INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 17
ucam spune:
Buna ziua....mamici si bebici!!!!
Fetelor va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat.....am facut HSG si mi-a zis ca am trompa dreapta partial permeabila iar stanga este permeabila dar este ff lunga, sinuasa si rigida dr. mi-a zis ca treb sa fac ori laparoscopie ori IA.Ziceti-mi si ie ce credeti ca ar trb sa fac prima data pt ca la laparoscopie a zis ca nu poate sa imi garanteze ca imi desf. trompa(le)
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ucam Buna ziua....mamici si bebici!!!! Fetelor va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat.....am facut HSG si mi-a zis ca am trompa dreapta partial permeabila iar stanga este permeabila dar este ff lunga, sinuasa si rigida dr. mi-a zis ca treb sa fac ori laparoscopie ori IA.Ziceti-mi si ie ce credeti ca ar trb sa fac prima data pt ca la laparoscopie a zis ca nu poate sa imi garanteze ca imi desf. trompa(le) |
Nu sunt experta, dar se spune ca,daca ai o trompa infundata, exista posibilitatea unei sarcini extrauterine. Deci intai laparo si apoi IA. Sa ma corecteze fetele daca gresesc.
Pupici!
babyblue spune:
of soricica, ce e si in sufletul tau.....
nu ti face inca test. lasa sa treaca cat mai mult timp. dc nu vine, inseamna ca nu vine. si e f bine.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
anna,
la ultima spermograma sotului i au iesit 20 mil/ ml, cu mobilitate de 79%. e muult mai bine fata de prima spermograma de 7 mil/ml, cu mobilitate de 20%.
sa speram ca va iesi la IA de luna asta. numai sa mi vina odata ciclul ca sa incep stimularea. ca niciodata pana acum, imi tot intarzie.
si am facut azi test si a iesit negativ. deci nu-s gravida. nu pricep de ce mi intarzie, parca sa mi puna rabdarea pe jar.
aaa si sotul a facut mereu si spermocultura si mereu a iesit bine, fara germeni sau flora patogena.
acum am inteles, voi ziceati de nr total de spermatozoizi. nu de nr/ml.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
ramo_e spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan viss felicitari pt "respectiv" sa stea la mami in burtica 9 luni ![]() ramo mie mi-au izs la MEd life ca ei considera sperma viabila pt IA de la 1 mil in sus, dar depinde si de motilitate. sotul tau cum s-a prezentat la motilitate? |
spermograma sotului a iesit fff prost,ultima data in septembrie a avut 7mil,a+b=70% si acum 1,5mil a+b=67% din care numai 10%sunt normali...nu inteleg ce s-a intamplat,parca am un vis urat si nu ma mai trezesc
luminita42 spune:
Fetele azi am facut ecografia, la mine ecografia asta a tinut loc si de beta-hCG ca aici nu se face asa ceva. Doctorita mi-a facut eco abdominala, urmand ca -daca nu se vede -sa faca endovaginala. Dar s-a vazut! Uterul usor globulos si inauntru un punctulet albicios care pulsa! Doctorita zicea ca sarcina pare mai tanara de 6 saptamani, nu a putut da dimensiuni. A inregistrat acolo pe hartie un embrion cu activitate cardiaca, placenta, etc…etc. a scris in olandeza.. Zicea ca lucrurile sunt Ok pentru stadiul asta si ca sa mai vin la eco in 3 saptamani ca e mai sigur pentru masuratori si concluzii. Ma mai duc deci pe 2 martie. Acum este ok sa vedem ce va mai fi.
In fine...acum se cheama ca sunt oficial insarcinata!![]()
Viss , multi pupici, nu ma plictisesc aici, ca am avut de alergat cu hartii pentru formalitati, asigurari medicale, rezidenta...plus ca mai am un proiect de terminat pt fostul serviciu din RO. Fata mea si prietenul ei sunt acum la mine. Pt viitor ma gandesc la o colaborare,ceva de lucrat acasa, dar dupa ce se primesc rezidenta. In starea actuala de gravida, nu prea cred ca vor fi multi fericiti sa ma angajeze pe un post mai serios. Inca ma mai doare burta, dar incerc sa ma tin bine. Promite-mi ca te tii bine si tu!

Sensibila ce faci?...Cum a fost la ecografie azi?..
Anna tin pumnii cu beta-hCG!
Succes si imbratisari calde tuturor fetelor! 
elena36 spune:
soricica,si eu trebuie sa fac testul peste 4 zile,si cu cat se apropie sunt tot mai pesimista.