INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 19
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan [quote]citat din mesajul lui luminita42 In fine...acum se cheama ca sunt oficial insarcinata! |
Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siema spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan ralucutza mai ai sanse a fost pe aici o fata peta care si-a facut beta in z10 si ca tine nimic si totusi acuma e gravidutza eu sunt in z13 si mi-am luat testu dar mi-e frica sa il fac Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu |
Felicitari Anna , aduci vesti bune pentru cele care inca nu si-au pierdut speranta
Seara buna
Ema C
Emma_ spune:
Buna fetele!
Am fost si eu la doctor si mi-a confirmat sarcina, si sint cea mai fericita:))) Totul pare sa fie bine, valorile din singe mi-au iesit bine. Am avut dureri de burtica, dar acum s-au potolit.
Acum incep sa simt senzatii de greata usoare.
Dar ce-o fii si cum o fii nu-mi pasa atita timp cit bebe e bine. E un pret mic comparat cu bucuria de-a fii mamica.
Va pup si va doresc sa vii se implineasca dorintele la toate.
soricica spune:
neata!
emma, felicitari.
elenus,eu maine merg sa fac beta la CMU unirea.
recunosc ca am inima cat un purice....,mai ales ca burta s-a desumflat complet, numai e deloc balonata, sanii au revenit la normal, nu ma mai doare absolut nimic...
va pup pe toate
ralucutza79 spune:

| citat din mesajul lui Emma_ Buna fetele! Am fost si eu la doctor si mi-a confirmat sarcina, si sint cea mai fericita:))) Totul pare sa fie bine, valorile din singe mi-au iesit bine. Am avut dureri de burtica, dar acum s-au potolit. Acum incep sa simt senzatii de greata usoare. Dar ce-o fii si cum o fii nu-mi pasa atita timp cit bebe e bine. E un pret mic comparat cu bucuria de-a fii mamica. Va pup si va doresc sa vii se implineasca dorintele la toate. |
Felicitari Emma!

crissia spune:
FELICITARI EMMA !!!!!

SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
Ralucutza poti sa-mi spui si mie ce analize ai de facut?
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui crissia FELICITARI EMMA !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS! Ralucutza poti sa-mi spui si mie ce analize ai de facut? |
Aceasta este lista:
Free T4
Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO)
DHEAS
APTT
Fibrinogen
Antitrombina III
Proteina C
Proteina S
Progesteron - Z21
INR
Trombofilie
Factorul V leiden
Histeroscopie exploratorie
crissia spune:
multumesc ralucutza ,in afara de ultimele 4 le-am facut si eu .
ce parere ti-a facut dr.albu?
dana02 spune:
buna fetelor! am facut si eu IA ieri, la cluj. Azi am avut o scurgere maronie. Sunt ingrijoarta. Oare ce ar putea fi?
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui crissia multumesc ralucutza ,in afara de ultimele 4 le-am facut si eu . ce parere ti-a facut dr.albu? |
O parere foarte buna.
Nu se apuca de treaba pana nu stie totul despre tine.

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu