INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 15
sorinake spune:
buna, fetele!
Vis, felicitari pentru cel mic din burtica! Ma bucur ca esti mai linistita acum!
EU sunt a 3a zi de stimulare si nu simt nicio miscare pe la ovare! Nika! Parca vad ca nici luna asta nu fac nimic! Ovare lenese! ![]()
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Anna,poti sa imi spui ce valori a avut spermograma sotului,cea norocoasa? ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
a avut 5 mil/ml cu motilitate 70%
dupa prelucrare au introdus 14 mil

viss spune:
buna dimineata, fetelor.luminita- nu m-am suparat, stai linistita.de obicei imi trebuie motive serioase ca s-o fac.prima data nu am vrut sa merg la giulesti in week-end,ma gandeam ca e posibil sa nu aiba eco transvaginal, dar dupa cateva ore m-a mustrat constiinta,si am zis ca treb sa merg undeva,sunt si medic, nu vroiam sa-fi fie rusine mie de mine, ca am stat ca proasta acasa si nu m-am dus sa ma interesez dc pot face si altceva
ca, am nimerit o dr.care era mai nesigura si avea si un aparat slab performant,sta e.macar mi-a spus ca nu am sangerare activa, deci riscul de avort era mic.ca m-a bagat in boala cu altceva, e partea a -2-a, a trecut.mergem mai departe

.tu ce mai faci? esti bine?nu prea ne mai scrii mult despre tine, doar ne raspunzi la ale noastre.cum te-ai obisnuit acolo?cum e fata ta acasa?iti trece timpul greu,ca nu mergi la munca, nu?
soricica spune:
viss, ma bucur mult pentru asa vesti minunate.
fetele, stiti cumva pt beta iti trebuie programare la victor babes?si incat timp iti da rezultatul?
babyblue spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna_ivan
a avut 5 mil/ml cu motilitate 70% dupa prelucrare au introdus 14 mil ![]() ![]() |
nu te supara pe mine, dar eu nu inteleg cum vine asta? cum sa adauge mai multi de unde nu=s?
te intreb mirata realmente, pt ca stiu ca dupa prelucrare baga mai putini, dar aia mai buni. cum i-au inmultit la tine?
ca la mine la prima IA, avea 7 mil si dupa prelucrare au bagat 1 mil. deci dramatic mai putin. tie de unde ti-au adaugat?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
mary80 spune:
buna fetelor
Viss ai vazut ca-ti faceai griji degeaba...
stii cumva cand vine cezara mai exact?
ma enerveaza ca luna asta trebuie sa sar IA.
poate ca era mai bine una dupa alta, sa nu mai fac pauza
..dar asta este
fetelor il cunoaste cineva pe dr bejan de la spitalul judetean ilfov???
sa-mi dati si mie niste informatii...
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue nu te supara pe mine, dar eu nu inteleg cum vine asta? cum sa adauge mai multi de unde nu=s? te intreb mirata realmente, pt ca stiu ca dupa prelucrare baga mai putini, dar aia mai buni. cum i-au inmultit la tine? ca la mine la prima IA, avea 7 mil si dupa prelucrare au bagat 1 mil. deci dramatic mai putin. tie de unde ti-au adaugat? |
nu ma supar.
a avut volum de 8 ml cu concentratie de 5mil/ml si motilitate 70% dupa ce i0a aruncat pe cei imobili au ramas vreo 2 sau 3 ml cu concentratie de 25mil/ml, dar la IA la Med Life introduc 0.6ml deci rezulta vreo 14 miloane introdusi.
la prima IA am avut tot 8 ml cu conc de 5mil/ml dar motilitatea a fost de 30% si au introdus tot 0.6ml/ dar numai 7 miloane.

acuma la sotul tau 7mil/ml e un nr bun dar cum ti-am mai spus de[ide cat sunt de mobili si din aia mobili cati sunt normali.
voi nu ati facut pe langa spermograma si spermocultura?? spermocultura iti arata cati sunt mobili si din aia mobili cati sunt normali
mary80 spune:
mi-am cumparat niste teste de ovulatie...luna aceasta ma monitorizez singurica...si nu sunt sigura dk trebuiesc facute in fiecare zi la aceeasi ora sau nu conteaza...
help me pls