INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 16
viss spune:
buna, fetelor.soricica- beta la baes nu se face cu programare.te duci la receptie, zici ca vrei beta,iti zice la ce ora treb sa vii dupa rezultat,costa 550.000 lei vechi.dar am citit pe net ca la centrul medical unirea, cred ca ralucutza a facut,e beta 350.000,afla si tu unde e- pe net,si eu zic ca de ce sa dai mai mult, dc e mai ieftin?
babyblue- asa e, spematozoizii isi maresc nr.,le baga"ingrasamant", "red-bull"..la mine la 2 dintre inseminari situatia a fost asa':din 35 mil. au bagat 70mil, si din 40-80 mil., astea au fost date de cabinetul particular, la stat nu mi-au dat nici o haritie, mi-au zis verbal un nr.,nu stiam dc e valoarea de dinainte/dupa prelucrare - oricum ma interesa mai mult ca era mai ieftina procedura![]()
mary- cezara vine in martie.habar n-am dc exact de pe 1, dar asa a fost replica de fiecare data, ca lipseste toata luna februarie. dar sa stii, eu sunt multumita de echipa de la cabinetul particular. si cum ea pleaca in concedii, sau la conferinte, eu zic ca altadata sa incepi protocolul cu cineva din echipa,absolut te vede cineva, ptr ca altfel e posibil sa ramai cu multe protocoale incepute si e pacat sa nu le finalizezi.eu am mers la control luna de luna, fie ca ea era sau nu..ma duceam ca un catar sa vad dc am ovulatie pe ovarul care trebuia,si apoi imi faceam schema,ma duceam la eco- sa verific..e prima data cand mergi la ea?
anna_ivan spune:
azi dimineatza am incercat sa plec la buc dar la intrarea pe autostrada care nu era aproape deloc curatata masina noastra a inceput sa fuga de fund, asa ca ne-am intors cuminti acasa.
am gasit clinica Synevo in pitesti care doar recolteaza dar macar imi da rezultatul maine. DOAMNE AJUTA.
viss spune:
soricica- pai eu am facut sambat dim. si mi l-a dat la 4, si luni dim,mi-a zis sa sun la 6..cam mult. la dacia medical center- mi-l facea la 9, si la 14 aveam rezulatatul
mary- dar de ce, nu vrei sa mergi la eco?in ziua 12 pe ciclu normal, si dc ai foliculi buni,te cheama in 2 zile la IA?ai mai fost la Dacia medical Center?vrei sa-ti dau nr de tel?sa te programezi la eco?
viss spune:
bravo, anna.sigur ai sa ai un beta bun,iti tin pumnii.e teroare pe drum, mai bine ca v-ati intors,mai pateati si ceva..mie imi era frica ani buni, sotul meu pleca in delegatii, in tara peste tot cu serviciul, iar eu cand auzeam la tv.de accidente il sunam pe diverse motive,de fapt vroiam sa vad ca e teafar..acum munceste in bucuresti, dar tot ce vad la tv. ma ingrozeste.asa ca..stai cumintica, fa analiza acolo,si pana maine nu mai e mult..
mary80 spune:
viss, din luna septembrie merg acolo , dar am mers numai la ea de fiecare data...
cand am sunat luna asta am vb cu gabi ca ani era si ea in concediu si nu mi-a zis ca as putea merge si la o alta dr
..deci asa m-am gandit ca nu pot merge decat la ea
n-am vrut sa zica ca umblu de colo colo
am s-o sun pe ani sa vad ce zice dk ma programeaza la altcineva
macar pt monitorizare...ca de stimulare nu poate fi vorba caci a trecut timpul...deja ar trebui sa incep perioada ...sunt in a 10 zi de CM si atunci am facut Ia in ziua 11 dupa stimulare cu ovamit
deci help me pls
soricica spune:
viss, am inteles.
oricum mai am de asteptat 2-3 zile.
as putea sa fac un test, dar deja le urasc asa ca m-am hotarat sa merg direct spre beta.
fetele, care ati ramas , stiu ca intrebarea asta s-a pus de o mie de ori, dar sufletul si speranta ma indeamana sa o mai pun si eu, ati avut vreun simptomn, ati facut testul fix in a 14 zi?
va multumesc din suflet la toate.
ps: trec printr-o stare confuza: acum sunt ok, acum imi e teama de nereusita.
anna_ivan spune:
SORICICA am facut testu in ziua 14 pe la 4 dimineatza ca nu mai aveam somn deloc. eu simtome nu pot sa zic ca am avut. cateva crampe si foarte balonata.
tin pumnii sa fie bine
soricica spune:
anna, si eu sunt balonata, dar cel mai rau ma simt seara.e f mare, grea si daca fac un pic de efort abia respir.
eu am facut IA pe 29 si 30 ian, deci mai am un pic de asteptat.
va tin la curent.
pupici si multumesc
crissia spune:
soricica ,eu am facut primul test in z7 si ultimul in z12 si in aceeasi zi a incetat durerea de sani iar in z13 mi-a venit ciclul.
la sarcina trecuta mi-a iesit testul pozitiv cam la 11-12 zile dupa ovulatie(nu stiu exact pentru ca a fost pe cale naturala)asa ca m-am gandit ca ar putea sa iasa si acum ,dar nu e obligatoriu.
soricica spune:
maine , poimaine merg sa fac testul si sper sa fie cu noroc.
test de sarcina numai fac, ca la mine nu sunt castigatoare.
pupici