ca esti bine.si ca ai vazut si activitatea cardiaca, e super, eu lunea viitoare ar trebui s-o vad.
din pacate ieri am avut o sangerare cam mare-cu sange rosu- clar, dupa ce am mers la un curs,l-am sunat pe mobil pe dr.la care facusem eco(super dr.),si m-a indrumat catre internare, nu a fost cazul.sacul nu era deformat, asa ca nu e cazul de avort acum
mi-a dat injectabil im. nos-pa, scobutil plegomazin,dim. mi-a facut sotul-transpirat tot, el care nu suporta nici sa vada cum se face altuia,si azi la pranz am s-o fac singura
sunt linistita, dar..niciodata nu stiu ce surpriza imi poate aduce ziua de maine.sau de azi
concluzia: mi-a trecut si de curs,am sa-l fac in vara..
vic07 spune:
Eu am inceput stimularea pt a 3-a inseminare. Am luat 5 zile clostibelgyt si de maine trec pe menopur. Azi dimineata am fost la eco si a cate 3 foliculi pe fiecare ovar.
Am vazut ca aveti parere buna despre dr.Albu.Cat costa o inseminare la el?
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan ralucutza ai fost la control la 14? ![]() |
Buna Anna,
Da am fost.
Am un cearceaf de analize de facut.
De luni incepem recoltarile iar vineri mergem la eco in Z12 si la Dr Mustata pt spermograma.
Recomandarea dansului a fost sa mai incercam o data IA si daca nu iese sa facem FIV.
Pana luna viitoare o sa ne gandim.

anna_ivan spune:
am sunat la lab si rezultatul maine dimineatza dupa 10.
viss la pat cu tine si cu piioarele sus.
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui vic07 Eu am inceput stimularea pt a 3-a inseminare. Am luat 5 zile clostibelgyt si de maine trec pe menopur. Azi dimineata am fost la eco si a cate 3 foliculi pe fiecare ovar. Am vazut ca aveti parere buna despre dr.Albu.Cat costa o inseminare la el? |
Buna Vic07,
Doar IA este 1000Ron.
BAFTA
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui babyblue anna, la ultima spermograma sotului i au iesit 20 mil/ ml, cu mobilitate de 79%. e muult mai bine fata de prima spermograma de 7 mil/ml, cu mobilitate de 20%. sa speram ca va iesi la IA de luna asta. numai sa mi vina odata ciclul ca sa incep stimularea. ca niciodata pana acum, imi tot intarzie. si am facut azi test si a iesit negativ. deci nu-s gravida. nu pricep de ce mi intarzie, parca sa mi puna rabdarea pe jar. aaa si sotul a facut mereu si spermocultura si mereu a iesit bine, fara germeni sau flora patogena. acum am inteles, voi ziceati de nr total de spermatozoizi. nu de nr/ml. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
spermograma sotului e buna nu vad de ce sa te indrume spre FIV
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui luminita42 In fine...acum se cheama ca sunt oficial insarcinata! |
In fine atunci sa scoatem majoretele