INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

Anna - dr. Albu incepe stimularea din z2?
La ce ora faceai injectiile?

eu de fiecare data am inceput in z2 si mi-a zis sa le fac dupa 7 seara.
eu la 7 seara fix le faceam (mi le-am facut singura).
nu stiu cat de mult depinde ora la care trebuie sa le faci, dar pe prospectul de la menopur sau puregon scria ca sa iti alegi o ora si sa o respecti in fiecare zi, iar mie albu mi-a specificat sa fie dupa 7 seara

luminitza nu ai sarit niciun cal, sa stii ca la tine ma gandeam ca nici tu nu ai reusit inca sa faci beta si imi ziceam ca daca tu astepti de atata timp o sa astept si cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza79

Anna - dr. Albu incepe stimularea din z2?
La ce ora faceai injectiile?

eu de fiecare data am inceput in z2 si mi-a zis sa le fac dupa 7 seara.
eu la 7 seara fix le faceam (mi le-am facut singura).
nu stiu cat de mult depinde ora la care trebuie sa le faci, dar pe prospectul de la menopur sau puregon scria ca sa iti alegi o ora si sa o respecti in fiecare zi, iar mie albu mi-a specificat sa fie dupa 7 seara

luminitza nu ai sarit niciun cal, sa stii ca la tine ma gandeam ca nici tu nu ai reusit inca sa faci beta si imi ziceam ca daca tu astepti de atata timp o sa astept si cumintica.

multumesc mult Anna.
Eram speriata ca am sa pierd luna asta pt ca maine sunt in z2 si la ora 14 am programarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

multumesc mult ralucutza dar eu le-am cumparat deja ,am gasit la o farmacie donna foarte aproape de mine si am fugit repede sa le cumpar sa nu mai alerg prin tot orasul pe zapada asta si oricum imi trebuiesc doar 5 luna asta iar luna viitoare sper din tot sufletul sa nu mai am nevoie.am sa le fac si eu luna asta la aceeasi ora,spre norocul meu prietena mea care ma inteapa a intrat in concediu de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna ziua,

m-am gandit sa ma inscriu si eu la voi mai ales ca urmeaza sa fac a 3-a IA.

primele doua IA nu au avut succes, a fost stimularea usoara - cu clomifen, si le-am facut cu alti medici.
de data asta, in urma incurajarilor si sperantelor date de povestile de succes ale unor fete dragute de aici ( Dankutza, Viss) m-am hotarat sa fac IA la Dacia Medical.

azi, z 8, am fost la eco, dupa stimulare cu puregon de 50ui incepand din ziua 3, si dna dr. bechir a vizualizat 1 folicul pe od si pauza pe os, deocamdata. dansa a spus ca e devreme si ca inca pot sa se mai formeze foliculi, si sa maresc doza de puregon la 75ui si merg din nou la eco joi, z 11.

problema mea este ca am uter dublu si obtin greu spre deloc o sarcina si apoi mi s-a spus ca voi avea pb in mentinerea ei. dar cu multa rugaciune, speranta in suflet si PERSEVERENTA, imi voi tine minunea in brate.

Anna_ivan, felicitari si sarcina usoara!

Luminita42, foarte utile sfaturile tale. le-am notat si eu fiindca sigur voi avea nevoie de ele. sarcina usoara

va urez succes tuturor,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.am fost la eco, si s-a vazut "respectivul" , are si vezicula vitelina in interior(adica un inel alb,legat de o latura a sacului), foarte frumos inelulul. minunat.si sacul nu e aplatizat,e borcanat, deci pana acum e bine.iar eu sunt si mai bine.luminita- nu ai sarit calul,treb. sa ne spunem fiecare off-ul,parerea, supararile si fericirea, nu?eu m-am straduit cat am putut sa mentin in casa o atmosfera frumoasa,sa fac abstractie de stresul care ne bantuia pe ascuns pe amandoi..si eu zic ca m-am purtat "elegant".asa ca dupa eco l-am sunat pe sot, si i-am impartasit si lui un pic din fericirea mea(habar n-avea el ca dupa ce a plecat el la servici, nebuna s-a programat la eco)-ca e totul bine, ca-i aduc poza(sa se destinda si el;sunt convinsa ca si in sufletul sotilor nostri se dau lupte lungi si intense, chiar dc ei nu se exteriorizeaza ca noi).
mara - bine ai venit pe net oficial.
multumesc tuturor care s-au gandit la mine.acum am sa am mult timp sa va raspund la intrebarile voastre(dc am sa si am o parere)si sa ma gandesc mai mult la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

Buna,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...catitrebuie sa fie pt a putea face IA?eu am fost astazi la clinica polisano si cand au vazut spermograma sotului au zis ca numai daca facem FIV o sa pot obtine o sarcina.Sunt cu moralul la pamant,eu ma gandeam la IA si ei au trecut direct la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

viss felicitari pt "respectiv" sa stea la mami in burtica 9 luni
ramo mie mi-au izs la MEd life ca ei considera sperma viabila pt IA de la 1 mil in sus, dar depinde si de motilitate. sotul tau cum s-a prezentat la motilitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Anna,poti sa imi spui ce valori a avut spermograma sotului,cea norocoasa?

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Viss felicitari ..din nou!!!!
Sa nu te superi, am vrut sa te trezesc putin ca sa nu te mai duci pe la orice medic, care sa te streseze si mai tare cu speculatiile. Sora-mi, un ecografist prost i-a spus la 5 saptamani ca are extrauterina si i-au dat un medicament care a omorat sarcina. Dupa ce au facut asta si-au dat seama insa ca nu au vazut bine, ca sarcina era in uter. Asa ca de aia m-am temut si pentru tine, sa nu-ti zica vreun doctor cine stie ce grozavie si sa fie si mai rau. Se poate gresi usor in stadiul asta daca doftoroiu nu e bun sau te trateaza superficial.
Acum sunt fericita insa ca ai gasit un doctor atent si ca te-ai convins ca totul e ok !.. Sunt si eu convinsa ca va merge bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniscaa spune:

buna fetelor,
multumesc pt urarile de bun venit pe acest forum tuturor dar in special fetelor alla76, aruam, sensibila si ma bucur ca-mi pot impartasi cu voi problemele mele. Ca sa incep cu inceputul, am ovare micropolichistice, nu am ramas niciodata insarcinata, am urmat un tratament cu anti Diane pe care l-am intrerupt anul trecut in noiembrie....urmand sa fac pauza 2 luni dupa care sa ne apucam de treaba. Problema e ca chisturile s-au inmultit si doar un ovar e de treaba si produce si el un OVUL ... dar uite ca nu se intampla minunea de a avea un . Doctorul mi-a spus cand imi soseste menstruatia sa ma prezint in prima zi pt a-mi stimula ovulatia, pt ca sub un nr de chisturi se poate stimula, astfel va trebui sa iau iara anti :( :( ,
ce ma sfatuiti, anti n-as mai vrea sa iau ma simt rau de la ele . Astept sfaturile voastre cu nerabdare. Multi pupici pt voi toate.

Mergi la inceput